sreda, 4. november 2020

Se ti odevaš vsak dan v svoje najlepše barve?

Kako si kaj danes? Čutiš to jesen?

Občudujem jo. Oda se v najlepše barve, kot da se sploh ne zaveda, da ji bo zima z zamahom noči in mraza vse odvzela. Okiti se z najbogatejšimi barvami. Prav potrudi se, da so vse barve usklajene. Čista harmonija.

Potem pa…

Sploh ni potem! Vsa ta lepota jeseni ostane v meni za vedno! Ta živo pisana drevesa kot paleta slikarja s toplimi rumeno oranžnimi rjavo rdečimi toni so vtisnina vame globoko. Vsa ta lepota je tu samo zame. Vedno me preseneti. Presune! Pa na kakem lepem planetu živim. Kot da se čas ustavi, ko se peljem mimo čarobnega pisanega drevesa.

Čutiš to lepoto?

Se ti odevaš vsak dan v svoje najlepše barve? Sem jaz ta dan najboljša različica sebe? Bogatim s svojo prisotnostjo življenja drugih ljudi?

Kako jim naj dam najboljše, če nisem v stiku s sabo? Kako jim naj dam najboljše, če nisem povezana s svojimi barvami srca?

Si jih sploh upam pokazati? Jih skrivam, ker me je strah, da jih bodo drugi obsojali in zasmehovali? Kaj pa, če bi se utrdila?! Danes imam na sebi svoje prave barve sijaja in delim jih z vsemi, ki jih srečam.

Ljubek srčkan pristen srečen dan!

Cmok!

Objem!


P.S.: Ljubim svoje življenje in svoje barve. Ti pa pokaži svoje prave barve! Čudovita si! Čudovit si!

P.P.S.: Malo navdiha … glasbe… Klapa Dalmari - Što to bješe ljubav … https://youtu.be/JDt55Xmkv7w

P.P.P.S.: Navdih ... Vadim Zeland: Transurfing v 78 dneh - 25. dan: Pospravljanje sveta ❤️ ... https://youtu.be/UZ1biJApnOA

Ni komentarjev:

Objavite komentar