sreda, 23. oktober 2019

Kaj pa me danes navdihuje?

Danes je čudovit čaroben dan! kako sem zadovoljna, da sem lahko vse, kdo sem! Našla sem čudovite ponudbe in to mi je v veselje. In kako rada sem vse to, kdo sem. ljubim svoje življenje v polnosti. Ljubim radost in polnost tega, kdo sem. zadovoljna sem. Res sem v vseh pogledih polnost in zadovoljstvo!

Jutri pa potovanje! Kako sem zadovoljna! To pa je moje najlepše doživetje. Že zdaj se veselim! Načrtujem obisk otoka, ki bi ga rada raziskala! In komaj čakam, da grem čez! Res imam lepo življenje!

No, če je moj edini problem, kaj bi spakirala, pa imam res lepo življenje!

Kaj pa me danes navdihuje?

Lepo vreme!

Seveda!

Uh, ne vem, če sem omenila, grem na predavanje! Pa kako vam tega nisem povedala! To je bil začetek povoda, da sem se sploh odločila, da grem na morje! Pa da! To je bistvo vsega! To je tisti razgloh, za kar sem se sploh odločila! Premik od doma! Živim v vseh pogledih na polne!

Je pa predavateljica, ki me vedno znova navdihuje! Tako na lahek način razlaga vse, kar me zanima. In vedno ko iščem odgovor ali se zamotam v njega, se mi nekako pokaže, ko poslušam njen kanal na Youtubu! Vedno je naključje, da o tem, o čemer razmišljam, dobim odgovor! Čeprav naključij ni!

Tu je njen kanal, ki ga definitivno priporočam vsem nam ustvarjalcem svojih dni!
Seveda in potem če sem že pri morju, zakaj ne bi šla malo raziskovati naokoli! In točno to bom naredila!

Hvaležna sem, da lahko potujem! hvaležna sem, da lahko delam, kar ljubim! Hvaležna sem, da sem polna ustvarjalne sile! Hvaležna sem, da sem polna zagona in motivacije in zanosa in navdušenja!
Ljubek srčkan pristen zadovoljen srečen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Živi zdaj v tem lepem trenutku! življenje je radost v vseh pogledih! Bodi to, kdo si!

P.P.S.: Nov navdih... https://youtu.be/A0nvts1_ERU ... in seveda se naročite prosim na moj yutube kanal... kot blog, samo v videju...

Ni komentarjev:

Objavite komentar