sreda, 3. februar 2021

Če bi bila jež, bi mi bodice stale pokonci!!!!

Poslušala sem ta video (Kassandra on 2021: Evolution, R3V0LUT10N, Solution - https://youtu.be/iOaMgCRbf7E) od Susan Ashley, ko je kanalizirala Kassandro. Zelo vam ga priporočam!

Prav nasršena sem bila! Če bi bila jež, bi mi bodice stale pokonci!

Vse je res!

Tema je zdajšnja zanimiva situacija! Omejevanje osnovnih pravic, kot je svoboda gibanja!

Zakaj se ne bi smela s svojim avtom peljati, kamor si želim? Zakaj ne bi smela obiskati svojih staršev, ker so v drugi občini? Ne pa, da se počutim kot ilegalka!

Mi smo dobri ljudje! Zakaj bi se nam dodeljevalo, da smo kršimo zakon, če gremo v drugo občino!?! Pa saj nismo zločinci! Mi smo dobri ljudje! Zares!

Malo že imam dovolj tega!

Res! Dovolj!

Pa je to normalno?! Kaj se bomo kar navadili na to, kot da je!?!! Pa v kakšnem »diktatorskem sistemu« zdaj živimo? Pa da še trdijo, da je za naše najboljše dobro!??!! To pa je že ironija! Kam smo prišli?!!

Kaj smo res ovce v čredi, ki samo ubogljivo blejamo in čakamo, da nas obrijejo? Ali imamo oči in ušesa in usta? Zakaj pa jih ne uporabimo?

Samo napisati sem morala, kar mi leži na srcu. Ti pa poslušaj svoje srce. Vse to je povedala Kassandra. Vse je res.

Ljubek srečen dan, ne glede na vse!

Cmok!

Objem!


🌷 P.S.: Zbližajmo se z ljubimi. Dragoceni so nam in mi njim. Imamo drug drugega in to je dovolj. To je najlepše darilo, pristni odnosi!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce❤️ poln navdiha ... ❤️ Mir v srcu!  ... https://youtu.be/gdcmlQok_7k

🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bon Jovi - It's My Life ... https://youtu.be/vx2u5uUu3DE 

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar