sobota, 12. februar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Joy in heart!

Poslušam svoje srce: Sprostitev in prepustitev!!!

Poslušam svoje srce: Sprostitev in prepustitev!!!: Prav prija odmor od vsega. Danes sem tako sproščena. Brez pritiska in planov. Sproščeno. Sprejetost in sprejemanje vsakega trenutka. Življen...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Veselje v srcu!

Sprostitev in prepustitev!!!

Prav prija odmor od vsega. Danes sem tako sproščena. Brez pritiska in planov. Sproščeno. Sprejetost in sprejemanje vsakega trenutka. Življenje je čudovito. Življenje je polnost in brezskrbnost. Danes. Zdaj. Tukaj v tem lepem trenutku.

Zdaj se lahko prepustim. Zdaj lahko uživam življenje. Zdaj lahko sem to, kdo sem. to je dovolj.

Uživam v vseh kapljah dežja. Čutim mir, ko dežek kaplja po strehi.

Lahko sem smeh. Lahko sem razigranost. Lahko sem edinstvenost. Zdaj je čas cvetenja.

Zdaj pa lahko samo živim v tem trenutku.

Čudovito mi je.

Vse cvete v vseh pogledih. Naj bolj pa moja notranjost. Življenje je čist užitek. Občutim obilje, ki mi je vsak dan podarjeno. Lepota srca sije na vse. Zdaj to dopuščam. Sem jasnost. V mojem svetu je res vse dobro. Zdaj!

Ljubek srečen prazničen igriv edinstven blažen živahen vesel dan!




🌷 P.S.: Danes sprejemam vse, kot je. Danes čutim mir v srcu. Danes čutim, da je vse zame. Danes se prepuščam toku Ljubezni. Naj teče svobodno.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 11. februar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Comfortable life!

❤️❤️❤️ Fabulous Fashion Friday! Midi skirts with sweater & cowboy boots

Poslušam svoje srce: Popolna odgovornost!!!!!

Poslušam svoje srce: Popolna odgovornost!!!!!: Danes pa je dan za potovanje. Vse je z namenom. Vedno znova potujem. Če ne drugam v svoje srce. Vedno me kliče. Včasih se dolgo delam, da ne...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Udobno življenje!

Popolna odgovornost!!!!!

Danes pa je dan za potovanje. Vse je z namenom. Vedno znova potujem. Če ne drugam v svoje srce. Vedno me kliče. Včasih se dolgo delam, da ne slišim. Potem pa postane tako glasno, da ne morem prezreti klica. Postavi se kot stena pred mene. Res ne morem prezreti vsega, kar sem želela skriti pod preprogo. Nastal je že prevelik hrib. Grba na preprogi je preveč opazna. Prevečkrat se spotaknem čez njo.

Sprašujem se, če so dejanja drugih, ki mi niso po volji, samo priročen izgovor, da sprostim vso svojo sovražnost?! Kaj pa če res?! Kdo sem jaz, da bi sodila, kaj pa morajo oni delati?! Tu mislim starše. No, bolj mamo. Kaj vse je dala skozi šele ona!? Kaj vse je šele dala skozi njena mama!!?? Kaj če je čas, da se pri meni vse to pozdravi?! Kaj če z ozaveščanjem vseh teh bolečin celim rane za rodove nazaj in seveda prihodnje!?

Kdo sem jaz, da bi lahko sodila?! Razumem mamo, da izhaja iz lastne nemoči in nezmožnosti in bolečine. Ran. Vseeno pa ni prav! Zdaj pa vprašanje za milijon dolarjev! Želim imeti prav ali biti srečna?! Srečna! Torej ji odpusti. Pravica se bo tako izkazala. Še vedno se je.

Sem lahko tako predrzna in sem lahko srečna vseeno?!

Sploh več ne vem, ali je moja žalost res moja ali je odsev samo njene?! Je moja zagrenjenost odsev nje ali je zares moja?!

Če sva skupaj, se vse samo še krepi.

Zdaj pa nekaj!

Je res tako tragično?!

Ni!

V večini primerov se strinjava. V nekaterih pa se pač ne bova. Nikoli. Ampak zaradi tega ni potrebe po sporu. Vse so malenkosti. Pa se bom zdaj res vtikovala v to?! Se zavedam, da je smrtna? In jaz tudi?! Kaj ne bi bilo lepše za obe, da se dobro razumeva? Strinjava se, da se ne strinjava. To je dovolj.

Ni moja skrb – mama. Moja skrb je moje dobro počutje. Torej danes cenim vse dobre lastnosti mame. Osredotočam se na dobro. Osredotočam se to, kar mi je všeč.

Pa sem spet na začetku. Pometanje pod preprogo. Ali pa je to drugače? Samo zato, ker sem objela vse. Sprejemam, kot je. Vse je dobro. Zato, ker v mojem svetu je vse dobro. Sprejemam mamo kot je. zdaj. Sprejemam, da se vse uredi vedno v najvišje dobro. Tudi zdaj. Zaupam še malo bolj. Prijateljica sem s sedanjim trenutkom. Ne glede. Lahko objamem vse, kot je. Zakaj bi se tepla s sedaj, če pa je že tako tukaj?! Če se ne sprijaznim, se bo samo še vleklo. Zakaj bi me morali starši sprejemati? Dali so mi največ, kar so zmogli in znali. To je dovolj!

Zdaj pa sem jaz odrasla in odgovorna oseba. Zdaj je čas, da poskrbim zase. Zdaj je čas, da sem zares odgovorna in stojim na svojih dveh nogah. Mogoče pa je to namen vsega tega. Starša sta mi dala dobre osnove, na čem moram delati na sebi. Točno to, kar nisem dobila, sem se prišla učiti. Sprejmem izziv. Rada jih imam. V dnu duše sem še vedno bila majhen dojenček, ki joka, ker mu je duda padla iz ust. Zdaj pa pričakuje, da mu jo bo kdo pobral. Ampak, če pišem in berem, sem že dovolj stara, da prevzamem odgovornost za svoje življenje. To je moje življenje. Zato jaz odločam. To je moja moč. Lahko rečem ne vsem drugim neumnostim z lahkoto.

Odpuščam.

Opuščam.

Zdaj!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv blažen igriv zabaven svoboden živahen jasen dan!




🌷 P.S.: Živi ljubko srečno lepo življenje po svoje. Nismo več dojenčki. V dnu duše vemo, kaj je prav za nas. Mogoče si še samo nisem bila pripravljena zaupati. Krivdo za svojo nesrečo sem želela valiti na druge. Ampak! Ampak! Zdaj znam boljše! In neskončno hvaležna sem za to! Jaz odgovarjam!!! In ponosna sem na to!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ Svobodno bitje!   ... https://youtu.be/s1PBucumgp8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 10. februar 2022

✨ Affirmations 💛 Let the truth be revealed! Now!

Poslušam svoje srce: Protistrup je tudi strup!!!

Poslušam svoje srce: Protistrup je tudi strup!!!:  Življenje je prekratko, da ne bi odpuščala! Kot bi po svojem duševnem krvnem obtoku skozi v krvi prenašala strup. Pa kdo je zdaj kriv? Jaz,...

✨ AFIRMACIJE 💛 Naj se resnica razkrije! Zdaj!

Protistrup je tudi strup!!!

 Življenje je prekratko, da ne bi odpuščala! Kot bi po svojem duševnem krvnem obtoku skozi v krvi prenašala strup. Pa kdo je zdaj kriv? Jaz, ki to packarijo krožim v svojem sistemu ali oseba, ki me prizadela? Jaz odločam, kaj spustim vase. Torej?! Sem prepričana, da še vedno moje tegobe povzročajo drugi?! Ali jaz dajem moč situaciji ali osebi, ki me je prizadela. Mogoče čisto nenamerno!

Čas je.

Odpuščanja.

Opuščanja.

Ni protistrupa! Kajti tudi proti strup – je strup!

Edino, kar me reši je, da se cenim dovolj, da tega sranja več ne vlačim po svojem sistemu! To je edina odrešitev! Odpustitev! Ne zaradi drugih! Zato, ker si jaz želim svobodno lepo srečno življenje.

Ne bom več zastrupljala same sebe! Dovolj je bilo! Zdaj je čas svobode!

Zato sijem v vsem svojem sijaju in sem pripravljena odpustiti vsem. Kjer je volja, je tudi pot.

Vsaj pripravljena sem, če že ne morem čisto odpustiti.

Ljubek srečen igriv radosten smel nagajiv iskren pristen zabaven srčen dan!




🌷 P.S.: Tudi, če ne vem, kako – zaupam, da se bo pot pokazala. Zaupam, da me moje srce vodi prav. Zato mu sledim. Vredna sem vsega dobrega – zato odpuščam. Življenje je lepo. Zdaj! Uživaj življenje!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ Svobodno bitje!   ... https://youtu.be/s1PBucumgp8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 9. februar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Boost happiness!

Poslušam svoje srce: Sprejmi vsa vabila za srečo!

Poslušam svoje srce: Sprejmi vsa vabila za srečo!:  Sprejmi vsa vabila za srečo! Sprejmi vsa vabila za iskrenost. Res se poslušaj! Če ti je kam za iti, idi. Če ne – ne! Dopusti, da se sonce p...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Povečaj srečo!

Sprejmi vsa vabila za srečo!

 Sprejmi vsa vabila za srečo! Sprejmi vsa vabila za iskrenost. Res se poslušaj! Če ti je kam za iti, idi. Če ne – ne! Dopusti, da se sonce pretaka skozi tebe. Naj presije vsak delček tvojega srca! Zdaj dovoli tej svetlobi, da presije ves svet. Najprej pa dovoli sebi, da si ta svetloba! Sij! Zdaj je tvoj čas, da še bolj siješ! Zdaj je čas, da res siješ v vsem svojem sijaju! Zdaj je čas, da poženemo globoke korenine, ki so osnova za svet, ki ga želimo! Ustvarimo korenine miru. Ljubezni. Optimizma. Zdaj ustvarjajmo svet, ki ga bomo z veseljem gledali.

Vedno pa se začne pri nas samih. Kaj izbiramo, da gledamo? Kaj izbiramo? Čemu dajemo svojo energijo? Kaj izbiramo danes? Kaj izbiramo v vseh pogledih? Kaj izbirajmo s srcem? Lahko damo več od sebe. Lahko ustvarjamo svet, ki nam je všeč. Kakšen svet bi si ustvaril-a, če bi bil-a zaljubljen-a vanj? Pesem imaš v srcu. Svojo. Unikatno. Ne dovoli, da ti ostane v srcu. Ne dovoli, da jo karkoli utiša. Ne dovoli, da je ne daš svetu. Podari svoj zaklad. To je tvoje poslanstvo. To je tvoja radost. To je tvoj smeh in veselje. To je bližina v vseh pogledih. To je raziskovanje. To je ustvarjanje. To je smisel. Živi v zadovoljstvu, ko slediš svojemu srcu.

Zares, kakšen svet si želiš? Zdaj pa ga izbiraj bolj in bolj. Zdaj! Zdaj izbiraj s srcem! Zdaj poženi korenine! Ustvarimo korenine miru, ljubezni, radosti, srčnosti. Iskrenost. Jasnost. Zdravja.

Kdo si? Sledi svojemu srcu. Ustvarjaj pristnost. Izbiraj, kar ljubiš!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv živahen vesel blažen lep čaroben dan!




🌷 P.S.: Ustvarjaj čarobnost! Bodi čarobnost! Izbiraj čarobnost! To je tvoj dan priložnosti! Izbiraj s srcem! Ustvarjaj bližino z ljubimi!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ Svobodno bitje!   ... https://youtu.be/s1PBucumgp8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dino Merlin & Željko Joksimović - Supermen ... https://youtu.be/eC_GQuPPi_k

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 8. februar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Feel!

Poslušam svoje srce: Sonce srca!!!

Poslušam svoje srce: Sonce srca!!!:  Lahko slediš svojemu srcu in sijaju! Lahko si to, kdo si! Lahko si radost v vseh pogledih! Zdaj je tvoj čas, da zasiješ! Bodi v svojih pris...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Čuti!

Sonce srca!!!

 Lahko slediš svojemu srcu in sijaju! Lahko si to, kdo si! Lahko si radost v vseh pogledih! Zdaj je tvoj čas, da zasiješ! Bodi v svojih pristnih barvah! Bodi v svojem sijaju! Lepo je biti to, kdo si v resnici! Lepo je sijati! V sebi imaš sonce! V sebi si sonce! Zdaj pa sij! Življenje je radost! Življenje je veselje! Življenje je polnost! Zdaj se potopi vase!

Zaljubi se vase! Zaljubi se v svojo lepoto! Zaljubi se v smeh in igrivost in jasnost! Zaljubi se v svojo pristnost! Lepota je smeh! Lepota je v notranjosti!

Zdaj je to življenje tvoje, zares! Sediš za volanom! Vozi! Ti imaš volan v rokah! Ti obračaš! Le sledi svojemu srcu naprej! Življenje je čista radost in polnost!

Čarobnost je vsepovsod! Najbolj pa je v tvojem srcu! Čutiš to blato pod svojimi koreninami! Hrana je za ustvarjanje močnih in stabilnih korenin! Hrana je za tvojo srčno moč! To so osnove za tvojo širitev! To je osnova za širitev tvojih vej in krošnje in cvetenja! Zdaj je tvoj čas, da siješ v vseh pogledih! Življenje je čista radost! Zdaj je tvoj čas! Močne korenine pomenijo močne cvetove!

Pot je tvoja! Svobodno voljo imaš, da ustvarjaš svet, kot si ga želiš! Kaj si želiš? Zdaj pa to izbiraj. Zdaj pa si to predstavljaj! Zdaj pa to občuti v srcu! zdaj pa to živi bolj in bolj!

Jaz vem, da si želim svet srečnih otrok, ki bodo razigrani, igrivi, varni, ljubljeni, brezskrbni, zdravi! Želim si svet obilja, prijateljstva, radosti, smeha, sproščenosti, jasnosti, veselja, potovanj, svobode izražanja. Vse je lepota. Vse je del lepote tega, kdo sem. Vse je čista igrivost! Zdaj pa gradimo nov svet! Zdaj je naš čas! Lepota je v naših srcih, sploh, ko sijemo skupaj!

Ljubek srečen srčkan igriv živahen jasen sijoč dan!




🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo in izbiraj več in več tega, kar si res želiš!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ Svobodno bitje!   ... https://youtu.be/s1PBucumgp8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 7. februar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Good for good!

Poslušam svoje srce: Priložnost za radostno rast!!!

Poslušam svoje srce: Priložnost za radostno rast!!!:  Življenje je lahko lepa priložnost za radostno rast. Lahko živim v lepoti tega, kdo sem. Lahko sijem v vsem svojem sijaju. Lahko sem srečna...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Dobro z dobrim!

Priložnost za radostno rast!!!

 Življenje je lahko lepa priložnost za radostno rast. Lahko živim v lepoti tega, kdo sem. Lahko sijem v vsem svojem sijaju. Lahko sem srečna na milijon načinov! Se res da primerjati tulipan in marjetico?! Ni primerjave! Lahko rečemo, da sta obe čudoviti roži! To pa je tudi vse! Tako enako si izbijmo vse naklepe, poskuse in namere primerjanja sebe z drugimi! Vsi smo čudovita bitja. Vsi smo unikatni! Ni nam vsem namenjeno, da bi zacveteli ob enakem času. Kaj pa vemo, kaj je v ozadju! Lahko pa se veselimo z drugimi!

Kaj naredim, ko drugim uspeva!? Sem zavistna. Ali pa skačem od veselja, da je mogoče! Boljše bi se počutila ob drugi možnosti. Priznam pa, da nisem popolna. rabim nekaj časa, da se vrnem k sebi. Če pa sem v svojem srcu, vem, da je vsak uspeh ustvaril bolj prehodno pot zame!

Ne gre se za druge! Vedno je samo primerjava s sabo! Smo kaj boljši, kot smo bili lani?! To je dovolj! To je samo igra s sabo! Igra za enega igralca!

Res pa je, da me včasih zanese v drugo skrajnost, analiziranje. S tem se odmikam od življenja tukaj in zdaj in zapravljam dragocene priložnosti in trenutke, da bi pa res lahko bila srečna! Zdaj lahko živim svoje najboljše življenje! Samo izbiram! Kaj pa izbiraš ti?! Izbiraj s srcem! Močni kreatorji smo!

Ljubek srčkan dan!




🌷 P.S.: Življenje je čista lepota in radost. Sem čisto veselje! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ Svobodno bitje!   ... https://youtu.be/s1PBucumgp8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Oliver Dragojević - Kad mi dođeš ti ... https://youtu.be/6wXybwOYVMc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 6. februar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Internal victory!

Poslušam svoje srce: Čutiš čarobnost!

Poslušam svoje srce: Čutiš čarobnost!:  Življenje je veliko lepše, če ga zares vsrkaš vase. Ga znaš uživati? Se znaš sprostiti in biti to, kdo si?! Čutiš svojo čarobnost in čarobn...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Notranja zmaga!

🌍 Soul journey ❤️ Magical Mother Earth: Nature inside - Sunrise ... by t...

Čutiš čarobnost!

 Življenje je veliko lepše, če ga zares vsrkaš vase. Ga znaš uživati? Se znaš sprostiti in biti to, kdo si?! Čutiš svojo čarobnost in čarobnost vsega sveta!?

Lepota vsega življenja nam je na razpolago. Jo sploh opazimo?! Opazimo luno in čarobnost zvezd? Opazimo sončne žarke na drevesu, ki nežno prepušča lise svetlobe? Čutimo, kako se narava v nas želi izražati.

Zdaj je naš čas. Zdaj je čas povezovanja z naravo. Od znotraj in od zunaj. Poslušaš svojo naravo?! Ji daješ prostor, da se izraža kot pristni sijaj tebe?! Prisluhneš drobnemu glasku, ki te vodi. Velikokrat mu nisem prisluhnila in se je pozneje izkazal za resničnega. Zato mu vsaj malo bolj prisluhnem. Vsaj malo bolj mu zaupam. Vsaj malo bolj sem prepričana, da je to moje vodstvo – le zame.

Vsaka izkušnja nas obogati. Ali nam daje ljubezen ali pa je klic po ljubezni. Kje si danes? Si objel-a vse svoje strahove, jih pocartala in jim zagotovila, da je vse dobro. Ti odločaš o sebi, kako naj potem gre kaj narobe?! Danes si zaupaj v svojih odločitvah! In zaupaj svojemu notranjemu glaseku. 

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv iskreno pisan srčkan dan!




🌷 P.S.: Širi med ljudi ljubezen! To si v resnici!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ Svobodno bitje!   ... https://youtu.be/s1PBucumgp8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Rita Ora | Your Song ... https://youtu.be/4vAf1esMT8s

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !