nedelja, 1. november 2020

Prepričana sem, da sem videla sledi divjih svinj!

 Mi je jasno, kdo sem? Saj vem, da smo nepopolni popolni. Pa saj ne gre za popolnost ali stremljenje k njej. Gre bolj za pristnost.  Sem to, kdo sem?

Ugajam? Se dobrikam? Igram vloge, ki jih pričakujejo od mene?

To so vse mrtvi izrazi mene. ni življenja v njih. To je samo naprej napisan scenarij. Telo se premika, ustnice nekaj govorijo – v resnici – pa me sploh ni tam!

Včeraj sem dobila tako močno sporočilo angelov. Seveda obožujem sprehode.

Čakaj! Stop! Ti bom kar sporočilo napisala!

"Zaupaj!"

Zjutraj sem dobila karto, da naj zaupam, da me angeli čuvajo.

Šla sem v gozd. Še prej pa sem dobila močan občutek, da naj zavijem drugam, naj grem prej z avtoceste. Pa nisem. Bila je prometna nesreča in se je promet malo nagnetel. Dobro. Nisem upoštevala. Mogoče so me obvarovali, da jaz nisem bila v tej nesreči, če bi šla prej od doma. hvala angeli. No potem pa sem spet dobila sporočilo, zavij v drugo smer. In sem! bilo je čudovito!

Ti jutri napišem nadaljevanje!

Ljubek srčkan dan!

Cmok!

Objem!


P.S.: Samo to ti rečem, da sem prepričana, da sem videla sledi divjih svinj! Ampak sem preživela. Saj zdaj pišem. Zaupaj! Voden-a si prav!

P.P.S.: Malo navdiha ... naroči se na moj kanal poln srčnosti...  ❤️ Poslušaj svoje srce ❤️ Kaj ti želi tvoje srce povedati? https://youtu.be/7l1Hi73S4uc

P.P.P.S.: še malo glasbenega navdiha ... bodi nežna - nežen s sabo ... Jess Glynne - Don't Be So Hard On Yourself https://youtu.be/THeLVhU53ow

Ni komentarjev:

Objavite komentar