ponedeljek, 17. junij 2024

Izjemna si!!!

Danes sem si spekla kekese za zajtrk! Kako še je lahko jutro lepše!? Zdravi so. Po priporočilu Medicinskega medija – Anthony William. Božanski. Iz ovsenih kosmičev, rozin, cimeta in banane. Tako hitro so narejeni! Res pa je, da so dobri tudi. Obožujem moj mini sekljalnik, skoraj bi napisala mikser, ki ga uporabljam za vse. Sekljanje zelenjave, delanje smutijev, za kekse, pesto, sladoled… vse, kar se da zmiksati. Je hitro in preprosto. Nisem si naredila mini kekse. Naredila sem si ogromne kekse. Iz celotne mase sem si naredila tri! Res so dobri. To zdaj ni bila reklama za kekse, no kekse lahko, niti za sekljalnik. Samo povedati sem želela, kako mi vse to olajša stvari. Kuhanje. In ga res obožujem. Kekse pa tudi!

Lepo življenje imam. Cenim, da imam tako lepo življenje. Enostavno. Pestro. Moje.

Včeraj sem si nasipala ozek pas zemlje, da bom imela za paprike. Sicer so še majčkene, bebike (male dojenčice), ampak bodo zrastle – prepričana sem v to.

Skozi nas se pretaka vedno več svetlobe, ki prihaja od sonca. Vse v nas, kar je manj kot svetloba, pride na plano, da je ozaveščeno in ozdravljeno. Vse se želi premakniti v višjo vibracijo, tudi moje telo. Zato mu dajem dovolj počitka in spanca. Pa tudi veliko gibanja. Mogoče bi začela s kakšno jogo za začetnice. Saj ne dajem telesu dovolj počitka, jaz sebi dajem dovolj počitka in spanca, ker to zdaj potrebujem. Poslušam se. Res mi je lepo, da lahko živim v sozvočju s svojo naravo.

Veš kaj, včeraj sem se počutila izžeto proti koncu dneva. Naredila sem tapkanje z Bradom Jates in bilo je fantastično. Uspevamo! Tako lepo je rekel, da če bomo uspevali, se bo del, da preživimo, uredil sam od sebe. Zaupam mu. Potem sem se počutila tako polna energije in navdiha. Res je! Zaupam, da je tako! Naredila sem tudi hitro tapkanje za ljubezen do sebe, to pa tako zdravi vse. Res mi pomaga in danes bom spet ponovila vajo.

Zjutraj mi meditacija tako hitro mine, da še kar ostanem nekaj trenutkov ali minut v svetem prostoru, tako je lepo. Zadovoljna sem, da sem to ohranila.

Zdaj sem se spomnila, kaj sem želela napisati! Zraven mojega sekljalnika obožujem tudi nakup oblačil v trgovini iz druge roke. Tako so unikatna in nihče nima potem kaj takega oblečenega, kot imam jaz.

Toliko vseh resursov se porabi za proizvodnjo oblačil, izkoriščajo se otroci, ženske, ki delajo v slabih delovnih pogojih. Plačani pa so proti nič. Nam pa prodajajo ta oblačila po vrtoglavih cenah. Naj sami najprej pošteno plačajo delavce, brez katerih to ne bi bilo mogoče. Potem pa ni več sezon, kot so bile včasih! Vsa kolekcija se spreminja v trgovinah na dva tedna! Kam gredo vsa oblačila, ki se ne prodajo? Nekdo se bogati na nepošten račun, mi pa še to podpiramo s kupovanjem tega sranja. Materiali so plastika, ki ne diha. Pa si tega res želimo? Da smo ves dan v plastični vrečki?

V trgovini z rabljenimi oblačili pa se mi čas ustavi. To je moj hobi. Počutim se kot iskalka zakladov. Kaj me bo danes našlo? Kaj bom jaz našla? Lahko preizkušam nove stile in se popolnoma prepustim temu, kar mi je zares všeč. Seveda pa za to potrebuješ močno osebnost, ker ni vse po istem kopitu in ni takoj pri vratih trenutno najbolj vročih kosov, ki jih želijo vsi nositi. Sama iščeš oblačila, ki pa so tebi pri srcu in te nagovorijo, izražajo tvojo kreativnost in osebnost. Dovolj je bilo uniformiranja. Všeč pa so mi tudi cene, ki niso prenapihnjene. Za dobro ceno, dobra oblačila.

Ljubek pristen razkošen zabaven lahkoten šarmanten jasen bogat harmoničen topel srčkan sočen sončen miren sijoč ljubeč dan poln božanskega obilja!



Zaupaj svojemu srcu. Sledi svojemu srcu. Prisluhni svojemu srcu! Ti si kraljica svojega sveta – svojega kraljestva! Ustvarjaj si čudovit dan in čudovito življenje.

Ni komentarjev:

Objavite komentar