nedelja, 4. avgust 2024

ČAROBNOST ŽIVLJENJA

Pa kaj ni življenje fantastično!? Če se ne morem (ali ne želim) sprostiti v radost obstoja, mi da še milijon drugih možnosti, da se pa lahko. Vse je samo vaja dihanja. (Ali onezaveščanja z dremežem. Tako se vso moje telo sprosti v trenutku.) Vdihnem. Izdihnem vso trdost, napetost, nemir. Čisto lahko je.

Bolj kot sem sproščena, bolj lahko prejemam vse dobro, kar ima zame Vesolje. Seveda imam rada darila – srčna darila, že samo zato se želim sprostiti.

Sproščam se v ta trenutek.

Če pogledam okoli sebe ali tudi vase, mi je zdaj prav dobro. Udobno. Čisto nič mi ne manjka. Ne grize me lev za hlačnico ali grabi za nogo. Imam dovolj zraka za vsak vdih. Toplo mi je. Pijem limonado in prej sem se dobro najedla. Frizuro imam lepo in oblečena sem v udobna oblačila. Celo smehljam se. imam čudovit pogled na zeleno naravo. Mir imam. Ne potiskajo me v gneči ljudi ali se derejo eden preko drugega. Ptički pojejo. (Niti ne. So že šli spat. No, vseeno imam rada zvok tišine.)

Če tako pogledam, je zdaj minilo že nekaj trenutkov, sekund, mogoče že kakšna minuta, pa še mi je vedno dobro. Če tako pogledam, je v mojem svetu vse dobro. (Wayne Dyer je rekel afirmacijo, da je v njegovem svetu vse dobro.) Res je vse dobro v mojem svetu. Zdaj. Pa zdaj. Pa zdaj tudi. Če pa je res! Res je dobro!

Vse drama, ki jo želim vleči v ta trenutek je iz preteklosti ali jo ustvarjam z domišljijo v prihodnosti. Torej nič od tega ni res. Ni več res ali še ni res.

Si želim poustvarjati drame preteklost ali želim ustvarjati drame v prihodnosti?!?

Ne!

NE!!!

Všeč mi je prelivanje enega dobrega trenutka v drugega. Naj kar traja… Zdaj. In zdaj. Pa zdaj! (Pa še zdaj!) In zdaj!

Ljubek harmoničen razkošen sladek jasen blažen ljubeč navdihujoč izpolnjen šarmanten hvaležen miren bogat sočen dan poln božanskega obilja!



 Razcveti se! Čas je prišel, da se prebudimo kot Trnuljčice. Ni več treba čakati princa. Lahko že zdaj polno živimo svoje življenje in sledimo svojemu srcu! Zdaj je vse dobro. Pa zdaj! In zdaj! Srečno do konca svojih dni! Tako enostavno je!

Ni komentarjev:

Objavite komentar