sobota, 6. junij 2020

Naj pride na dan... in izgine!

Pa to ni res! Kar sonce je začelo sijati! Skozi oblake! Samo, da pišem. To me pa tako veseli! Z vsem srcem! Srečna sem! V vseh pogledih!

Smo kaj zaljubljeni?

V naše življenje?

Če še ne, kaj pa čakamo?

Našla sem novo metodo, ki mi pomaga. Saj vem! Saj ni nova! Ampak sem jo zakopala.
Želim se počutiti dobro. to je dejstvo. Če pa se ne, uporabim to!

Zdaj pa dovolj skrivnostnosti!

Seveda je to tapkanje. (https://youtu.be/E5JMPYUKPwg) Priznam si, kaj čutim. Potem pa to preobrazim v nekaj drugega. Čisto enostavno je. In vzame mi pet minut! Karkoli lahko preobrazim. Pa še potlačim ne.

Potem pa sem spet v cvetoči energiji.

Pa še nekaj! videla sem napis! Zdaj bo vse zacvetelo. Ali zdaj vse cveti! Točno v to zaupam! Zaupam, da je življenje čarobno. Zaupam, da je življenje prazničnost. Zaupam, da je življenje radost. Igrivost. Norost.

Ne glede, kaj si želimo, si želimo to ali karkoli drugega, da bi se počutili dobro. Zakaj se ne bi že zdaj počutil dobro? Naredimo si to uslugo in hkrati naredimo uslugo drugim. Če rabimo čas zase, da se spet premaknemo v pravo smer ali da smo pri sebi, naredimo to. Zase. Najprej zase.

Zanimivo je, kako so nekateri vzorci preteklosti lepljivi. Ali pa sem jaz bolj v meglenih razpoloženjih in so zato lahko lepljivi. Ampak to ni več moje. Zdaj lahko to spremenim s tapkanjem! Otresem se vsega, kar mi več ne pomaga! Zdaj!

Ljubek sijoč pristen nagajiv srčen srečen zabaven unikatno lep izjemen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Čudovita si. Čudovit si. Samo bodi srečna. Samo bodi srečen. Bodi vabilo drugim za srečo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar