sobota, 22. junij 2024

SPUŠČAM...

Zabavno, kako udobno mi je. Pravzaprav imam rada udobno. Rada pa imam tudi raziskovanja in pustolovščine. Všeč mi je, če sem doma in uživam v miru, mi je pa tudi pri srcu, da se kam odpeljem in raziskujem, se zgubim v novem kraju. Včasih me prav vleče kam, zdaj pa mi je moj dom moje svetišče. Uživam v radostih preprostosti vsakdana. Pitju čaja, kuhanju, pripravljanju jabolčne pite. Spanju. Branju knjige v postelji. Sprehodih. Pisanju zunaj na soncu. Všeč so mi take malenkosti. Božanje mačke Bliss. Kopel.

Gledanje dobrega filma. Čeprav zadnje čase sem že malo naveličana, da se skoraj v vsakem romantičnem filmu, bivši prikaže in sta potem spet skupaj. Bivši je bivši z razlogom.

Preteklost. Pa nekako morajo narediti film. Zdaj sem se spomnila, da sem se tudi jaz kot najstnica vrnila k bivšemu. Po enem letu. Ni se obneslo. Sva pa ustvarila nekaj čudovitih trenutkov skupaj. Očitno sem se morala vrniti k njemu, ker je zdaj oče najinega sina, za kar sem mu hvaležna bolj kot vse na svetu! Hvala za to! Hvaležna sem mu za vso ljubezen, ki mi jo je dal. Zdaj pa ga spuščam. Osvobajam. Puščam. Hvala za vso ljubezen, ki sem jo prejela. Spuščam ga. Odpuščam mu. Puščam ga, da odide po svoje.

Zanimivo. Res je, tudi jaz sem šla nazaj k bivšemu. Zdaj pa te zgodbe ne bi ponovila. Dovolj je bilo. Prvič. Ne pričakujem, da bi bilo s komerkoli karkoli drugače. Prej ko slej se spet pokažejo stare razlike. Ampak v filmu je drugače, ker so se okoliščine obrnile, da sta se na silo razšla in potem sta tako srečna, da se spet najdeta.

Pa kaj je s temi bivšimi danes! Ne bi rada pisala o tem! Dovolj sem jih imela, zato pa so bivši. Z razlogom. Res pa je, da sem jim vsem nadvse hvaležna, za vse lepe trenutke in vso ljubezen, ki sem jo prejela.

Mogoče pa se to mora samo sčistiti, kot voda počasi odplakne umazano. Izvir neprestano žubori s svežo vodo, tako se prej kot slej vse kalno poleže in izpere. Tako je tudi v življenju. Želim si odpreti srce. Naj vanj pride vse dobro. Zaupam, da tudi bo. Izjemno je imeti odprto srce. Srkam toliko dobrega in lepote. Prav uživam v zdajšnjem trenutku.

Začela sem brati knjigo Marka Avrelija.

Zdaj ap še samo nekaj o bivših! To m je preblisnilo! Kot bi nas želeli programirati, da naj se zadovoljimo z manj, kot je zares dobro za nas ali manj kot si želimo. Kaj je sploh sporočilo teh filmov? Obstaja ena oseba, ki je prava zate in potem si adijo, če te ta zavrne!? Možnosti je neskončno. Zemlja je tako velika in obširna, zaupam, da se najde nešteto dobrih moških po srcu, ki so pravi zame. Možnosti so neskončne. Vse je mogoče. Zaupam, da je vse mogoče. Vse Vesolje si želi naše sreče in vse orkestrira, da se sorodne duše najdemo. Popolnoma zaupam v to. Zaupam tudi v srečno do konca svojih dni.

Sploh ne vem, zakaj so me ti filmi tako razkurili. Lahko bi se bolj potrudili, da ne bi bile zgodbe tako predvidljive. Lahko pa jih samo neham gledati. Brez drame. Tako je! Odločitev je čisto moja. Bom raje kakšno dobro knjigo prebrala.

No, pa sem končno nazaj pri knjigah. Mark Avrelij. Berem njegov osebni dnevnik, pa še tu je imel vse oštevilčeno in po vrsti, po poglavjih. Neverjetno je, kako opisuje, da se dobro povrne. Vsak trenutek je dragocen, saj nikoli ne vemo, kateri je zadnji. Kako je dragoceno slediti svojemu srcu, si zaupati. Zdaj sem komaj na začetku, ampak ima nekaj lepih misli noter. Me pa malo bega, da sem izbrala to knjigo, ko se v resnici želimo osvoboditi od starih sistemov, ki ne delujejo za nas, ampak za bogatenje bogatih. Skoraj je ne bi začela brati. Zdaj pa mi je všeč Markova filozofska stran.

Zabavno. Kako se vse obrne.

Resnica se je izkazala.

Pravici je zadoščeno.

Božansko posredovanje se dogaja zdaj!

Tako je!

Ljubek pristen lahkoten miren bogat šarmanten jasen kreativen čaroben razkošen harmoničen edinstven celovit pester srčkan srečen sijoč ljubeč dan poln obilja!



Sledi svojemu srcu! (Tudi, če ti govori, da se vrni k bivšemu.) Zaupaj si! Ti veš zase! Si izjemna! Zaupaj si zares! Ti res veš zase!!!

petek, 21. junij 2024

RESNICA JE RAZKRITA! ZDAJ!

Kaj so moje misli in kaj so manipulacije? Če je kaj negativnega, verjetno niso moje misli in to je že prvi znak, da se ustavim.

Včeraj smo imeli kanaliziranje s Kassandro – Suzan Ashley in bilo je fantastično. Vedno nam da tako gosto modrost, da jo poslušam še nekaj časa in še vedno slišim kaj novega. Mislila sem si, da ni bilo nič takega, v resnici pa je bilo fantastično. Prej smo še imeli zdravljenje. Bilo je božansko.

Vse je dobro in vse bo tudi v prihodnje dobro.

Srečna sem, da sem del te skupine, ker se res počutim obveščeno. Prav pri srcu so mi.

Resnica osvobaja. Resnica se razkriva. Pravici je zadoščeno. Božansko posredovanje se dogaja zdaj.

Kar vse bi vam najraje povedala naprej, ampak to je čas, ko si vsak privlači svoje učitelje in modrece. Najbolj pa je pomembno, da smo res povezani sami s sabo.

Kaj je res v resnici moj glas in kaj so glasovi programov, strahu in ostalega sranja? Želim jih zaznati v sebi, ker jim ne želim več dajati moči. Takoj, ko ga zaznam, lahko samo reče, spokaj, ne spadaš sem. Tu ni tvoj dom!

Tako se veselim življenja po univerzalnih zakonih. Ti so mi v resnici pisani na kožo. To je moje poslanstvo, da živim v skladu s sabo, materjo Zemljo in Bogom.

Vesela sem, da sem del te skupine. Zdaj pa je čas, da vse to začnem živeti. To pa je najboljši del, da lahko stopim v akcijo. To je prav smešno. Ker ko nas angeli in druga bitja luči vodijo, pa nam dajo konkreten namig, mi pa najdemo sto izgovorov, zakaj tega ne bi izpeljali. V resnici pa je bil vmesen korak do tega, kar si res želimo. Kassandra – Suzan Ashley nam je to rekla.

Ženske privlačimo. Me smo magnetna sila. Potem pa ko res kaj privlačim, pa je čas, da tudi ukrepam. Stopim v akcijo.

Vredna si.

Dragocena si.

Izjemna si.

Dovolj si.

Ljubek čudovit izjemen blažen bogat ustvarjalen živahen sočen harmoničen lep srčkan jasen iskren razkošen ljubeč izviren vesel miren dan poln obilja!



Življenje je lepo! Dopusti, da te vodi Ljubezen. Spremljaj namige in sledi pozitivno navdihnjeni akciji! Zaupaj svojemu srcu!

četrtek, 20. junij 2024

VSE JE ZAME! ČAROBNOST!

Kaj če bi se nehali igrati igrice? Kaj če bi nehali reagirati na vse, kar nam drugi stisnejo ali ko pritiskajo na naše gumbe? Gledala sem video, kako lahko pri sebi rečemo dovolj. Ne grem se več teg igric! Dovolj je bilo! Ne grem se več! Drugi točno vedo, kaj morajo reči, da nas podrezajo s palčko in nas spravijo iz zavetja miru! Mi sami pa se odločamo, če se bomo šli to ali ne.

Imela sem nepričakovani obisk. Opazila sem, kako zelo sem zrastla in se utrdila, saj nisem reagirala na njihove pripombe. Nič. To je moje življenje. Če ima kdo pripombe glede tega, lahko ima. Ni pa na meni, da kaj ukrenem z njimi. Naj si svoje življenje ustvarijo po svoje, v mojem svetu pa nimajo besede. Meni je čudovito. Soustvarjam Raj in živim v njem je moja najljubša afirmacija, ki si jo zapišem vsak dan. Postaja tudi vsak dan bolj otipljiva in resnična. Res imam lepo življenje. Zares! Cenim to. Še bolj pa cenim mojo odločenost, da se ne grem več igric. Ni mi. Niti malo. Če se vpletem, mi posrka vso energijo. Če pa ostanem pri sebi, pa mi ostane ta energija za ustvarjanje česa drugega, kar je izjemno dragoceno. Ustvarjam lahko z ljubeznijo, ne pa iz vsega drugega. V vsakem primeru pa sem močna kreatorka. Torej za kaj bom uporabljala svojo kreativno moč? Za vpletanje v drame ali za ustvarjanje rajskega življenja?

Na družinskem druženju sem pila Rajski čaj, to pa je bilo tako božansko. Še vedno me nasmeji misel na moj košek raja v skodelici. Zabavno. Vesolje ima smisel za humor.

Včeraj sem bila v moji najljubši trgovini in prosila sem angele, da gredo z mano, da si kupim res kaj lepega. Ne samo, sa sem našla izjemne stvari, ves čas je bila zraven glasba, ki jo imam rada. Crazy little thing caled love.  Queen. Same lepe so bile. To še mi je polepšalo občutek čarobnosti. Tako deluje božansko bogastvo. Ne samo, da dobimo to, kar si zares želimo, ampak nam podarijo še veliko več. Ni samo enoplastno doživetij, ampak multiplastno. Pogovarjala sem se tudi s prodajalko, s katero sva se pohecali. Še kasneje pa sem tako uživala, ko sem še navdušila prijateljico, da gre pogledati tja in še je sama našla veliko lepih stvari. Čarobno je bilo. Bog deluje na skrivnostne načine. Ljubezen deluje na skrivnostne načine.

Danes pa imamo čudovit seminar, nad katerim sem navdušena. Želim sprejeti največje modrosti, energije, radosti in uvidov, kar je možno. Največ zdravljenja na vseh nivojih. Pripravila si bom kopel, prižgala svečke, da se moja duša  in telo sprostita, tudi um, da res lahko vpijem vso to lepoto druženja. Božansko bo. Vem.

Ustvarjaj si čudovit dan, znova in znova. Vredna si tega. Zdaj je tvoj čas prenove in prebujenja. Dopusti, da se sinhroniziraš z energijo Ljubezni. V tebi je. Vedno je bila. Zdaj pa ji dopusti, da te presvetli.

Ljubek srčkan srečen sočen bogat zabaven strasten blažen iskren vesel harmoničen razkošen jasen žlahten ljubeč ustvarjalen čaroben vesel miren dan poln obilja – božanskega obilja.



Vse je zate, moja draga, uživaj v tem čarobnem trenutku. Zate je vse mogoče! Odpri srce.

sreda, 19. junij 2024

Sladkost življenja!

Kako pa kopel očisti! Kot bi iz mene sprala vse, kar se je prilepilo name iz subtilnega in vidnega sveta. Neverjetno! Počutim se kot nova! To pa je tako osvobajajoče!

Res imam rada kopeli! Danes pa je bila še posebej sladka, ker sem imela zraven svojo najljubšo knjigo. Zdaj berem Lucindo Railey – The midnight rose! Zgodba je tako zanimiva, da mi nič ni jasno! Za zdaj! Kako življenje je bilo v Indiji, kjer so te poročili z daljnim bratrancem, ki je bil trikrat starejši od tebe samo zato, ker te niso mogli preživljati. Neverjetno! Koliko žalosti! Ne morem verjeti. Saj je isto, kot bi žensko prodali ali kupili. Brez pravic. Zdaj se svet spreminja. Zaupam v to. Zaupam, da bosta moška in ženska božanskost skupaj ustvarjala Raj na Zemlji. Še malo, pa bomo živeli v njem. Če ne spoštuješ sebe, ne moreš spoštovati niti moškosti, niti ženskosti. Nekje se mora to začeti in najboljše je pri sebi. Tako vsaj pravijo. Najprej pometi pred svojim pragom.

Vem, da se je nam ženskam dogajalo toliko svinjarij, da smo nekatere obupale. Pa zakaj bi se sploh trudila. Vedno isto budalo, druge hlače. Ali kako se že reče, iste hlače, drugo budalo. Ne spomnim se več. Nekaj takega je rekla Oprah že dolgo nazaj. Pa še to je rekla. Ne sekiraj se, moški so kot avtobusi, vedno pride naslednji.

Moje srce je tako polno ljubezni in jo želim dajati – z vsem srcem. In želim, da je tudi sprejeta – z vsem srcem. Še vedno zaupam, da se bova z mojim ljubim slej ko prej našla. Ni več ovir. Mislim, da bolj kot se odpiramo novim dimenzijam polne prisotnosti Ljubezni, lažje bo najti pod drug do drugega in skupaj soustvarjati Raj na Zemlji. Zato smo prišli.

Nismo moški proti ženskam! Ali ženske proti moškim! Skupaj smo močnejši! Če sodelujemo! Soustvarjamo! Vsak ima svoje vrline in če jih združimo nastopi čarobnost – za vse – na vseh področjih. Kdo je bolj nor, tisi ki nas hujskajo eden proti drugem, ali mi, ki nasedamo in verjamemo manipulacijam? Seveda se bojijo naše moči v popolnem razcvetu Ljubezni! Ampak resnica vedno zmaga in tudi zdaj bo! Moški veliko pridobijo z žensko energijo, ženske pa veliko pridobijo z moško harmonijo – skupaj pa ustvarjamo simfonijo Ljubezni, ki ustvarja čudeže. Vredni smo, da odpremo srce in na polno zaživimo iz pristnega ustvarjalnega procesa – življenja samega! Čarobno je! Ti rečem! Ustvarjajmo zdaj planet obilja, harmonije, miru in ljubezni za vse! To je naša nova Zemlja, ki si jo tako zelo želimo. Blizu je! Tu je! Zaupaj!

Ljubek čaroben bogat ustvarjalne sodelujoč miren živahen krasen harmoničen lep sočen ljubeč sijoč razkošen blažen strasten dan poln božanskega obilja!



Za vse je vsega dovolj, tudi zate. (L. L. Hay) Odprimo srce čarobnosti. Želi se dotakniti našega življenja in vsega, kdo smo. Zaupajmo v čudeže. Ti si čudovita! Ti si izjemna! Lepa si že zdaj! Čudovita! Speri staro in naj se nova Zemlja začne – zdaj!

torek, 18. junij 2024

Čarobnost ustvarjanja!!!!

Kako mi je fajn, da imam danes bolj umirjen dan, da lahko zadiham in se sprostim v to, kar imam res rada. Že tri dni me vleče slikanje, pa se upiram. Kaj pa, če se danes ne bi? Kaj če bi poiskala moj slikarski pribor in šla na minutke ustvarjanja? Imam čudovito idejo, zdaj pa je čas, da jo uresničim. Vleče me tudi slikanje na kamne. Me prav zanima, kaj bo nastalo.

Zunaj je tako lepo sonce in poljublja mojo ljubo zemljo, da še moja zelenjava bolj raste. Včeraj ponoči je bila nevihta, kar je neobičajno, saj ni bilo neke vročine, da bi lahko nabrali sivi oblaki. Pa april je že tudi mimo, da bi bil on kriv za tako čudno vreme. Ampak danes je spet sonce in ptički veselo pojejo, kar je tudi izjemno. Zdaj pa mi sonce tako lepo svet v dom in vode se je polno nabralo za zalivanje. Čarobno je.

Rada imam mirne dneve in sproščenost, ki jo prinašajo. Res sem zadovoljna, da imam tako lepo življenje. Pa pustimo življenje, ta dan mi je lep.

Kako lahko danes uspevam? Kakšen je sploh občutek? Zares!?

Kako se prevede beseda thriving?! Uspevanje!? Cvetenje, razcvet. To mi je všeč.

Kako si lahko danes polno v razcvetu?

Vse tvoje sposobnosti so kot uglašen simfonični orkester s tvojo dušo. Tvoja osebnost, duša, fizično telo, čustva in um, so zadovoljni in živijo svoj največji potencial. Ničesar ni preveč ali premalo. Vsak zasije, ko je ravno pravi čas za to. Vse deluje skladno in povezano. Vse je tekoče in žubori od Ljubezni. Veselje napolnjuje tvoje srce in tako zadovoljna si, da si se rodila kot ti in da opravljaš svoje poslanstvo, ki je tako ljubo. »Delaš kar ljubiš – vsak dan in od tega lagodno živiš.« (Prirejeno po Ani Bučevič)

Zjutraj se zbudiš z navdušenjem, da te čaka nov dan in mine kot bi trenil. Ti pa imaš občutek, da si toliko naredila! Uživala si v ustvarjanju čarobnosti. Ta pa se preliva iz tvojega srca na ves svet in vsa mati Zemlja kar žari od te naelektrene namagnetene energije Ljubezni. Vsi živimo iz svojega srca in tako ustvarjamo najvišje dobro za vse. Čarobno je živeti v takem svetu.

Vem, da sem veliko pisala o sistemu in moje mnenje ni preveč dobro, če sploh. Zdaj pa vem, da sem tu, da se osredotočam na mir in resnica se bo razkrila sama po sebi prej kot slej. Za to je že poskrbljeno. Jaz pa ne želim več dajati svoje energije sistemu, ker ga tako ohranjam pri življenju. Zdaj pa ga spuščam in pripravljena sem, da ga zamenja Nova Zemlja, kjer ljudje res delajo za ljudi in skupnosti za skupnosti.

Danes je dan popolnega razcveta. Bodi ponosna nase! Daleč si že prišla! Izjemna si! Res si izjemna! Čuj, izjemna si! Rečem ti, ti si izjemna. Pa res si izjemna. Izjemna si, res. Ti si izjemna!

Ljubek razkošen blažen vesel harmoničen razcveten iskren šarmanten sočen ljubeč sijoč srčen srčkan miren dan poln božanskega obilja. Vredna si dobrega življenja, zdaj!



Sledi svojemu srcu. Izjemna si. Danes se razcveti na polne! Juhu!

ponedeljek, 17. junij 2024

Izjemna si!!!

Danes sem si spekla kekese za zajtrk! Kako še je lahko jutro lepše!? Zdravi so. Po priporočilu Medicinskega medija – Anthony William. Božanski. Iz ovsenih kosmičev, rozin, cimeta in banane. Tako hitro so narejeni! Res pa je, da so dobri tudi. Obožujem moj mini sekljalnik, skoraj bi napisala mikser, ki ga uporabljam za vse. Sekljanje zelenjave, delanje smutijev, za kekse, pesto, sladoled… vse, kar se da zmiksati. Je hitro in preprosto. Nisem si naredila mini kekse. Naredila sem si ogromne kekse. Iz celotne mase sem si naredila tri! Res so dobri. To zdaj ni bila reklama za kekse, no kekse lahko, niti za sekljalnik. Samo povedati sem želela, kako mi vse to olajša stvari. Kuhanje. In ga res obožujem. Kekse pa tudi!

Lepo življenje imam. Cenim, da imam tako lepo življenje. Enostavno. Pestro. Moje.

Včeraj sem si nasipala ozek pas zemlje, da bom imela za paprike. Sicer so še majčkene, bebike (male dojenčice), ampak bodo zrastle – prepričana sem v to.

Skozi nas se pretaka vedno več svetlobe, ki prihaja od sonca. Vse v nas, kar je manj kot svetloba, pride na plano, da je ozaveščeno in ozdravljeno. Vse se želi premakniti v višjo vibracijo, tudi moje telo. Zato mu dajem dovolj počitka in spanca. Pa tudi veliko gibanja. Mogoče bi začela s kakšno jogo za začetnice. Saj ne dajem telesu dovolj počitka, jaz sebi dajem dovolj počitka in spanca, ker to zdaj potrebujem. Poslušam se. Res mi je lepo, da lahko živim v sozvočju s svojo naravo.

Veš kaj, včeraj sem se počutila izžeto proti koncu dneva. Naredila sem tapkanje z Bradom Jates in bilo je fantastično. Uspevamo! Tako lepo je rekel, da če bomo uspevali, se bo del, da preživimo, uredil sam od sebe. Zaupam mu. Potem sem se počutila tako polna energije in navdiha. Res je! Zaupam, da je tako! Naredila sem tudi hitro tapkanje za ljubezen do sebe, to pa tako zdravi vse. Res mi pomaga in danes bom spet ponovila vajo.

Zjutraj mi meditacija tako hitro mine, da še kar ostanem nekaj trenutkov ali minut v svetem prostoru, tako je lepo. Zadovoljna sem, da sem to ohranila.

Zdaj sem se spomnila, kaj sem želela napisati! Zraven mojega sekljalnika obožujem tudi nakup oblačil v trgovini iz druge roke. Tako so unikatna in nihče nima potem kaj takega oblečenega, kot imam jaz.

Toliko vseh resursov se porabi za proizvodnjo oblačil, izkoriščajo se otroci, ženske, ki delajo v slabih delovnih pogojih. Plačani pa so proti nič. Nam pa prodajajo ta oblačila po vrtoglavih cenah. Naj sami najprej pošteno plačajo delavce, brez katerih to ne bi bilo mogoče. Potem pa ni več sezon, kot so bile včasih! Vsa kolekcija se spreminja v trgovinah na dva tedna! Kam gredo vsa oblačila, ki se ne prodajo? Nekdo se bogati na nepošten račun, mi pa še to podpiramo s kupovanjem tega sranja. Materiali so plastika, ki ne diha. Pa si tega res želimo? Da smo ves dan v plastični vrečki?

V trgovini z rabljenimi oblačili pa se mi čas ustavi. To je moj hobi. Počutim se kot iskalka zakladov. Kaj me bo danes našlo? Kaj bom jaz našla? Lahko preizkušam nove stile in se popolnoma prepustim temu, kar mi je zares všeč. Seveda pa za to potrebuješ močno osebnost, ker ni vse po istem kopitu in ni takoj pri vratih trenutno najbolj vročih kosov, ki jih želijo vsi nositi. Sama iščeš oblačila, ki pa so tebi pri srcu in te nagovorijo, izražajo tvojo kreativnost in osebnost. Dovolj je bilo uniformiranja. Všeč pa so mi tudi cene, ki niso prenapihnjene. Za dobro ceno, dobra oblačila.

Ljubek pristen razkošen zabaven lahkoten šarmanten jasen bogat harmoničen topel srčkan sočen sončen miren sijoč ljubeč dan poln božanskega obilja!



Zaupaj svojemu srcu. Sledi svojemu srcu. Prisluhni svojemu srcu! Ti si kraljica svojega sveta – svojega kraljestva! Ustvarjaj si čudovit dan in čudovito življenje.

nedelja, 16. junij 2024

Kaj pa če je res!? 😂

Življenje je fantastično lepo! Sploh ko sedim zunaj in pišem. Uživam v lepoti tega trenutka. Ptički tako veseli žvrgolijo in čebljajo. Prav prisrčni so. Kdaj pribrenči mimo kakšen čmrl in počiva z mano na klopi. Čisti si krila ali pa si je prišel samo spočiti. Lepi je. Nekaj vohlja zdaj okoli. Popravila sem si lase in se je tako ustrašil, kar k tlom se je stisnil. Zdaj pa spet veselo raziskuje okoli. Kdo bi si mislil, da imam prijatelja čmrlja? Zanimivo.

Včeraj sem se tako smejala iz srca, kot že dolgo ne! Bilo je prav zabavno. Res sem vesela, da imam tako dragocene prijateljice. In seveda družino.

Tako. Pa je odbrenčal naprej. Lepo potovanje, prijatelj čmrlj.

Včeraj sem plesala rock'and'roll in sem se tako zabavala zraven. Poslušala sem svoje najljubše pesmi in plesala po kuhinji. Kako pa rada plešem, skoraj sem že pozabila. Neverjeten občutek, ko se samo predam ritmom in se prepustim toku gibov. Fantastičen občutek! Ples me osrečuje na vseh nivojih! Mislim, da bom danes ponovila vajo! To pa je bilo fantastično!

Zjutraj sem samo sedela na stopnici in se sončila v blagi toploti žarkov. Bilo je tako super. Prav uživala sem, ko se samo predala lice in vse svoje telo objemu toplote. Čista čarobnost, ti rečem.

Srečna sem, da imam tako preprosto, ampak tako srčkano življenje. Res mi je lepo.

Čutim, da si moje telo želi spočiti, zato mu dajem dovolj počitka. Pred spanjem berem knjigo, da se res potem potopim v miren spanec. Branje me pomirja in me sprošča. Tako vem, da se pripravljam, da bom zaspala in lepo sanjala.

Prej sem božala mačko, ki se je prišla cartati. Tako sem vesela, da me pride Bliss malo pocartati.

Včeraj sem si skuhala tako dobre kitajske rezance z zelenjavo in so bili prav božanski. Neverjetno dobro. Sploh, ko vem, kaj vse je v tej jedi in da ni dodanih kakšnih čudnih »smešnih« sestavin. Že od nekdaj imam rada kitajsko hrano. Obožujem jo. Že kot študentka sem hodila jesti na bone in res mi je prirastla k srcu njihova kuhinja. Rada imam drugačno in sem odprta za drugačno.

Rada raziskujem, ne glede ali je glede hrane ali potovanj, nova mesta. Obožujem sprehode po mestih ali plaži ali naravi. To mi je pri srcu. Rada sem v stiku z naravo. Vedno me najde ali pa jaz najdem njo. Povezani sva. Rada imam lepoto in modrost narave. Pretoči in prepoji me s svojo ljubeznijo, harmonijo, mirom, obiljem za vse. Mi smo del narave in narava je del nas. Kaj je bolj naravno kot to, da smo z vsem srcem to, kdo smo v resnici?

Sledi svojemu srcu danes!

Kako je mogoče, da se tako veselim obiska knjižnice, da bom spet potopljena v nove svetove zgodb, ki me bodo popeljali na nove pustolovščine? Nič ni tako vznemirljivo, kot potovanja. Seveda tudi v resničnem svetu. Po drugi strani, kaj pa sploh je resnično?

Gledali smo skupaj serijo Prijateljev, ko Phoebe ovrže Rossovo teorijo o evoluciji in ji ta prizna, da je mogoče čisto majhna verjetnost, da obstaja druga možnost! Tako sem se smejala, ko mu potem Phoebe reče, kako boš pa šel jutri na delo? In Ross se samo pobere s svojimi znanstvenimi dokazi. Kaj pa je v resnici res? Resnica se bo razkrila prej kot slej! Zaupam v to! Vse se kopa v svetlobi novega vzhoda Ljubezni. Življenje samo se odpira resnici. Ne življenje, zavest – kolektivna zavest.

Kaj vse še je mogoče? Danes si to ustvarjaj!

Ljubek harmoničen jasen blažen kreativen pustolovski razkošen pester miren vesel celovit bogat poln ljubeč usklajen razigran igriv dan poln obilja!



Prepusti se obilju, ki ga ima mati Zemlja zate. Zdaj je čas, da tudi sama spoštuješ svojo žensko energijo in se namagnetiš za še večji božanski pretok bogastva. Samo sledi svojemu srcu! Zaupaj si, ti to zmoreš!