ponedeljek, 6. junij 2022

Vsakodnevna vaja!!!

 Kako je super, ko se nič ne dogaja! Diham. Sem v svoji energiji. Pišem. Pijem kavo. Prav ugaja mi cona brez drame in nekih spletk!

Mir.

Zdaj lahko grem naprej. Zdaj lahko ustvarjam iz tega trenutka miru. Zdaj sem lahko mir in samo tako ga lahko širim naprej.

Pomirjena sem.

Kaj se je zgodilo, se je. Z razlogom. Samo, da bi radostno rastla! Koliko močnejša sem že zdaj! Kako bolj prepričana sem v svojo srčnost! Koliko bolj si zaupam in svoji intuiciji!

Vsa ta mir in srčnost ni prišla v mene čez noč. Nekaj že verjetno. Definitivno zaupam v čudeže! To tudi! Ampak vsakodnevno posvečanje pisanju, raziskovanju, opuščanju preteklosti in vsega, kar mi ne služi – je bogato obrodilo sadove.

Meditacija. Pisanje. Iskrenost. Ustvarjalnost. Povezovanje z naravo! Sami blagoslovi! Čista milost. Polno simbolov, ki so mi odkrivali pot. Zaupanje v svojo intuicijo!

Gre mi vedno boljše in boljše v vseh pogledih.

Še malo pa odpotujem! Komaj čakam! Prav veselim se! To pa bo pustolovščina! Pravi zakladi! Odkrivam lepoto svoje duše in božansko Ljubezen, ki se pretaka skozi mene.

Priznam, da najdem veliko veselja v soustvarjanju s prijateljicami. Prav zabavamo se in vse gre lažje! Ustvari si krog, ki te navdihuje in si cenjen-a kot to, kdo si! To pa je balzam za dušo!

Ljubek srčkan srečen radosten nagajiv lahkoten živahen pristen lagoden sproščen jasen sijoč bleščeč samorogasto vesel dan!



🌷 P.S.: Sprejmi obilje lepote, ki je zate. Sprejmi vso obilje, ki je zate. Tu smo, da bi imeli vsega dovolj. Kaj resnično potrebuješ? Bodi jasna-jasen. Tako utiraš pot želji, da se ti lažje približa.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Z lahkoto sprejemam obilje! ... https://youtu.be/nLWouaP0PPw

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Elvis Presley - (Let Me Be Your) Teddy Bear ... https://youtu.be/NkDbk-egHH4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar