sobota, 24. avgust 2024

ISKRENOST

Pomembna je ljubezen do sebe. In tudi samospoštovanje. To mi ni bilo naravno dano. Naučila sem se vsega skozi vajo. (Še vedno sem!) S svojimi slabimi odločitvami sem povzročila veliko gorja. Najprej sebi, posledično pa tudi drugim. Nisem zmogla ali znala drugače.

Ne morem reči, da so bile slabe odločitve, ker so me pripeljale do mojega čudovitega življenja zdaj. So pa bile take, ki bi jih lahko naredila boljše. Pa nisem! Saj nisem vedela kako in kaj! Če bi, bi sigurno to naredila!

Zdaj pa mi je dovolj občutkov krivde in sramu! Ne morem več! Dovolj mi je obsojanja! (Po navadi je od ljudi, ki že vso njihovo življenje živijo v sranju in sprejemajo slabe odločitve. Najhuje pa je, da še zdaj živijo isto. Jaz sem se vsaj naučila svojih lekcij. (Še vedno se jih!)) Dovolj mi je življenja v občutku, da sem zaradi tega slaba oseba. Opravičila sem se. Odpuščam sebi. Nisem namerno komu škodila. Nikoli ne bi!

Ne morem in ne želim več prenašati sranja, da sem zaradi slabih odločitev, slaba oseba. Ker nisem! Še vedno sem žareča in sijoča. Še vedno sem ljubezen.

Slabo sem se odločala v odnosih. Ampak zdaj imam paleto novih izkušenj! Zaradi tega sem danes to, kdo sem. Zaradi tega lahko danes sprejmem odnos, ki pa ga s partnerjem skupaj gradiva. Ne želim biti več pogon in zagon in reševanje odnosa. Za odnos sta potrebna dva, tako kot poje Tina Turner v svoji pesmi. Res sta potrebna dva.

Veliko sem se naučila! To je pomembno! Kar me ni ubilo, me je naredilo močnejšo! Druge pa tudi! Vsi smo se veliko naučili iz vsega tega!

Ni mi pa več do dram, lovljenja in igric. Tega pa imam dovolj. In če sem se naučila samo to, sem se dovolj! Hvaležna sem za vse čudne odnose. Zdaj pa vse to spuščam, si odpuščam. Hvala za vso ljubezen, ki sem jo prejela in adijo!

Odpuščam si! Res! izjemna sem! Kaj sem se vse naučila!

Ljubek ljubeč bogat zabaven okusen slasten harmoničen iskren pristen iskreč miren blažen šarmanten sočen sladek pocukran bleščeč razkošen živahen pester dan poln božanskega obilja!



Vredna si vsega dobrega! Odpusti si! Vse si naredila najboljše, kar si lahko! Zdaj pa gremo dalje! Ni več potrebno živeti v preteklosti, ker krademo sedanjosti dragocene trenutke, ki jih lahko izkoristimo za ljubezen (do sebe in seveda mogoče tudi drugih!) Uživaj mi, moja draga!

petek, 23. avgust 2024

JUHU! PRISTNA!!!

»Jaz poslušam raven obilja, jaz grem na vrh gore!«

Tako smo včasih začeli meditacijo pri Suazan Ashey in najprej sem kar avtomatsko to napisala. Torej je že pomembno!

Meni meditacija pomaga, da sem res lahko pristna. Potem odpadejo vse maske. Nič ni pomembno. Ne oblačila, ne imetje, ne avto, ne ljudje okoli mene. Samo jaz sem sama – ne sama – povezana z vsem ljubečim Vesoljem, sabo in seveda Bogom. To pa je čarobnost, da se lahko moja duša zares izrazi. Kot bi mi meditacija odpirala vrata, da sem lahko še bolj pristna in samosvoja. Odpira me k sprejemanju in udejanjanju mojega poslanstva srca – da sem srečna.

Meditacija mi je pa res dragocena.

Seveda izgleda, kot da nič ne počnem, v resnici. Ne morem izmeriti napredka. Nisem nič kaj bolj zrastla ali bolj mišičasta ali ne pridobivam na teži ali jo izgubljam. Fizično se nič ne spreminja. Saj v trenutku ne. Ni vidno ali otipljivo. Meni pa je tako dragoceno, saj občutim neskončen mir. Takoj. Zaupam, da je vse dobro! (Ker je!) Navzven pa se kaže stabilnost, ki jo mogoče samo jaz opazim. Ali kot umirjenost, splošno zaupanje, zaupanje v dobro, zaupanje v ljubezen. Dopuščanje še več božanskega bogastva, da se preteka skozi mene. Zdaj. Sem v toku in vse teče bolj lahkotno in povezano. Nič ni na silo ali da mora biti. Sem v nekem čarobnem sosledju, kjer se vse zgodi ob točno pravem času.

Zdaj sem se še spomnila ene afirmacije od Kryona: »Sem vedno na pravem mestu, s pravimi ljudmi, ob pravem času in v najboljši možni situaciji!«

Tako je!

Še zdaj mi gre na smeh, ko mi je sin rekel, da naj mu prinesem najboljši šampon, jaz pa sem šla v lokalno (majhno) trgovino, ki je čisto blizu. Tako si tudi mi zaslužimo najboljše možno življenje. Zdaj. Odpiram srce najboljšemu, kar ima vesolje zame! Zdaj! Razpiram roke in sprejemam!

Zdaj postajam oseba, ki odseva lepote moje duše!

Ljubek harmoničen jasen lep sočen izjemen blažen ljubeč iskren razkošen navihan iskreč sijoč bleščeč miren bogat zabaven vesel pristen sočen okusen dan poln božanskega obilja!



Vredna si vsega dobrega! Odpri srce in zdaj to sprejmi! Vredna si in prav je, da slediš svojemu srcu!

četrtek, 22. avgust 2024

PRAZNIČNOST!

Neverjetno, kaj se vse dogaja! Vse!

No, saj ni točno tako!

V sebi čutim mir! Čisto zares!

Ampak drugim pa se dogaja! Kot bi tančica megle in zablod bila dvignjena in bi resnica bila zlahka dostopna. Vsem! Življenja se drastično spreminjajo. Čutim in vidim, da ljudje ne sprejemajo (sprejemamo) vsega sranja, ki nam ga želijo nabasati. Niti ne nasedamo sranju, o katerem nas želijo prepričati, da je naše! (Ker ni!)

Seveda ima vsak svoje sranje, ki ga ima za počistit. Vsak pred svojim pragom. Sploh odpuščanje sebi. (Kassandra – Suzan Ashley nam je rekla, da tega ne more narediti nihče namesto nas.)

Še bolj pomembno pa je, da ima vsak svojo luč! Vsak ima svojo ljubezen v sebi. Čarobnost! To pa je zdaj treba – in res je nujno – to sprejeti in sijati! (Tu se niti malo ne hecam! Brez heca! Zdaj gre zares!)

Pri sebi opažam, da mi je veliko lažje in bolj domače kopati in analizirati vso moje »sranje« (saj ni v resnici sranje, so samo dragocene izkušnje, ki so me vodile do vse manj sranja v mojem življenju (mojega in seveda sem manj nasedala sranju drugim)) kot pa svetlobo!!!

Kaj smo mogoče tega naučeni ali sprogramirani tako!?!

Verjetno res! Vsi smo slišali nešteto ne, ko smo bili otroci. Verjetno pa ni bilo toliko spodbude in pohval! Ampak zdaj smo odrasli! Sprejemam odgovornost za svoje življenje! Zdaj pa lahko izbiram drugače! Zdaj pa lahko izbiram svetlobo in jo sprejemam, da je definitivno glavni del mene! Najmočnejši del! Ljubezen je najmočnejša sila, kot so mi danes rekli angeli v kartah Doreen Virtue in čisto se strinjam! Naj prevlada ljubezen! Pa saj to ni, naj prevlada! Vedno prevlada! Prej ali slej!!! Ni se moč izogniti temu! Zagotovljeno je! Zares! Ti si Ljubezen! To sploh ni dvoma!

Ljubek srčkan harmoničen sočen razkošen iskren blažen miren zamaknjen presvetljen razsvetljen ljubeč bogat zabaven vesel svetel sijoč slasten dan poln božanskega obilja!



Zaupaj vase! Ti si ljubezen! Vse je ljubezen! (To so besede, ki nas jih uči Suzan Ashley, da si jih rečemo kot opomnik: »Jaz sem ljubezen! Vse je ljubezen!!!«)

DOBRO VEDNO ZMAGA!!! VEDNO!!!

Zanimivo je, vse skupaj. Bolj sem odločena, lažje me je ujeti. Ampak lažje se mi je tudi pobrati po ujetosti. Saj ne, da bi mi kdo odvzemal svobodo, ali pač?! Nameni so, z manipulacijami. Programiranjem. Vsem. Takoj, ko prepoznam zanko, sem rešena. Resnica res osvobaja.

Postaja lažje in lažje. Vsak dan. Je pa samo vaja. Znova in znova. Nisem se nekega dne prebudila prebujena, niti ne pričakujem, da se bom. Vse je samo ponavljanje. Dokler nisem toliko utrjena, da zmorem zlahka. Potem pa pride kaj novega. Še kaj bolj sočnega in zanimivega.

Vem, da nas čaka čudovita prihodnost. Tako kot se vreme razjasni po nevihti in posije najlepše sonce. Dolgo pričakovano. Sončni žarki so sladki na koži in grejejo me skozi in skozi. Zdaj je mogoče nevihta. Zdaj je mogoče še tema. Ampak jutro bo prišlo. Vedno pride. Svitanje je nekaj gotovega. Zagotovljenega, tako kot naša sreča. Samo odločim se za luč in da sem pripravljena videti sončni vzhod Nove Zemlje. Samo dopuščam sončnim žarkom po nevihti, da me presvetijo. Vem, da nas čaka čudovita čarobna prihodnost. Res zaupam v to čarobnost. To je naša prihodnost. Res. Zaupam!

Dobro vedno zmaga! Tudi zdaj bo! Že zmaguje!

Naj dobro prevlada! (Tako v mojem življenju kot v tvojem!)

Obožujem sonce in danes ga še bolj hvaležno sprejemam! Naj me res presvetli!

Ljubek srčkan bogat harmoničen hvaležen iskren blažen miren jasen resnično lep razkošen ljubeč žameten sočen sijoč svetel kreativen dan poln božanskega obilja!



Vredna si dobrega! Vredna si svetlobe! Vredna si, da uživaš! Toliko lepega je v naših življenjih, kaj če ti še bolj cenili in še malo bolj uživali! (Jaz sem takoj za! Sem že prijavljena!)

torek, 20. avgust 2024

VSE JE ZAME!!! VSE!!!

Srečna sem, da se vse odvija, točno tako, kot se mora.

Vedno je tako. Tudi zdaj.

Kaj če bi malo bolj uživala?

Ne rabim popolne časovne premice, kdaj se bo kaj zgodilo (če ravno bi najraje takoj podpisala, če bi mi jo le dali, kdorkoli)!

Lahko bolj uživam v tem trenutku in zaupam, da bo naslednji ravno tako popoln, kot je ta. Ali pa še slajši in boljši. Kako lepo je imeti noge na lesenih tleh! To pa je užitek! Kot bi bila vedno povezana! Božansko in neverjetno! Ljubim svoje življenje (sploh ko pišem, imam v ustih sladki okus od keksa (še vedno) in srkam mir narave)! Vse to je čista popolnost!

Neverjetno je, kako je lahko vse lepo, če sem tako naravnana!

Nič ne more iti narobe, če imam za popoldne, no bolj zvečer, planirano kopel. Temu pa se ne morem odreči za nič na svetu. To so moja nebesa ob sončnem zahodu ali malo prej!

Kako še lahko bolj uživam?

Samo sem. Srečna, da sem živa. Diham. Cenim vsak trenutek. Živim. Srkam lepote matere Narave. Naše ljube matere Zemlje.

Ni ga lepšega kot priti domov iz morja! Saj je na morju tudi super, ampak da te čaka dom, je pa čarobnost! Zdaj srkam tudi to lepoto! Božansko je, da imam res lepo življenje v vseh pogledih!

Obožujem ta dan in svoje življenje!

Želim živeti srečno do konca svojih dni – zdaj in za vedno! Zdaj pa to izbiram! (Drugi pa naj izbirajo to, ali kaj drugega, niti ni tako pomembno. Če se bomo lepo ujeli v zgodbi, super, če ne pa lahko mirno živimo vsak po svoji pravljici, ločeno. Vse je mogoče. Tudi to, da sem izjemno srečna! Ti pa tudi izbiraj to, kar ti je najbolj pri srcu!)

Ljubek pristen srčkan sijoč harmoničen blažen igriv zabaven sočen razkošen miren jasen ustvarjalne lep sočen slasten sijajen blažen bogat ljubeč dan poln božanskega obilja!



Vredna si vsega dobrega! Zdaj pa to sprejmi! Uživaj življenje na polno!

ponedeljek, 19. avgust 2024

NAJBOLJŠE! LE NAJBOLJŠE!!!

Danes pa pišem poševno, kot da sem na ladji! Bliss – moja muca – mi spi v naročju in nisem je želela premakniti. Bila sem na morju. Mislila sem jo zraven vzeti, pa bi se mi lahko kje izgubila, ker je tako radovedna in vem, da bi želela vse pregledati. No, zdaj pa sva spet skupaj doma in mi je tako super, ko se carta z mano. Naj kar spi v mojem naročju, bom že pisala postrani!

Uživala sem dopust. Oddih. Imela sem relacije morje – ležalnik- kuhinja. To so bile redne linije. Ostalo pa samo, kar je nujno. No spanje je tudi bilo kar nujno. Najbolj pa sem uživala v poslušanju valov in branju na plaži. To pa je bilo božansko. Uživala sem tudi v meditaciji, ko sem samo sedela na toplih kamnih in uživala v energiji morja, vetrca, sonca, toplih kamnov… Res je bilo izjemno.

Zdaj pa mi je izjemno doma! Temperature so bolj sveže. Dom pa je le dom. Zdaj sem Bliss glavo z blazinico podložila, ker ji je visela do. Res uživam. Uživava.

Ugotovila sem, da tako zlahka kopljem po svojih napakah (saj vem, da niso v resnici napake; so samo stvari, ki jih nisem zmogla ali znala narediti drugače ali sem jih enostavno morala doživeti, ker je zdaj zaradi tega moje življenje bogatejše – jaz pa tudi za dragoceno izkušnjo…). Zdaj pa se še želim tako zlahka povezati s svojo svetlobo. Želim sijati! Želim biti srečna!

Polno je občutij, ki jih ne želim več v svoji prihodnosti, pa jih mogoče vlačim s sabo iz navade. Ali ker mi je to domače iz primarne družine. Ali iz neznanega razloga. Ali iz občutij prednic in prednikov, ki se želijo pozdraviti in samo biti srečni in ljubljeni. Pač. Želim si ustvarjati bolj srečno prihodnost. Želim si ustvarjati prihodnost, kjer vem, da sem izjemna in tako tudi živim. Ne moja volja, Tvoja volja! (In vem, sto odstotno, da je Tvoja volja zame samo sreča – čista sreča!) Zato se zdaj vsa prepuščam! Presenti me življenje! vem, da me ljubiš!

Ljubek bogat harmoničen jasen ljubeč hvaležen miren pester iskren živahen sočen sijoč razkošen razvajalni blažen zabaven celovit dan poln božanskega obilja!



Vredna si vsega dobrega! Zaupaj v to! Zaupaj vase! izjemna si!

nedelja, 18. avgust 2024

USMERI SE!!!

Hej, kako si kaj danes? Uživaš kaj svoje življenje?! časi bi že bil, saj veš. Tvoje življenje je. Saj vem, moje življenje je.

Pa res vem, da je moje?

Ali še vedno igram na prijazne karte, da se ja ne bom komu zamerila?! Kaj pa to, ko najbolj zamerim sebi?!? Kaj pa naj s tem?! Ne morem kar pozabiti!!!

Nočem in ne bom pozabila!

Zdaj brišem vse programe prijazne punčke in pridne punčke!

Tako!

Zbrisano!

Zdaj pa grem uživati in se družiti z ljudmi, ki jih imam rada! (Še posebej, če nisem narejeno prijazna in sem res to kdo sem!) Juhu!

Življenje je lepo!

Uživaj mi!

Uživaj v tem, da si to, kdo si! (Drugi se bodo že navadili, da sami poskrbijo za svojo srečo! (Sem samo del Boga, kot bi rekla Kassandra – Suzan Ashley, ne pa BOG kot BOG!!! Nimam čarobne palčke za osrečevanje drugih! Vsi smo najbolj srečni, če vsak poskrbi zase in za svojo pristnost! (Pa kaj se zdaj želim opravičevati in izgovarjati! Ne rabim še naprej biti pridna punčka! Vsak naj zase prevzame odgovornost!)))

Ljubek harmoničen razkošen iskren jasen blažen ljubeč srčkan sočen sijoč uživaški lahkoten miren bogat premožen slasten dan poln božanskega obilja!



Božansko obilje si te tako močno želi, kot si si želiš njega! Dopusti ga v svoje življenje!