petek, 19. februar 2021

Malo po malo la dolce vita!!!

 Kako zanimivo, da z zrelostjo odpadejo stvari, ki niso pomembne. Vsa ta folklora, ki naj bi koristila, pa je samo skrivanje za maskami. Odpade. Resnost. Odpade.

Kdaj pa bomo srečni, če ne zdaj? Potem?! Kdaj potem?! Ta potem nikoli ne pride, če si zdaj ne vzamem čas, da si ustvarjam življenje, kot si ga želim. Danes je moj dan! Danes si jaz ustvarjam dan, da je že zdaj čudovito.

Malo po malo la dolce vita. Saj ne pomeni, da grem zdaj v majhno italijansko vas, pijem espresso in ližem sladoled. Zame je la dolce vita užitek, ko pogledam skozi okno in preleti nebo ptica. La dolce vita mi je jutranji tuš. Pitje kave tako ali tako. Tudi pitje vode. Pisanje, kuhanje. Hoja, poslušanje dežja. Vse to je čarobnost. 

Vse to je čista lepota! Zakaj bi jo spregledala? To me vse tako bogati!

Kaj pa je tvoje la dolce vita danes?

Ljubek srečen poln užitka dan!

Cmok!

Objem!



🌷 P.S.: Življenje je dragoceno. Zato si zdaj začni ustvarjati dneve, ki so ti ljubi, polni topline in pri srcu. Tako, po domače, da se res počutiš kot doma. Tebi pisano na kožo. Ti si tega vredna – vreden in to zmoreš!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Zasij!  ... https://youtu.be/7XJdDugOrpg

🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Klapa Dalmari - Što to bješe ljubav ...  https://youtu.be/JDt55Xmkv7w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar