nedelja, 28. junij 2020

Je že komu uspelo?

Kaj že živimo svoje srčne želje?

Sploh vemo, kaj so?

Kaj je vaša resnična radost?

Tako, zdaj smo prebili led. Zdaj pa gremo malo bolj osebno.

Kako naj privlačim nekaj v svoje življenje, kar nisem prepričana, da sem to že, zdaj. Tako, da to vibriram, da si to predstavljam, da to občutim, kot da je že uresničeno.

Najprej pa, kar res mislim, da si želim stvari in materialno, ali se samo želim počutiti dobro? Kaj bi raje stvari ali živela srečno do konca svojih dni?

Zdaj pa, ali to verjamem?

Če ne verjamem, zakaj bi se trudila biti srečna, če tako verjamem, da je življenje topljenje, boj in muka. Kje je tu sreča? Ni je! Ena sama velika žalost!

Lahko pa si dam priložnost in živim drugače. Je že komu uspelo, da je bil srečen. Je. Je že komu uspelo, da je bil notranje zadovoljen? Je. Je že komu uspelo, da je sijal od notranjega žara, veselja, radosti, ker dela, kar ljubi? Je.

Torej je možno. Če je možno za druge, je možno zame.

Zdaj pa, kaj je lahko slabega v tem?

Mislim, da me bo potem doletelo sto let nesreče? Ali, da mi bo to veselje vzeto? Ali, da bom potem bolj izpostavljena polenom in nevoščljivosti? Da bom izstopala? Da se ne bom več mogla skrivati v množici in bom odgovorna za svoje življenje in kreacije? Da se mi bodo javno posmehovali?

Uh! Kaka grozljivka!

Nič od zgoraj navedenega ni vredno, da bi opustila svoje sanje. Zdaj stopam proti njim. Prav čutim jih, da so zrele, da postanejo otipljive. Nič ni pomembnejše od tega, da se počutim dobro! Zdaj!

Ljubek sijoč pristen nagajiv srčen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je čarobnost. Zdaj! Živimo jo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar