sobota, 29. junij 2024

SPREMINJANJE SANJ V REALNOST!!!

Kako pa hitro mine čas! Kar leti mimo! Je pa pomembno kam stopam vsak dan – proti sanjam ali stran od njih!? Samo to je kriterij, ki je odločilen. Čas bo minil. Dogajali se bodo trenutki, ki bodo prešli v minute, ure, dni, celo mesece in leta. Pretopili se bodo v čisto zlato spreminjanja sanj v realnost – resničnost ali pa bodo samo bili tam. Megleni obrisi preteklosti, kot blagi opomniki, kaj vse bi lahko naredila pa nisem. Vem, da je tudi odlašanje zame, ker me duša ne želi peljati na pot, ki ni zame. Vse je zame, kar se mi dogaja. Zaupam v to. Želim pa se bolj povezati s sabo, da lahko res živim iz srca.

Rada pa bi povedala, da imamo neverjetno pomoč bitij Luči. Sploh čutim ob sebi angele, ki so mi pripravljeni pokazati pot, ki je bolj svetla zame. Vedno so ob meni. Ko pa jih prosim za pomoč, ne pomeni, da bodo vse naredili namesto name. Dajo mi samo zagon, da se naravnam v pravo smer in da sem polna energije in komaj čakam, da se podam naprej. Ni samo zagon. Je vse. Ker če sem dovolj dolgo v jami, se še mi tako majhna lučka zdi čudež, ki se je oklenem z obema rokama, samo da ne rabim več biti na dnu. Pripravljena sem sijati in angeli me pri tem nedvomno vodijo. Skupaj soustvarjamo Raj na Zemlji.

Poslušala sem Kryona, da smo tako dolgo iz navade v strahu pred finančnimi pretresi in da imamo preveč bolečin od razočaranja v ljubezni. Če pa prosimo angele, ali bitja Luči, da nas objamejo s svojo brezpogojno ljubeznijo, se tudi to zgodi, saj se energije na naši ljubi materi Zemlji spreminjajo. Toliko svetlobe Ljubezni teče v našo smer, da je čas, da dopustimo, da nas popolnoma prežame – do vseh kotičkov vsega kdo smo. Tako sem prosila angele zvečer, da me objamejo s svojo energijo brezpogojne ljubezni in miru. Sladko sem zaspala. Zjutraj pa sem se zbudila tako drugačne volje. Niti se nisem spomnila, da sem jih to prosila. Samo vse v meni vre od optimizma in veselega pričakovanja. Vse je mogoče. Neverjetno, kako to deluje.

Vsak pride do točke, ko se sprašuje, če je to resnično. To pa je lahko Bog, angeli ali bitja Luči ali celo vesoljci. Verjamem v njihov obstoj. Kaj pa ti? Lahko jim zaupam, ker so mi že preveliko krat pokazali, da imam podporo in da nisem sama. Vso vesolje in še več želi zliti svojo Ljubezen name! vso vesolje in še širše se veseli mojih pristnih uspehov in sreče! Zdaj pa odpiram svoje srce, da se vanj zlije še več ljubezni.

Že davno je Jezus rekel: »Prosite in dano vam bo.«

Res je!

Danes prosim, da sem v toku pozitivnih, navdihujočih, ustvarjalnih in ljubečih misli. Tako je! Prosim pa tudi vsa bitja Luči, da še naprej ostajam v teh mislih, občutkih miru in ljubezni. Hvala vam za to!

Ljubek pristen sočen hvaležen harmoničen bogat ustvarjalen blažen sončen sijoč ljubeč miren razkošen srčkan jasen svetel dan poln božanskega obilja!



Ljubi se! Ljubi se dovolj, da odpreš srce še več Ljubezni! Vso vesolje in še širše te samo želi ljubiti! Dopusti mu!

petek, 28. junij 2024

VESELJE SRCA!!!

Kako mi prija, da sem si vzela podaljšan konec tedna in sem samo brala. Knjigo. No, skoraj samo brala. Delala sem še druge zanimive stvari. Jedla. Pila čaj. Božala mačko Bliss. Pisala. Bila zunaj in zalila vrt. Polno imam špinače in komaj čakam, da si jo naredim v solati.

Imela sem polno obiskov in najbolj logično se mi je zdelo, da si potem vzamem dan miru zase. To pa je bil takšen prijeten zaključek. Rada se igram in raziskujem. Vse to sem doživela. Na polne. Potem pa rada pridem domov in imam spet umirjen ritem življenja.

Narava je tako lepo zelena in polna. Prav vabi, da si spočijem oči na njej. Rada imam barve našega planeta – matere Zemlje. Čudovita je!

Sonce pa mi daje toplino in me spravi v pogon. Daje mi nasmeh in veselje v srce.

Vse je povezano. Energije se pretakajo. Zdaj pa se prepuščam in dopuščam, da me vse presvetli. Čas je, da polno posijem in zasijem. To je zdaj naša pomlad in poletje po koncu jeseni in zime. Ni več skrivanja. Zdaj je čas polnega cvetenja v vseh pogledih. Pa saj se ne moremo skriti. Kako naj skriješ čudovito vrtnico, ki omamno diši. Tudi, če bi jo, bi jo njen sladko malinast vonj izdal. Pa zakaj bi jo sploh skrivali!? Seveda so jo obrezali, da ja ne bi cvetela – vse pretekle izkušnje – ampak pognala je vedno znova. To nam je v krvi, da smo to, kdo smo, da smo pristni in da zacvetimo v svojih najlepših barvah. Kako naj skrijemo močno luč?! Težko! Toliko let, desetletij, stoletij, tisočletij smo bili programirani, da je narobe, če živiš v skladu s svojo naravo. Seveda je bilo narobe, ker nisi bil član pohlevne ubogljive črede in si še druge ovce napeljeval na nepokorščino – osvoboditev. V resnici pa imamo veliko več povedati kot le bedast beeee. Zdaj pa je čas, da smo videni in slišani. S tem utrjujemo svoje znanje in modrost in še naprej jo predajamo. Čas svobode je prišel – zdaj! Lepo je živeti v času Svetlobe Ljubezni!

Zdaj pa sij, moja draga!

Razcveti se! To je tvoj čas in tvoja nova era! Pokaži svojo lepoto duše v vsem razmaku!

Čudovita si! Saj veš, da si izjemna!

Cveti!

Ljubek pristen bogat cvetoč izjemen harmoničen kreativen blažen miren razkošen pristen srčkan srečen sočen vesel ljubeč dan poln božanskega obilja!



Razcveti se! Zalivaj svojo pristnost! Izjemna si! To je tvoja prava narava – sijanje v vsej svoji lepoti!

četrtek, 27. junij 2024

Enostavno sledi svojemu srcu!!!

Kako si kaj danes?

Danes bom napisala kratek blog. Zakaj? Ker lahko…

Zaupam, da sem tu, da bi se zabavala. Zaupam, da sem tu, da bi ustvarjala. Zaupam, da sem tu, da bi bila ljubezen, kar sem v resnici. Zaupam, da sem tu, da bi bila ljubljena z vsem srcem. Zaupam, da sem tu, da bi živela svoje poslanstvo in sledila svojemu srcu. Tako enostavno je vse to.

Zabavno. Srčno. Pristno.

Mogoče pa bo blog danes zato tako kratek, ker sem začela brati novo knjigo. Polna je strasti in zanimivih prizorov. Zjutraj sem prebrala do konca Hišo orhidej od Lucinde Riley in bila je fantastična! Take srečne konce imam rada! Vedno! To pa je balzam za dušo. Neverjetno. Vedno sem za ljubezenske zgodbe.

Vedno.

Na nek način je tudi moje življenje ljubezenska zgodba. Učim se zaljubljati vase in se imeti rada. Dovolj imam grdobij, ki sem jih doživela in preživela, da lahko zdaj uspevam – svetim, cvetim… Zdaj pa bi rada ustvarila nadpovprečno srečo zase! Ni mi več za poustvarjanje starih nesrečnih lajnastih pesmi, ki sploh niso moje. Dovolj!

Juhu!

Uživaj mi čuj!

Ljubek srčkan srečen pristen ljubeč bogat zabaven sijoč sočen strasten vesel razkošen miren blažen mogočen harmoničen dan poln božanskega obilja!



Veš kaj, danes napišimo novo zgodbo s srečnim koncem, ko zdaj živimo srečno do konca svojih dni. Vsaj začnimo jo živeti! Vredne smo tega in to zmoremo!

Vse je mogoče!

Vse je mogoče!

In čisto vse je mogoče!

sreda, 26. junij 2024

Čudovito življenje!

Življenje je lepo!

Življenje je čudovito!

Priznam, da me povezanost z naravo zlahka pripelje na to stopnjo, da res vem, da je življenje čudovito. Z vsem srcem čutim to in to želim občutiti še bolj!

Vsaka malenkost, ki jo lahko naredim, da se počutim boljše, mi pomaga. Kamenček na kamenček in kar naenkrat prevlada dobro počutje! Kako sem srečna zaradi tega! Stari občutki me zapustijo kot le bežen spomin na staro preteklost, ki mi več ne služi.

Zakaj sploh tako dolgo vztrajam v slabih občutkih?

Verjetno je enako kot pri dobrih. Če ne naredim nič, se tema in negativnost kar povečuje. Če pa negujem dobre občutke in počasi obrnem vlak navzgor – proti soncu – pa se povečujejo dobri. Sama pa odločam, ali bom vlak negativnosti ustavila, ali mu bom kar pustila drveti v še večjo temo in še večjo praznino.

Jaz imam tako rada angele, ker mi res pomagajo!

Če pa se odločim, da imam dovolj strmega padanja proti dnu, pa vse kar naredim, ustavi ali pa vsaj počasi ustavlja to strmoglavljenje navzdol. Vse dokler ne naberem toliko momentuma, da se smer popolnoma obrne v drugo smer. Včasih prekinem drvenje vlaka z gromozansko hitrostjo s sprehodom, no prej sem še mislila napisati dremežem, branjem dobre knjige ali božanjem mačke. Vsekakor pa se vse resetira med meditacijo in začnem na bolj nevtralnem področju. Sama pa imam potem moč izbire, kaj bom spodbujala ta dan. Kaj bom hranila – svetlobo ljubezni ali temo strahu?! Odločitev je moja. Resnica pa tako vedno pride na dan in ne morem se vedno skrivati v temi, kajti moja svetloba je premočna. Tu sem, da sem sijala in karkoli manj ni več možno ali sprejeto. Na naš planet vstopa svetloba Ljubezni, s katero se spreminjamo tudi mi v resonanco z najvišjim. Vse ostalo pa naj zažge in prečisti ogenj. Pripravljena sem polno svetiti.

Lepo življenje imam.

Dragoceno mi je, da sem lahko to, kdo sem. To je moja legenda. Danes pa jo tudi živim!

😉Zaupam življenju!

Ljubek pristen lahkoten bogat srčkan srečen sijoč razkošen harmoničen ustvarjalen blažen duhovit pustolovski sočen miren vesel nagajiv ljubeč čaroben dan poln božanskega obilja!



Vredna si vsega najboljšega! Najbolj čarobno pa je, da ti to lahko zares ustvariš! Ti zmoreš to! Varna si v ustvarjalnem procesu! Ti to zmoreš! Zaupaj! Zaupaj vase!

torek, 25. junij 2024

Glas LJUBEZNI - vedno!!!!! 💗

Zanimivo je življenje. Še bolj zanimivo pa je, da lahko poslušam skozi angelsko glasbo ali kaj drugega – ne tako navdihujočega, kar vleče dol. Vse je v istem trenutku dosegljivo. Včasih pa se mi zdi, da ni. Včasih kar ne morem preklopiti postaje. Kot bi imela slušalke na glavi z nepravo glasbo zelo na glas in bi želela ujeti nežnost in milino angelske glasbe ljubezni. Vem, da je tu. Vem, da jo lahko slišim, ker sem jo že. Samo prej si moram odstraniti slušalke, ki mi tako glasno predvajajo vse možne strahove in omejitve, ter seveda vse o moji lastni nevrednosti.

Dovolj je bilo tega negativnega programiranja! Sem sem prišla, da skupaj ustvarimo novo Zemljo in nič drugega! Zato je čas, da se vprašam, kaj je v moji moči, da se naravnam na božansko glasbo angelov in potem tudi naredim vse, kar le lahko, da glasbo miline spet slišim!

Jaz imam moč!

Lahko programirajo, lahko zastrupljajo zrak in hrano, lahko nas strašijo na vse mogoče načine – ampak dobro vedno zmaga! Resnica se še je vedno razkrila, tudi sedaj se bo! Se že! Zaupam v to! Luč vedno zmaga! Tudi zdaj zmaguje. Ne bi tako pritiskali na nas, če se ne bi bali naše moči in naše nove zavesti in zavedanja – tako nam je rekla Kassandra – Suzan Ashley! Zaupam v to! Res!

Moj namen zdaj pa je, da uživam najbolj, kar le lahko! Povezana sem s sabo, materjo Zemljo in Bogom. Celo zabavam se! vem! Neverjetno! Pri tem mi veliko pomaga mačka, da se malo igrava skrivalnice in uživava v igri.

Vse, kar lahko naredim – naredim! Moja vibracije je pomembna. Če sem v višjih vibracijah – slišim glas Ljubezni – angelsko vibracijo. Če ne, pa se potrudim maksimalno, da se dvignem, prej še poberem in se naravnam. Vse je odvisno od tega.

V glavi imam dva glasova – ljubezen in strah. Kaj pa bom poslušala, pa je na meni. Zdaj pa sem že toliko odrasla in odgovorna, da bo ja poslušala glas Ljubezni. Prav ima in navija zame. Zaupam mu!

Ljubek pristen lahkoten bogat angelski harmoničen kreativen zabaven miren lagoden umirjen blažen ljubeč pester razkošen pisan dan poln božanskega obilja!



Odpri se Ljubezni in prisluhni glasu Ljubezni. Ni tako na glas, vedno pa ima prav in prevlada, če mu le prisluhneš. Sledi svojemu srcu! Uživaj mi!💗

ponedeljek, 24. junij 2024

Slišana si!

Pozdravljena! Kaj se kaj dogaja? Kako si kaj? Si kaj opazila, kako je življenje lepo!?

Enostavno.

Enostavno lepo!

Kaj kaj ustvarjaš v svojem lepem življenju?

Kaj kaj ustvarjaš v svojem lepem dnevu?

Upam, da čarobnost.

Upam pa tudi, da te nič in nihče ne more več prepričati, da bi skrivala svojo lepoto in izjemnost – ali ju celo pomanjševala, da se lahko prilagodiš drugim – normalnim.

Kaj če smo se vsi prilagodili normalnemu, ko v resnici nihče ni? Kaj če v resnici nismo čredne živali, ki delajo in blejajo v en glas? Kaj če smo bili samo prepričani v to? Kaj če nas resnica zares osvobaja? Česa se želiš osvoboditi ti?

Včasih vem, da me strah otrpne ali me ohromi. Kaj pa je res najslabše, kar se lahko zgodi? Da sem modrejša za bogate izkušnje in da pristanem tu, kjer sem. Je to res tako strašno?! Ni.

Kaj bi mi rekel glas ljubezni?

Danes poslušam samo to. Potem vem, da bi na polne ustvarjala in bi še bolj sledila svojemu srcu.

Včeraj sem si urejala okolico in občutek je bil fantastičen. Prav božanski. Res imam lepo življenje v vseh pogledih. Sodelovanje z naravo me navdušuje. Samo malo sem zunaj, pa me čisto presveti – do zadnjega delčka mojega bitja – vidnega ali nevidnega – da sem še sama v tej čudoviti harmoniji, čarobnosti in obilju. Narava zdravi s tako milino in nežnostjo. Vse postavi na pravo mesto. Že od nekdaj, ko sem imela kakšno dilemo, sem šla samo na sprehod in bila je skoraj tako pomembna kot lanski sneg. Nič kaj. Vse sem si v trenutku, s pomočjo narave seveda, obrnila v svojo korist. Saj tudi v resnici je vse zame, tudi če ne izgleda tako.

Vse je zate, če tudi še zdaj ne izgleda tako.

Če še ni srečen konec – še ni konec.

Ljubek ustvarjalen bogat harmoničen jasen zanimiv iskren razkošen ljubeč navihan pester miren blažen dan poln božanskega obilja!



Ne pozabi na moč besed! Kaj si želiš biti!? Jaz sem… povej na glas! Kaj želiš imeti? Jaz imam… in povej na glas! Glas ima moč ustvarjanja valovanja svetlobe, ki vse daje v gibanje. Namagneti se za čarobno življenje. Ti si ga ustvarjaš! Ti si čarobna! Ti si izjemna! Izjemna si, čuj!

nedelja, 23. junij 2024

Razcvet lepote notranjosti - Ljubezni!

 Kako je življenje lepo! Če se vsaj malo naravnam, pa še je bolj. Tako dragoceno je, da sem s stanu hvaležnosti, ker potem pride še več dobrega k meni. Kar širi se reka obilja in več ga lahko sprejmem, bolj široka reka postaja. Za to nima nihče nič manj ali več. Vsak ima svojo reko obilja – Božanskega obilja in Vesolje – Ljubezen – Bog nam da toliko, koliko smo pripravljeni odpreti srce.

Koliko obilja želiš danes?

Pa verjameš, da si ga vredna?

Verjameš, da ga lahko ustvariš?

Verjameš, da ti več obilja prinaša varnost?

Taka in podobna vprašanja nam je postavila na zadnjem kanaliziranju Kassandra – Suzan Ashley. Bilo je fantastično. Povezano pa je s prvimi tremi čakrami, je rekla. Naj se ozremo vase, kako se kakšno vprašanje občuti. Čutimo mir ali kaj drugega? No to je kar široko področje za obdelati. Vsak pa ga najboljše preveri pri sebi, kako to deluje pri njem samem. Potem pa seveda ukrepamo! Saj smo vedno prav in sproti vodeni. Ko smo pripravljeni, prde učitelj. Tako lahko je vse to!

Si predstavljaš, da si bogata'

Si lahko predstavljaš, da delaš kar ljubiš in od tega lagodno živiš?

Kako se to občuti?

Vedno bolj manifestiramo iz srca in ne iz dokazovanja.

Prej sem si mislila pri sebi. Ni če ne bi rada dokazala, samo da zmorem. To je tudi na nek način dokazovanje. Ne drugim, sebi. Vse, kar izvira iz manifestiranja iz ega, ne bo obrodilo sadov. Mi smo bitja luči in tako se tudi namagnetimo.

Če pomislim, vem da deluje manifestiranje, če želimo ustvarjati dobro. Karkoli nas navdušuje. To podpira Vesolje. Pristnost.

Vedno me pomiril stavek, da ko uspevamo (thriving), smo v razcvetu, smo v popolnem razcvetu, bo preživetje poskrbelo samo zase. Tako enostavno je to. Vedno mi izvabi ta stavek od Brada Yatse – nasmeh na usta. On ima fantastično tapkanje za vsa mogoče področja. Moje razpoloženje se takoj dvigne, ko tapkam. Neverjetno je.

Res imam rada svoje življenje.

Ne želim več okameneti. Če pa zapadem v klopčič otrplosti, pa si želim, da pridem čimprej ven. To je moje poslanstvo. Padeš in se pobereš. Potem pa spet padeš in se spet pobereš. Vedno pa sem zaradi tega padca še bolj srečna, da stojim na svojih nogah!

Ljubek bogat zabaven varen iskren harmoničen živahen pester sočen srčen sijoč izjemen miren blažen veličasten radodaren razkošen ljubeč dan poln božanskega obilja!



Uživaj mi danes! Občuti sočnost življenja. Zabavaj se! Življenje je tvoje! Res mi uživaj danes v njem!