nedelja, 20. oktober 2019

Kako dobro dene...

Danes je dan, da sem lahko bolj pozitivna. So dnevi, ko je lažje. Tako kot danes. In so dnevi, ko vse opustim in samo uživam. Da je potem lažje. Vedno je pomembno, kako začnem dan. in začela sem ga dobro. tako kot vedno z meditacijo. Čas je, da vsrkam to moč, ki jo prejemam iz tega. Cenim, da sem lahko vse to, kdo sem. moje življenje je samo moje. Danes. In zakaj ne bi bilo.

Čutim, da me je nekaj vleklo k Dravi. Seveda. Mislila sem iti v drugo kavarnico. Pa sem zdaj tukaj. Tako lepo sonce je! prav morala sem iti. Želela sem iti. Prav zabavno je biti to, kdo sem. prav zabavno je biti vse, kdo sem.
Ravno zdaj sem tukaj v vseh tem pogledih.

No, kavica. Šelestenje lista. Sonce,ki se odseva na površini reke. Tako lepo se svetlika. Pa labod. Pa to m je vse, kar mi je pomembno.

Samo sem tukaj. Včeraj sem imela tako deloven dan! vse mi je uspelo, kot sem si želela. Še boljše!
No, zdaj pa je čas, da se še bolj uresničim. Kako sem vesela, da se uresničujem. Polnost sem. Pristnost sem. Veselje sem. Barvitost sem.


In kako dobro dene, da šteje ravno moja originalnost. Ne to, ko sem nekdo drug, ko ponavljam. Ni čar v ponavljanju. Čar je v tem, da sem res to, kdo sem. kako sem lahko še bolj pristna?

Vleče me neko potovanje. In če grem ne bom šla samo za en dan. šla bom na tri ali celo štiri dni. Moje življenje je moje. Zdaj. uh, vleče me in to na polno! Kaj pa če bi res šla? Kaj pa če bi?

Gledala sem slike od lani in Bratislave, pa Budimpešte, pa Splita, pa Visa! Adijo, kako me vleče! Zdaj je moj čas, da sem lahko to, kdo sem. moje veselje. Rada sem polnost in pristnost. Kako me pa to veseli. Se že vidim na kafetkanju ob morju. Raziskovanju krajev okoli. Samo sedenja ob morju in čistega užitka.

Veš kaj, rada imam svoje življenje. Se že vidim z ladjico v Rovinju in kako sem v teh poletnih mesecih in mestecih tam!

Kar pakirati grem!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je raodst. Si ga upaš živeti tako?! Res!? Danes!???!!!

P:S:S.: Navdih... https://youtu.be/2QnlB35JDj0

Ni komentarjev:

Objavite komentar