nedelja, 5. junij 2022

Moč resnice!!!!

 Sprejemam, da je lahko življenje lepo in lahkotno?

Sprejemam, da je lahko življenje čudovita pustolovščina?

Sprejemam, da sem zdaj točno tu, kot moram biti? Drugače bi bila kje drugje!!! Pa nisem!!!

Zdaj sem tu, kjer sem.

Danes bom zakopala bojno sekiro. Sem, kje sem. Tako že je, kar je. Nič več ne morem. Če lahko kaj, pa to vseeno naredim. Ampak zdaj – točno tukaj in zdaj – je nespremenljiv. Ustvarjam samo upor, če ga ne sprejemam.

Je, kar je.

Zdaj pa to objamem.

Zdaj pa to sprejmem.

Ni treba, da mi je všeč. Ampak, ko si priznam vse, kar čutim, se komaj lahko pomaknem naprej.

Neverjetna moč in zagon izhaja iz priznanja resnice.

Kot bi naš rezervoar napolnili z najboljšim gorivom. S sklenitvijo miru, lahko komaj grem naprej. Če ne imam vedno grenka priokus v ustih. Vse izhaja iz preteklega upora.

Zato si zdaj neham z moram in morala bi in lahko bi drugače. Ne. Naredila sem najboljše, kar sem zmogla. (Tudi drugim lahko neham dihati za ovratnik. Delajo najboljše, kar zmorejo.)

Vse sprejemam. Sebe sprejemam. Pomirjena sem s preteklostjo. Zdaj jo nežno pobožam in udomačim. Nič več ne prasketajo iskre, ko se dotaknem njenega kožuščka. Dovoli biti ljubljena in pobožana. Brez kakršne koli želje po spremembi preteklosti. kar je bilo je bilo!

Ampak zdaj! Zdaj pa imamo moč narediti kaj drugače! To pa je naša moč! Lahko sijemo! Lahko izbiramo srečo! Lahko izbiramo!!!

Danes izbiraj s srcem! To je tvoja moč!

Ljubek srčkan srečen jasen igriv blažen optimističen kreativen lahkoten nagajiv hvaležen sijoč srčkan dan!



🌷 P.S.: Vredna-vreden si vsega dobrega! Zdaj! Tvoje življenje je čista polnost in radost. Lahko si to, kdo si! Zdaj! Tak-a si najlepša!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Z lahkoto sprejemam obilje! ... https://youtu.be/nLWouaP0PPw

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Pharrell Williams - Happy ... https://youtu.be/ZbZSe6N_BXs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar