četrtek, 22. avgust 2024

DOBRO VEDNO ZMAGA!!! VEDNO!!!

Zanimivo je, vse skupaj. Bolj sem odločena, lažje me je ujeti. Ampak lažje se mi je tudi pobrati po ujetosti. Saj ne, da bi mi kdo odvzemal svobodo, ali pač?! Nameni so, z manipulacijami. Programiranjem. Vsem. Takoj, ko prepoznam zanko, sem rešena. Resnica res osvobaja.

Postaja lažje in lažje. Vsak dan. Je pa samo vaja. Znova in znova. Nisem se nekega dne prebudila prebujena, niti ne pričakujem, da se bom. Vse je samo ponavljanje. Dokler nisem toliko utrjena, da zmorem zlahka. Potem pa pride kaj novega. Še kaj bolj sočnega in zanimivega.

Vem, da nas čaka čudovita prihodnost. Tako kot se vreme razjasni po nevihti in posije najlepše sonce. Dolgo pričakovano. Sončni žarki so sladki na koži in grejejo me skozi in skozi. Zdaj je mogoče nevihta. Zdaj je mogoče še tema. Ampak jutro bo prišlo. Vedno pride. Svitanje je nekaj gotovega. Zagotovljenega, tako kot naša sreča. Samo odločim se za luč in da sem pripravljena videti sončni vzhod Nove Zemlje. Samo dopuščam sončnim žarkom po nevihti, da me presvetijo. Vem, da nas čaka čudovita čarobna prihodnost. Res zaupam v to čarobnost. To je naša prihodnost. Res. Zaupam!

Dobro vedno zmaga! Tudi zdaj bo! Že zmaguje!

Naj dobro prevlada! (Tako v mojem življenju kot v tvojem!)

Obožujem sonce in danes ga še bolj hvaležno sprejemam! Naj me res presvetli!

Ljubek srčkan bogat harmoničen hvaležen iskren blažen miren jasen resnično lep razkošen ljubeč žameten sočen sijoč svetel kreativen dan poln božanskega obilja!



Vredna si dobrega! Vredna si svetlobe! Vredna si, da uživaš! Toliko lepega je v naših življenjih, kaj če ti še bolj cenili in še malo bolj uživali! (Jaz sem takoj za! Sem že prijavljena!)

Ni komentarjev:

Objavite komentar