sobota, 11. januar 2020

Dragoceni smo taki in točno taki kot smo!

Tako, pa smo tukaj. Ne vem, kaj je, ampak me vleče naprej. Saj vem. Me pa tudi vleče, da ustvarjam vedno isto. Ampak. Ampak, zdaj, ko vem, se lahko osredotočim drugače.

Kaj bi delala, če bi imela neomejeno količino denarja?

Kako bi izgledal moj idealen dan?

Kaj je moja strast, ko kar pozabim na vse, ko me tako posrka lepota ustvarjanja, dela, zagnanosti, da vse drugo zbledi in sem samo tam v trenutku in ustvarjam?

Vem, čas je za navdih. motivacijo, energijo koga, ki že živi svoje sanje. Kar nalezljiva je. naj se me prime. Vsaj malo! Tako je!

Če bi bil vsak dan malo in malo boljši, bi bilo vse življenje ena sama pravljica. Vem. Čas je, da jo zdaj živim! Čas je, da jo ustvarjam! Zase! Za vse, kar mi je res dragoceno!

Meni je dragoceno ustvarjanje. Čas v naravi. Čas s prijatelji in pogovor ob kavici. pomemben mi je navdih, da radostno rastem.

Pa še nekaj je, res.

Vedno si mislim, da še moram nekam priti, da potem pa bo vredu. In potem je spet nekaj. tako nisem nikoli zadovoljna ali na končni ciljni črti. Ker je vedno nova tekma. Saj vem. Življenje je radost. Vse je. zdaj! nič in nikogar ne rabim čakati. Zdaj je že vse tukaj, kar si res želim. Ampak zaradi ciljne črte in drvenja nekam zamuja vso lepoto tega trenutka zdaj.

V tem trenutku sem že vredna vsega dobrega. V tem trenutku sem vredna ljubezni. V tem trenutku sem dovolj. V tem trenutku je vse dobro. nič več mi ni treba narediti. Ni se mi treba spreminjati za nekoga ali nekaj. ne. Že zdaj sem popolna. Zdaj. tako pa si tudi ti!

Zdaj objemimo vse, kar smo. Sprejmimo se. Vredni smo. Dovolj smo. Čudoviti smo točno taki kot smo. Za nič se nam ni treba spreminjati. Dragoceni smo taki in točno taki kot smo. Zdaj. in ravno zaradi tega smo neprecenljivi. Zdaj!

Ljubek pristen uresničujoč unikatno lep srčkan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Zdaj smo že vredni vsega dobrega. Zdaj!

P.P.S.: Malo glabenega navdiha... Sway - Dean Martin https://www.youtube.com/watch?v=Nx0ekVnQEn8

P.P.P.S.: Malo navdiha . . . https://youtu.be/sSRfMeJRQcM 

Ni komentarjev:

Objavite komentar