petek, 10. januar 2020

Že tukaj ustvarjajmo čudovite trenutke...

Kako mi je super pisati! to pa je kot moja vaja za generalko! Pišem in potem se vedno bolj približujem temu, kar si želim. Tudi s pisanjem, z dejanji tudi, potem. Ampak s pisanjem se usklajujem v pravo smer. Kot bi naravnala kompas. Saj vem, kam moram iti. In pomembno mi je, da se še zabavam na poti. To je to!

Prišli smo zaradi pustolovščine na poti, želeli pa bi biti teleportirani na cilj! Pa to ni zabavno!

Zdaj je čas, da začnemo uživati, kjerkoli smo! To je naša pot! To je naša pustolovščina! Zdaj!

Kaj bi še odlašali, čakali, da se vse zvezde poravnajo v vrsto in ko bo veter ugoden za naša jadra!!?! P dajmo no! Vedno smo čakali na pravo stvar, potem pa, ko je prišla, še je vedno manjkala malenkost in potem še ena in ena… in tako nikoli nismo zadovoljni! Zdaj je naš čas, da si ustvarimo pustolovščino – kjerkoli smo!

Kaj bi čakali! To se še ni nikoli obneslo. Nikoli ne bo popolno in niti ne rabi biti! Ljudje smo! In kot taki nepopolni in to je naša unikatnost in naša raznolikost in popolnost vsakega posameznika!

Torej!

Naprej!

In že tukaj ustvarjajmo čudovite trenutke. Vsekakor so temelji za našo prihodnost. Vse kar šteje je zdaj. Ker to je edino, kjer imamo moč! To je naš prostor čarobnosti! In če ni zabavno zdaj, nikakor ne bo pozneje!

Saj vem!

Samo-motivacija! Če pa je res! Lahko to zaupamo?!

Danes se prepustimo čarobnosti pustolovščine tega dneva! Kam vas vodi? Kam vas vabi!?

Na koncu nam je žal, koliko povabil za srečo, zabavo in igrivost smo imeli, pa smo jih zavrnili. Bodimo kot v filmu Yes man! Dajmo si vsaj priložnost, da nas srce vodi, k našim da-jem, k temu, kar si res želimo. Mogoče zdaj nima smisla, ampak če se občuti dobro, je prav!

Ljubek srčkan pristen unikatno sončen zabaven pustolovski dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je praznik! Danes!

P.P.S.: Malo glasbenega navdiha ... Bruno Mars - Just The Way You Are ... https://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk

P.P.P:S.: Pa še malo zanimivega navdiha ... https://youtu.be/N64A6vUvZsw

Ni komentarjev:

Objavite komentar