sobota, 6. februar 2021

Izbiraj srečo! Močna – močan kreator-ka si!

 Karkoli se je zgodilo v preteklosti – je preteklost. V zdaj pride samo, če jo povabim. Mislim na kaj. Ampak danes to puščam za sabo. Ne določa me, kdo sem bila – ampak izbiram – kdo sem.

Dovolj je bilo ozkega omotavanja v povoje preteklosti, ki so me držali ukleščeno kot mumijo. Dovolj je bilo suženjstva preteklosti.

Zdaj je nov dan.

Danes je sonce vzšlo na novo.

Nič, kar ni bilo dobro, si ne zasluži, da je na dnevni svetlobi danes. Zakaj bi izbirala stare postane smrdljive stvari, ča lahko izberem drugače? Lahko izberem novo. Lahko izberem srečo.

Vem, naučila sem se, kar sem se. Naredila bi drugače. Takrat nisem zmogla ne znala narediti drugače. Danes sem v miru s vsem tem.

Ne bom več sužnja preteklosti, ki je tako ne morem spremeniti. Danes se osvobajam. Pa ti? Se pustiš maltretirati preteklosti, da te ima v krempljih ali se zavedaš, da si močan – močna kreator-ka?

Vse je učni proces.

Ljubek srečen srčen dan!

Cmok!

Objem!


🌷 P.S.: Danes zaupaj s svoje sposobnosti sijanja svojega sijaja in sij še bolj močno! Izbiraj srečo! Močna – močan kreator-ka si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce❤️ poln navdiha ... ❤️ Mir v srcu!  ... https://youtu.be/gdcmlQok_7k

🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bruce Springsteen - Land Of Hope And Dreams ... https://youtu.be/BdGeSIHgCb8 

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar