sreda, 8. junij 2022

Izdih! Vdih Ljubezni!!!

 Kako prav prija dan zase. Kaj dan! Ura! Minute! Samo zato, ker sem že bila preveč priklopljena na energije drugih! Prav čuti se napetost v zraku! Prav čuti se prasketanje! Kot elektrika! Strela! Divje je to! Dovolj imam!

Zdaj pa si samo želim dihati. Biti na soncu in uživati morski zrak!

To je življenje!

Zdaj dobesedno izdihujem vso napetost, ki sem jo vdihnila od drugih!

Kaj se je zgodilo, ko sem držala rampo odprto za druge!? Meni je padlo kolo po nogi! Vsak se naj sam pobriga, kako bo prišel skozi! Ne morem biti več odgovorna za energije drugih! zdaj je moj čas! svojo energijo vlagam vase! Samo tako mi bo sploh kdaj uspelo se vzdigniti v višje vibracije!

Čas je, da sem sebi mama, pa ata. Pa vse!

Vse, kar potrebujem, da si dam.

Ker drugače se res znašam na nedolžnih ljudeh in potem se še slabo počutim, ne samo, da stresam slabo voljo okoli. Pa si res to želim?

Kaj bi naredila Ljubezen?

Odpustila bi si. Odpustila bi tudi drugim, da so tako električni. Prosila bi za odpuščanje. Zdaj sem lahko bolj prijazna.

Kako sem samo potrebovala zares minutko samo sedenja na soncu. Uživanja. Pisanja. Kave. Morja. Vetčka v laseh. Tišine.

Takoj mi je postalo vse bolj jasno.

Zdaj pa lahko zadiham. Zdaj pa lahko grem naprej.

Kaj pa ti potrebuješ danes?

Danes si to podari! Vredna-vreden si dobrega življenja. Zdaj!

Ljubek srečen igriv radosten luban srčkan srčen pisan mavričen samotogast pristen nagajiv blažen mogočen kreativen dan poln sonca!



🌷 P.S.: Sprejmi vse dobro, kar je zate, zdaj. To ti pripada in to je tvoje. Zdaj. Samo odpri srce! Lahko živiš po svoje. Zdaj. To je tvoje življenje! Sprejmi lepoto svojega srca. (Tu nisi, da bi reševal-a druge. Tu si, da bi živel-a po svoje. Zdaj pa bodi (pre)drzna-drzen!!! Sledi svojemu srcu! zdaj!)

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Z lahkoto sprejemam obilje! ... https://youtu.be/nLWouaP0PPw

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want to Break Free ... https://youtu.be/WUOtCLOXgm8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar