četrtek, 16. januar 2020

Vse ob božanskem pravem času...

Tako pa smo tu!

Kje pa naj bi bili! Kot tu! In v zdaj! samo smo res tu!? Ali smo kje drugje? Kako sledijo kaj naše misli? Dejanja? Besede?
Kam smo namenjeni? Od prvega koraka je odvisno!

To sem šele mnogo kasneje spoznala!

Prvi korak odloča smer! Jug. Vzhod! Ali zahod? Ali kaj vmes?!

Jaz sama odločam zase! Zares!

Smo prej pa moram vedeti smer. In če je smer srca je prava. Tako kot si želim uresničiti vse svoje srčne želje, imam vseeno že zdaj, čeprav še jih zdaj materialno ni tukaj, lepo življenje.

Kolikokrat sem srečo odlašala ali odlagala na neke poznejše trenutke. Vmes pa se je toliko spremenilo, da so spet cilji in sreča bili v čisto drugi toči.

Zdaj sem srečna. Ali nisem. In nikoli ne bom. Samo zdaj imam možnost, da sem zadovoljna s svojim življenjem. In kako lepo je! pa kako razkušrtano in sredi prepiha stoji! Ampak vseeno je moje. In veter v laseh z veseljem občutim.

Nič več ne bom čakala. Ne bom več odlagala sreče. Sem, kjer sem. in tu in točno tukaj sem lahko srečna, zadovoljna, izpolnjena. Če se tako odločim. In se.

Prav tukaj je moja največja priložnost za vse to! prav zdaj! objemam jo! Sprejemam jo! Točno tako, kot lahko vidim vse slabo, točno toliko ali še več je dobrega. Kam bom torej gledala danes?

Pa smo spet pri srcu kot kompasu. Če me vodi srce, je vse dobro. in tudi čisto vse je dobro. in res čisto vse je dobro. ne glede, kaj se dogaja, moje srce ve, da sem v srčiki čista ljubezen. Moje srce ve, da sem ne glede na vse vredna vsega dobrega, da sem ljubljena in ljubim. Moje srce ve, da sem močna preko vseh mej. In upogljiva kot veje vrbe. Se gibljem z vetrom. Moje korenine so globoke.
Še jih poglabljam s hvaležnostjo in meditacijo.

Ljubek srčkan sijoč pristen unikatno lep šarmanten luban dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje te ljubi! Zdaj! V tem trenutku!

P.P.S.: Malo glasbenega navdiha ... Bryan Adams - Cloud Number 9  . . . https://youtu.be/QhO-4cCQSUU

P.P.P.S.: Navdih . . . https://youtu.be/XIB2EKUEjqA

Ni komentarjev:

Objavite komentar