sobota, 1. junij 2024

ZLATA INTUICIJA

Prej sem videla napis na majici, da Vesolje skrbi zame. Ali da bo Vesolje poskrbelo zame. Ali da Vesolje gleda name.

uganili ste – bila sem v trgovini. Zdaj mi je kar žal, da si nisem majice kupila. Če pa je bila otroška! No, hec mora biti. Bila pa bi zdravilo za vse dvome glede mojih sanj, ki se kdaj pretihotapijo.

Včeraj smo imeli tako močno zdravljenje s Suzan Ashley in že drugič sem slišala frazo, ki pa je zdaj sigurno namenjena meni. No, že prvič je bila, samo nisem tega vzela dovolj resno.

To zdaj ti delaš sebi.

Samo sebe odvračam od dobrih idej intuicije.

Ali pa čakam, da bo kdo potrdil, kako dobra ideja je. Mi rekel, super, mislim, da ti bo uspelo. Mogoče na tem mestu poišči pomoč, koga poznam, ki bi ti lahko pomagal, da se ti to uresniči?

Vse to so bile teme, ki jih je omenila Suzan in še veliko drugih. Res ima širino in čeprav delamo skupinska zdravljenja, čutim kot bi bilo vedno zame. Osebno. Res je čarobno.

Opažam, da sta besedi čarobno in božansko zadnje čase moji najljubši.

Torej.

Kaj delam sama sebi?

Obnašam se kot strogi starš ali nekdo, ki nima časa, da bi se zraven vseh obveznosti še ukvarjal s hčerko. Če pa tako sama vse uredi in je pridna. Nemoteča. Kaj zdaj jaz točno popisujem? Sem še res na isti temi? Če ni rdečega alarma, da bo svet napaden z bombniki ali da grozi naravna nevarnost – potres ali kaj podobnega, ni čas za preplah ali kakršno koli ukrepanje.

Bi kaj drugačnega? Ne, vredu je. Super je, tako kot je zdaj. No, pa smo zatajili glas intuicije. Zatrli smo ga v kali. Bum!

Čakaj, kako to misliš, smo?

Jaz in moja sosledna oseba namišljenega starša, ki vse zavrne, kar je drugače od zdaj, ker je zdaj čsito dobro in nam nič ne manjka.

No, jaz. Lahko prevzamem odgovornost. Si jo želim, ker si želim to popraviti. Oziroma slišati, da lahko drugače govorim s sabo.

Ne! Ne smeš! Sem rekla! Kakšna neumna ideja!

Zdaj je čas, da zgornje vrstice zamenjam s čim bolj ljubečim.

Veš kaj, če si dobila zdaj namig intuicije, je zdaj pravi čas. Zaupam, da ti bo uspelo in da ti bo Vesolje pripeljalo prave ljudi k tebi. Ti to zmoreš! Veselim se zate.

Drugo sporočilo, ki pa ga nisem videla na majici, pa je bilo: »Osredotoči se nase!«

Saj vem, zakaj sem dobila tako sporočilo. Zato, da se poslovim od dram. Ali pretiranega prilagajanja. Saj ti veš, kaj je vredi. To si pa jaz želim, kako se lahko zmenimo?

Uh, kar zanimiva tema danes. Od pretirane strogosti do sebe, do prilagajanja. Do zaupanja, da mi Vesolje krije hrbet ali še boljše, da me Vesolje podpira. Kaj ni lepšega.

Danes še zunaj kar dežuje. Pa to je dobro, ne rabim zalivati vrta, pa še bolj bo rastlo vse skupaj.

Lepo je videti, kako spet kaplja kapljica v kapljico v sod, ki se hitro polni. Tako z vsakim zdravljenjem bolj celi moje srce in duša, tudi telo, da lahko živim svoje najboljše življenje.

Zaupam si. Zaupam svoji intuiciji. Zaupam Vesolju, da me podpira pri vsakem koraku in navija zame. Življenje je lepo! Zdaj!

Ljubek pristen bogat hvaležen razkošen miren ljubeč harmoničen jasen topel živahen blažen igriv dan poln obilja!



Zasluziš si in vredna si dobrega življenja. Sprejmi te darove Vesolja zate! So darilo dano iz srca! Sprejmi vso Ljubezen! Ti si ljubljena hči Vesolja! Zares! Zaupaj!

petek, 31. maj 2024

LJUBLJENA SI

Kako kaj življenje? Čutiš kaj čarobnost? Ustvarjaš kaj čarobnost?

Res se veselim, še malo pa bo potovanje!

Kaj če bi vso življenje gledala kot na potovanje, ki je sproti zanimivo in ni končne destinacije. Kako? Lahko uživam ta trenutek. Lahko sijem. Lahko plešem. Lahko si naredim vsako pot še bolj pestro in zanimivo. Vse je stvar odločitve.

Vem, da bomo po poti poslušali glasbo, ki mi ni najbolj všeč, zato si bom posnela afirmacije, ki jih bom poslušala znova in znova. Če bo res postalo preveč, mogoče pa se bo dalo kaj zmeniti.

Veš kaj, super bo. To bo potovanje veselja, ljubezni in pristnega povezovanja iz srca. Prav zanimivo bo to vse skupaj. Se že ful veselim. To pa je čisto novo mesto, kjer še nisem bila. Ob reki. Vem, da so potovanja tako polna veselja in sreče. Res se imam rada, sprejemam več in več dobrega. Najlepše še je navdušenje pred potovanjem. To pa je fantastično. Komaj čakam! Juhu! Gremo! Prepustila se bom toku in kar bo, pa bo.

Kaj ni super svoboda potovanja!? To pa je tako vznemirljivo. Rada spoznavam nova mesta, kraje in naravo. Vedno sem bila bolj raziskovalka. Kar malo sem se pustila izgubiti in sem potem našla domov ali na začetno lokacijo.

Prepustila se bom presenečenju, vem da mi življenje prinaša polno lepot, ki so samo zame. Življenje je bolj in bolj čarobno. To je povezano s tem, da sprejemam ljubezen, ki jo ima vesolje zame. Bolj in bolj se imam rada in življenje postaja čudovito.

Zaupam, da sem ravno prav vodena. Zaupam, da bom sproti dobila navodila intuicije, kako naj služim materi Zemlji, Vesolju in širše. Pa da je še to v užitek mojemu telesu, umu in duši.

Danes delam sušije, ker dobim obiske. Niso še jih poskusili, pa bi rada naredila presenečenje. Upam, da bo uspelo. Rada kuham za druge. To me tako razveseljuje. To me poživlja. Nimam še sladice, ampak si lahko kaj na hitro izmislim. Bom že našla kakšno dobro idejo. Imam še zamrznjeno listnato testo v hladilniku. Bi naredila štrudl – jabolčni zvitek? Bom videla.

Kaj pa je zares pomembno – pa je druženje samo. To pa bo izjemno.

Rada imam svoje življenje in kako lahkotno vse poteka. Vse se sestavlja skupaj.

S kom pa se ti rada družiš? Si rada v družbi same s sabo? Tu se najprej vse začne. Si sama sebi najboljša prijateljica? Tudi tu se vse začne.

Priznam, da jaz prav uživam, ko imam čas zase. To pa mi je dragoceno. Izjemno. Rada imam svoje življenje. Zdaj.

Uživaj mi, čuj!

Ljubek miren bogat ljubeč harmoničen razkošen igriv pester zabaven jasen kreativen uživaški sočen strasten slasten sladki sijoč dan poln obilja!



Življenje je lepo. Dopusti čarobnosti, da te popolnoma prevzame. Dopusti, da te življenje ljubi, kot bi rekla L.L: Hay. Kajti življenje te želi ljubiti. Življenje te res ljubi.

četrtek, 30. maj 2024

POVSOD VESELJE IN SMEH

Brala sem stare zapiske afirmacije od Louise L. Hay iz knjige Življenje. Čisto so me navdušile in polepšale jutro. Delim jih vse s tabo. Ne vse. Vse pač.

Povsod, kjer sem, sta veselje in smeh.

Povezujem se s srcem.

Vedno imam ob sebi popolnega partnerja.

Ljudje me imajo radi in jaz imam rada njih.

Uživam v vsem, kar počnem.

Počnem to, kar imam rada.

Delo je zame enostavno in zabavno.

Uživam v vsem, kar delam.

Počnem to, kar imam rada in denar priteka.

Imam pravico, da pri služenju denarja uživam.

Življenju sem dolžna, da sodelujem v prijetnih dejavnostih.

Ko počnem tisto, kar me veseli, mi življenje kaže pot do bogastva in obilja. Takšno delo je igrivo in radostno. Ko se delo spremeni v igro, je zabavno in bogato poplačano.

Stvarstvo skrbi za mojo varnost.

Življenje me ima rado in mi daje oporo.

Sama sem vedno uspešna, ne glede na to, kje sem in kaj se dogaja.

Obožujem lepoto, ki me obdaja pri delu.

Moj posel je bolj uspešen, kot sem pričakovala.

Pritegujem več dela, kot ga zmorem opraviti.

Za vse je vsega dovolj, tudi zame.

Delo me izpolnjuje in zadovoljuje.

Pri svojem delu sem srečna.

Sem zelo uspešna.

Moje delo predstavlja izziv, ki me globoko izpolnjuje.

Vedno sem zaposlena, vedno produktivna.

Na duhovni poti napredujem s tempom, ki je ravno pravi zame.

Ta dan je sijajen izraz življenja.

Sem samostojna, zdrava in bogata.

Imam posebnega angela varuha.

Vedno imam božansko zaščito.

Vsak dan izživim v polnosti.

Smeh je velik del mojega življenja.

To je čas radosti in veselja.

Zdravljenje se je že začelo.

Vse kar počnem, me globoko izpolnjuje.

Zaupam svoji notranji modrosti.

Kaj niso čudovite afirmacije? Izjemne so. Posnela si jih bom in jih bom poslušala med vožnjo. Saj res! Še malo pa gremo na potovanje! To pa bo izjemno! Fantastično. Pristno. Kako zelo se veselim! Izjemno! To pa bo tako zabavno, lahkotno in polno užitka! Vsako mesto se mi razodene v svoji edinstveni podobi in sem srečna, da ga tako zlahka spoznavam. Res se imam rada, da si privoščim tako razkošje. Rada se imam še bolj, ko se imam res rada. Všeč mi je, ko se imam vsak dan bolj rada in dopuščam dobre stvari v svoje življenje.

Včeraj sem dobila jasen namig, bolj direktno sporočilo – brez ovinkarjenja – od nadangela Mihaela. Kaj si zares želiš?

Točno vem, zakaj je to bilo, ker je moja energija vsepovsod. Res vsepovsod. Razpršena.

Želim si dom, v katerem sem varna, preskrbljena in povezana.

Želim si partnerja, s katerim se topiva od ljubezni drug do drugega.

Želim si, da sem srečna, izpolnjena in imam rada svoje delo, ter je bogato poplačano.

Želim si, da so moji ljubi zdravi, sr(e)čni, bogati, pristni, tudi jaz.

Želim si uživati življenje.

To je to. No, želim si še potovati.

Želim si živeti v svetu miru.

To je to. Zaenkrat. To vse si iz vsega srca želim. Kako sem vesela, da sem si to razjasnila. Kako se vse poveže. Nadangel Mihael in potem še afirmacije.

Ljubek pristen nagajiv lahkoten blažen bogat zabaven uspešen razkošen vesel hvaležen harmoničen miren sočen sladek igriv ljubeč dan poln obilja.



Kaj pa so tvoje najljubše afirmacije? Danes si jih ponavljaj in dopusti, da te stopijo – od ljubezni do sebe, življenja in drugih ljudi. Sledi svojemu srcu.

sreda, 29. maj 2024

LAHKO?! LAHKO!!!

Kaj narediš, če imaš samo dvajset minut zase?

Lahko si skuham čaj, se dobro pretegnem, grem na hiter sprehod.

Pogledam na vrt, kako kaj raste. Danes je bila prva jagod rdeča! Prve tri! Si moreš misliti! Tako so me razveselile.

Prelistam kakšno revijo.

Napišem pesem.

Usedem se se na seženo.

Odprem mački Bliss, da pride noter in jo božam.

Lahko pokličem prijateljico.

Lahko plešem.

Lahko si pojem.

Lahko povem afirmacije in zraven tapkam. Lahko samo tapkam.

Bliss je bila vsa mokra in sem jo zdaj brisala z brisačo.

Lahko sem ustvarjalna in napišem blog.

Lahko se stuširam ali si operem glavo en dan prej, kot je nujno.

Lahko si poiščem kakšne lepe uhane.

Lahko si najdem kakšno dobro kombinacijo za obleči, na katero še prej nisem pomislila.

Lahko samo sedim in gledam ogenj.

Lahko uživam zavita v kociko in berem knjigo.

Lahko se učim angleščine, da jo znam še boljše.

Lahko si spečem palačinke.

Lahko malo zadremam.

Lahko grem ven in povoham španski bezeg.

Lahko si nalakiram nohte.

Lahko kaj na hitro naslikam.

Lahko meditiram. Včasih so bile moje meditacije dolge samo dvajset minut.

Lahko poslušam afirmacije.

Lahko spečem pecivo.

Samo sem. Uživam ta trenutek. Uživam, da diham. Uživam, da imam tako topel dom, ko zunaj dežuje. Uživam, da sva se prej igrali z Bliss in da zdaj leži zraven mene in prede. Uživam, da sem. Lepo mi je.

Soustvarjam Raj in živim v njem. Zdaj.

Čarobno si naredi danes, kajti ti si ustvarjalka čarobnosti. Ti imaš v sebi to moč. Napiši novo pravljico, zaupaj vase!

Zavedaj se, da imaš vso podporo Vesolja in še čez ob sebi! Pokliči jih k sebi in jih prosi za navdih, kako lahko stvari narediš drugače ali kako jih lahko vidiš drugače. Jaz sem tako hvaležna za moje angele. Božanski so. Rada jih imam. Vse kar teče, ko jih povabim, da so z mano. Danes prikliči to moč, da ti stoji ob strani in da se vso Vesolje veseli s tabo, kot ti uspeva in te navdihuje, ko si na poti tja. Pomembno je potovanje, ne samo cilj. Če je pot bedna, še cilj ni tako sladek, kot si si mislila. Kaj je vredno tvoje pozornosti? Kaj ti je res pomembno? Danes to tudi izbiraj.

Kako se lahko imaš danes bolj rada, če tudi imaš samo dvajset minut, da se razvajaš?

Živi, kar govoriš. Tvoje besede so močne, naj tvoja dejanja govorijo glasneje od besed. Pokaži.

Rada se imam. In rada imam svoje življenje.

Vse je mogoče.

Čarobnost lahko delimo z drugimi, da se še bolj pomnoži. Uživaj v tem čarobnem trenutku dneva. Zaupaj si!

Ljubek pristen srčkan harmoničen srečen ljubeč sočen sijoč slasten bogat miren svetel razkošen nagajiv lep lahkoten dan poln obilja!



Veš, za sledenje svojemu srcu je potreben pogum. To pa imamo, kaj ne?! Seveda! Danes se imej rada in pleši skozi dan. Vse posipaj s čarobnim praškom, da se vse spremeni v čarobnost ljubezni, miru, harmonije in obilja za vse. Kar daš, to dobiš. Vedno in za vedno.

torek, 28. maj 2024

LJUBEZEN LJUBEZNI

Kako je zabavno? Čakaj. Kaj?

Samo to, da sem doma in da uživam v pisanju. Gledam ogenj. Vso življenje. Ta dan. Vse. Kar se dogaja nekaj. Dežne kapljica kapljajo s strehe. Pijem toplega čajčeka, ker mi pač paše za dušo. Moji prsti so kar na sledi utrinkom možganom, zgodbi, intuiciji, ker kar želijo pisati dve črki naprej. Potem pa nasajajo zmedene besede. Zad. Ali kaj podobnega. No, bolj nove besede. Kaj če so najboljše iznajdbe nastale tako, da se je nekdo zmotil in ni naredil običajno, pa je potem prišlo fantastično!? Mogoče je to naredil namerno.

Življenje je lahko zabavno.

Kako lepo mi je gledati kapljice, ki se nabirajo v rezervoar. Kapljajo. Ena po eno. Tako si mi ustvarjamo dobro. Trenutek za trenutkom. Kar ustvarjamo zdaj v tem trenutku, se nabira kot rezervoar dobrega, ki je naša zaloga ali podlaga dobrega. Kot magnet je, ki se veča in veča. Bolj kot je vsak trenutek lep, bolj smo namagneteni, da to privlačimo tudi v prihodnost. Ni pa se potrebno fokusirati na prihodnost, ker bo enako lepa kot ta trenutek zdaj.

Zdaj pa je čaroben. Tako čaroben, da je za presti. Z nežno priprtimi očmi samo opazovati ogenj in uživati v njegovi toploti. To pa je čarobnost.

Opažam, da se imam malo bolj rada in življenje je veliko lepše. Pa sem mislila, da sem se že prej imela rada. V resnici sem se za vse strogo obsojala in se analizirala, namesto da bi nase gledala s sočutjem kot svojo najboljšo prijateljico. Zdaj pa vse bolj teče in teče. Prizanesljiva sem do sebe. Ne zapiknem se v vsako malenkost in jo pogledam z vsem zornih kotov, kot da bi šlo za taktičen napad karme, starih vzorcev, strahu, zamer, neodpuščanja, krivde, sramu, zlorab, obtožb, vlogo žrtve, drame, žalosti, obžalovanj.

Sprejmem. Vdihnem. Razberem lekcijo. Živim dalje.

Ni potrebno vsega mojega procesorja možganov in hvaležna sem za to. Preveč časa sem izgubljala z nesmiselnimi analizami.

Dobro. Zasrala sem. Pa kaj!?! Gremo dalje v pravo smer.

Včasih ta proces traja dalje ali krajše. Odvisno od tega, kako trmasta sem, da se moram dovolj dolgo valjati v krivdi in sramu, da se mariniram v tem, da sem potem vredna, da grem naprej. Ampak priznam, da mi je všeč čim krajši postopek. Rada imam hitre izhode iz tega, ker mi ne dajejo nič dobrega. Samo mažejo me z lepljivo smolo, ki nase privlači še več krivde in sramu, obtožb. To vmesno stopnjo želim zmanjšati na minimum. V resnici jo želim čisto opustiti, ker je brezplodna. To pa je ljubezen do sebe, da se ne zmerjam!

Morala bi! Pa zakaj nisi! Lahko bi naredila tako! Kako nisi videla?!

Vsi taki in podobni stavki so zdaj še samo smešni. Preteklosti ni več. Tu je samo, če jo vlačim v sedanji trenutek. Tega pa si ne želim. Zdaj, v tem trenutku želim polno uživati.

Božansko je. Kot vrtinec dobrega, ki se krepi in krepi. Rada imam svoje življenje. Uživam v njem.

Tako se ljubezen do sebe kaže v mojem življenju. Pa všeč mi je. Priznam. Bom še kar nadaljevala s procesom.

Tudi, ko ne zmorem narediti vsega, kar sem si zastavila, si samo rečem. Jutri je nov dan! Začnimo sveže. Včerajšnjega pa pustim včeraj.

Življenje je lepo in rada ga imam. Rada imam tudi sebe – bolj in bolj.

Ljubek pristen lahkoten vesel nežen lagoden bogat zabaven ljubeč miren razkošen poln harmoničen hvaležen jasen dan poln obilja!



Uživaj mi v učenju ljubezni do sebe. Lahko je zabavno. Življenje je toliko bolj lepše. Toliko bolj imam rada vse ljudi okoli sebe, pa tudi sebe. Kar toplo mi je pri srcu, kako zelo uživam v druženjih ali drobnih klepetih. Ljudje so zelo zanimivi.

 

ponedeljek, 27. maj 2024

MOČ LJUBEZNI

Tako neverjetno super fajn je v toku. Kaj je fajn sploh slovenska beseda? Tako dobro je biti v toku. Tako dobro se občuti biti v toku in uživati.

Pijem moje zdravilne čaje in obožujem mir in tišino. Samo ptički pojejo in pečica nežno brni, saj si pečem mladi krompir, pa sladkega, korenček, jabolka in česen. Božansko! Sploh, ko je tako dobro začinjeno. Rada pijem čaje in dobro jem. Vegansko. Sicer ne vem, zakaj je to pomembno. Vsak je, kar mu najbolj ugaja. Vsak zase ve le najboljše. Tako je to!

Življenje je čarobnost. Zdaj.

Kako si narediš, tako pa je.

Kako si postelješ, tako boš spal.

Res je veliko modrosti v starih pregovorih.

Babica, klicala sem jo oma, no – moja oma, mi je velikokrat povedala kakšno modrost. Takrat sem si mislila, da življenje nosi nov val in da je njena modrost malo za staro šaro. Pa še vedno se je izkazalo, da je imela prav. Zdaj pa bi mi prav prijalo, da bi mi kakšno iz rokava ven potegnila. Rada sem se pogovarjala z njo o vsem. Ona pa me je res imela rada tako kot sem, jaz pa njo. Velikokrat sem šla k njej na klepet. Potem pa vedno manj, ko sem se zaljubila, ampak najina povezanost in medsebojna ljubezen je pa ostala močna. Res cenim vse trenutke, ko sem jih preživela s svojo babico. Hvala, oma, da si nam dala življenje. Hvala, da sem te poznala. Zame si najboljši človek, kar jih poznam. Rada te imam in sem srečna, da si še vedno z mano. Veliko si me naučila, sploh z zgledom. Še vedno te čutim ob sebi. Vem, da še me imaš vedno rada in si ob meni. Hvala, da me spodbujaš. Rada te imam. Saj vem, da me imaš tudi ti rada. Spomnim se, da mi je za rojstni dan dala kuverto in na njo napisala, trikrat obrni, preden oddaš. Vem, da imava posebno vez, ki je še vedno močna. Ne vem, zakaj mi zdaj tečejo solze po obrazu. Verjetno od vse njene ljubezni in ker jo še vedno čutim ob sebi. Rada jo imam. Sprejemam to njeno močno brezpogojno ljubezen.

Zdaj sem se spomnila časov, ko smo se dobili pri babici po novem letu, ko je praznovala rojstni dan. Hecali smo se, jedli božansko dobro pojedino, uživali, se pogovarjali, se veliko smejali, poslušali glasbo, plesali in si pripovedovali vice. Še zdaj se spomnim enega, ko so si norci v norišnici pravili vice. Ker pa so se ponavljali isti, so si jih oštevilčili. Pa je en rekel številko 312, pa so se vsi smejali. Pa je drugi rekel 415, pa se spet vsi smejijo. Pa en reče številko 713, pa se vsi smejijo – en norec pa se tako krohota, da pade iz stola. Ko se neha smejati, pa reče: »Daj povej še ga enkrat, totega (prevod za neštajerce - tega) sem pa prvič slišal!«

Cenimo ljudi okoli sebe, resnično so pomembna prijateljstva in bližina, ki jo stkemo.

Oma Angela – tebi pa hvala, da si me prišla pozdraviti. Hvala! Rada te imam. Cenim najino bližino, ki sva jo imeli in ki jo še imava.

Kaj je v življenju resnično pomembno?

So res oblačila in materialno? To tako imamo vsi. Pomembno je, kdo si in kako si prijazen do drugih, kakšne vezi stkeš. Danes res sledi svojemu srcu. Vredna si in zaslužiš si ljubezen. Vredna si in zaslužiš si dobre pristne odnose.

Imej se rada danes!

Ljubek iskren pristen bogat zabaven miren ljubeč navdihnjen harmoničen kreativen živahen lahkoten blažen milosten razkošen sočen dan poln obilja!



Vredna si, da se imaš rada. Podari si to, ker je življenje takoj lepše v vseh pogledih. Odpri se ljubečim odnosom. Čas je prenove. Čas je ko buba postane metulj.

nedelja, 26. maj 2024

RES POMEMBNO!

Kako se pa mačka Bliss danes umiva! Mogoče pa bo kdo prišel na obisk – ali pa ji v resnici ni všeč, da sem ji dala ampulo za vrat proti zajedavcem…

Priznam, da sem v toku obilja! Angeli me spremljajo vsepovsod. Tudi moj angel varuh.

Mačka Bliss se še vedno umiva. Tako je natančna. Prav zabavno jo je gledati. Poliže si tačko in potem si z njo pomane oči. To pa bo res čista.

Danes sem tako uživala v nakupih! Prav fajn mi je bilo. Srečna sem, da sem tako dobro kupila. Čas pa mine kot bi mignil. Všeč pa mi je tudi, da ko pridem domov, da me Bliss čaka in se potem pocarta. Lepo je priti domov in biti doma.

Rada imam svoj dom.

Rada imam svoje življenje.

Vse imam tako blizu. Vse, kar je res pomembno. Mir. Zavetje. Varnost. Preskrbljenost. Povezanost.

Kar malo se moram nazaj v ritem spraviti, da lahko spet pišem. Očitno, da se toliko energijsko dogaja vse okoli po mestu, da zdaj telo rabi ena čas, da se prečisti in se naravna nazaj na harmonično frekvenco.

Zraven ko pišem, še kdaj premešam s kuhalnico, se ne ne prismodi. Rada kuham.

Zdaj imam nov ustvarjalen projekt in komaj čakam, da se ga lotim. Včerajšnji se je dobro zaključil in sem zadovoljna. Lepo mi je, da sem tako navdihnjena.

Vedno vidim na majicah spodbudne napise, ki me razveselijo. To so moja sporočila dneva.

Nasmehni se.

Močnejša si, kot si misliš.

Ti ustvarjaš Čarovnijo.

Zadovoljna sem.

Ljubi se in bodi srečna.

Ustvari si čudovit dan, če tudi imaš obveznosti po trgovinah, ki so drugače dolgočasne. Danes sem bila tako povezana, da sem našla vse, kar sem si kdajkoli želela. Res sem uživala.

Ljubek pristen bogat razkošen iskren kreativne naraven harmoničen miren optimističen sladek slasten sočen poetičen dan poln ljubezni in obilja!



Uživaj mi. Samo enkrat se živi. Kaj je res pomembno?! Danes se osredotoči.