sobota, 28. oktober 2023

Najlepša kot si!

 

Čas je praznovanja življenja! Živa sem! Ta dan sprejemam kot bogato darilo Ljubezni, topline in veselja. Praznujem ta dan tako, da sprejemam Ljubezen! Ta dan praznujem tako, da izbiram več Ljubezni! (Kassandra – Susan Ashley) Slavim vsak trenutek! To je popolna priložnost, da se skozi mene pretaka Ljubezen. Zdaj odpiram še bolj srce vsemu temu bogastvu, povezanosti z Bogom.

Praznujem vsak vdih. Tu sem! Imam ljubko življenje. Živa sem! Zaljubljena sem v ta dan! Danes praznujem vse običajno, kajti to je zelo dragoceno! Presrečna sem, da sem živa!

Zdaj si dovoljujem, da cvetim na polno. Vso moje bitje je v razcvetu lepote tega trenutka. Srečna sem, da sem jaz – jaz! Sprejemam se! Rada se imam! Veselim se tega trenutka in vsakega naslednjega.

Življenje je čarobnost.

Kako lahko ti danes izbiraš več Ljubezni in si ustvarjaš čarobnost?

Ljubek, pristen, sijoč, blažen, vesel, igriv, nasmejan, čaroben, srčkan dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Vodi te v čarobnost trenutka. Preobrazi se v čarobnost dneva! Na koncu pa je preoblikovan v čarobnost življenja. Vredna si dobrega življenja. Že zdaj si ljubljena!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... 

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Uživaj! Najbolj kar lahko!

 Rada sem to, kdo sem. Navajam se na to.

Vsi in vse nam vzbujajo občutke sovraštva do sebe. Začne se z videzom. Predvsem pri nas, ženskah. Nikoli nismo dovolj, točno take kot smo. Če ne drugega, manjka šminka ali urejeni lasje ali petke.

Vso veselje do življenja nam je dokončno zatrto v šoli, ko moramo sedeti pri miru. Primerjamo se in tekmujemo med sabo. Namesto, da bi vsak naravno izražal svoje darove. Spet dobimo same programe, kako nismo taki kot smo – dovolj dobri. Da bi bile lepe in pametne kot soseda – potem bi bilo. Navdih po zdravljenju s Susan Ashley iz decembra 2022.

Pa saj ni niti malo čudno, da ne poslušamo svoje intuicije. Najprej gremo po nasvet ven. V knjige, terapevte, druge, guruje… Če pa se sami sebe najboljše poznamo! Kako naj nam tujec svetuje zares prav za nas?

Če potrebuješ pomoč terapevtke, si jo definitivno poišči. Tudi sama sem jo imela. Ampak naj bo to v harmoniji s tvojim srcem. Poslušaj se, kako se počutiš ob povedanem.

Zdaj je čas, da si zaupamo. Zdaj je čas, da si spet vzpostavimo odnos s sabo. Dovolj je bilo zatiranja. Dovolj je bilo sovraštva nad sabo. To ne deluje. Samo hrepenimo po novi stvari, ki nas bo naredila vsaj malo bolj sprejemljive. Nekdo pa služi na našem sovražnem odnosu do sebe.

Danes se sprejmi. Ustvarjena si že bila čudovita. Lepa si. Imaš ljubeče srce. To pa je najbolj pomembno.

Danes je prvi dan ljubezni do sebe in zaupanja vase. Zaupaj, da si čarobnost – točno taka – kot si. Rada se imej!

Ljubek, pristen, radosten, igriv, vesel, samosvoj, dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si! Naveži spet stik s sabo.


petek, 27. oktober 2023

Vredna si dobrega življenja!

Rada se imam in se cenim! Potrebovala sem kar nekaj časa za to! V meni je divjala notranja vojna in boj! Zdaj pa občutim mir! 

Počutim se tako zelo ljubljeno in veselo, da je ljubezen Boga otipljiva v vsakdanjih stvareh! Malenkostih, ki me res razveselijo. Čutim, da se vsi stari strupi pretapljajo ali alkimirajo v zdravilo. Zaupam življenju, da me vodi prav. 

Vse odpuščam za nazaj. Ne želim več tratiti teh dragocenih trenutkov in jih polniti z zagrenjenostjo. Želim si izkušati vse dobro. Ljubezen. Veselj. Dobre vibracije. Dobro počutje. 

Vedno lahko izbiram. Zdaj pa izbiram ljubezen. 

Zakaj sem sploh bila tako navezana na strah, bolečino, trpljenje in slabo počutje?! Očitno, da mi je prisotnost tega dajalo še več negativnega! Ja!? A res?!? Res! 

Verjetno so to ljudje izbirali v mojem okolju – in se me je prijelo. Zdaj pa lahko spustim oklep tesnega obroča in se mariniram v dobrih vibracijah. Nežni glasbi. Udobnem domu. Lepoti narave. Spodbudnem branju. Sprehodu. Uživanju v tem trenutku. 

Povezanost z naravo me vedno spravi v harmonijo srca. 

V čem bi se ti rada marinirala danes – ljubezni – ali strahu?

Izberi s srcem. 

Ljubek, srčen, srečen, pristen, vesel, lahkoten, igriv dan!



🌷 P.S.: Božanska si! se zavedaš svoje lepote srca in zdravile moči svojega sijanja?! Čudovita si!


Uživaj vsak trenutek!

Res mi je lepo v tem trenutku. Zadovoljna sem.

Rada bi še bolj resno jemala svoje dobro počutje. Res je tudi, da sem že kar iz navade izbirala – ne ravno najboljše stvari zase. In kot stvari ne mislim resnično otipljive stvari. No, mogoče tudi malo.

Mene poživi meditacija, pa sprehod in branje. Pisanje. Zdaj želim še bolj izbirati to veselje.

Včeraj je tako lepo sijalo sonce, da je kar klicalo po dolgem sprehodu. Oblivalo nas je z nežno, blago, mehko toplo svetlobo. Kar počutila sem se objeta v ljubezen. Šla sem mimo kavarne, kjer si je gospod privoščil tortico in kavo, kar tako. Pa kar sam! Točno to bi jaz naredila. Točno to jaz naredim!

Življenje je tu, da ga uživamo vsak trenutek. Čas je, da se še več smejem, da si najdem več razlogov za smeh, veselje in srečo. Lahko bi se učila ukolele! Adijo pamet! To je pa noro! Zabavno! To pa je noro zabavno!

Rada bi se še bolj sprostila v to, kdo sem. Še bolj bi rada uživala v pristnosti moje duše, da postaja otipljiva. Naj moje srce še bolj ljubi in sije.

Kako lahko danes še bolj uživaš in se več smeješ?

Ljubek, radosten, lahkoten, vesel, pristen dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu!


četrtek, 26. oktober 2023

Najpomembnejša vez

 Naj bolj dragocena je vez z Bogom. Saj dejansko potem vse teče. Torej, če gre kaj »narobe« v fizičnem svetu se samo vprašam, kako lahko še bolj vse predam bogu in mu zaupam!

Rešitve prihajajo iz drugih dimenzij, ne fizičnih! Zato mi tako pomaga, če grem na sprehod, si naredim kopel in se spet spravim nazaj v svojo naravno harmonijo.

Zjutraj, ko se zbudim, sem prej po navadi pisala. Danes pa sem šla najprej na sprehod. Povezala sem se z drevesi, opazila sem čudovite kapljice na listih rož. Postavljene so bile tako enakomerno, kot bi jih vile in škrati ter palčki vso noč lepotili samo zame. Rada imam tudi vrane, ki me pridejo pozdraviti. Tako so glasne! Rada imam vse ptičke. Trava je bila tako mehka kot debel tepih – v katerega se moje noge kar pogreznejo.

Najprej najdi stik s sabo, naravo in Bogom (Kassandra – Susan Ashley), pa bo spet vse teklo. Zaupam v Boga bolj in njegove rešitve – kot v svojo lastno logiko in pamet. V sebi občutim mir.

Kako pa lahko ti danes občutiš mir?

Predaj se mu. Kakor od znotraj, tako od zunaj. Odpusti si vse, saj ti je že davno bilo vse odpuščeno. Odpusti tudi drugim. Zdaj ste vsi svobodni. Zdaj smo vsi svobodni!

Ljubek, radosten, igriv, lahkoten, vesel, pristen, miren dan!



Sledi svojemu srcu in veselju! Prav te vodi! Zaupaj mu! Vzpostavi bližino!

🌷 P.S.: 

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... 

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Vzpostavi bližino!

Zunaj tako lepo sneži! To pa je pravo veselje! Komaj čakam, da si dam rokavice gor, pa kapo in šal, ter grem na sprehod! To bo božansko! Zdaj pa uživam na toplem v plesu snežink!

Dobro jutro tebi tudi, vrana! Čudno, da se nisi danes usedla na najbolj tanko vejico na vrhu drevesa!

Cenim sneg! Njegovo belino! Čutim, da je danes simbol snega mojega očiščevanja srca. Čutim, da je danes simbol mojega očiščevanja duše.

Delamo na zdravljenju zamer s Susan Ashley, ki so mi skrčile srce. Zdaj pa se zamere raztapljajo in moje srce je spet snežno belo čisto. Hvala za fizično potrditev mojega dela na sebi, da res spuščam z vsem bitjem, vsem srcem, iz vsake celice vse zamere – sebi, drugim, za vse generacije, za vse prednike nazaj.

Res imam lepo življenje polno radosti. Zdaj pa se še bolj z vso dušo in fizično odpiram veselju in sreči. Moje srce je očiščeno.

Pa je šla – vrana! Tako je šla tudi vsa teža iz mojega srca. Do vseh globin v meni je seglo očiščevanje zamer. Zdaj živim svobodno.

Danes bodi nežna s sabo. In si vse odpusti. Tudi drugim. Dovolj je bilo vlačenja strupa po svojem obtoku in samozastrupljevanja.

Komu in kaj prav želiš odpustiti?

Ljubek radosten pristen navihan živahen bogat dan!



Sledi svojemu srcu! sledi svoji intuiciji! Lepa si!


sreda, 25. oktober 2023

Srečno do konca svojih dni!

S Susan Ashley imamo čudovita zdravljenja vsako sredo na youtubu. Vedno odkrivam globoke delčke mene, ki sem jih zakopala. Koliko časa, let sem porabila, da sem se dokazovala za druge! Nič nisem dosegla! Samo jaz sem se počutila bedno, ker sem živela po merilih drugih!

Malo sem jezna! Malo si zamerim. Malo! Ampak sem to vse pripravljena odpustiti sebi in drugim. Vsi smo svobodni!

Bog pomagaj mi pri odpuščanju! Zdaj!

Še bolj pa sem vesela! Končno lahko neham zapravljati čas in delam to, kar me res veseli! Bravo! Bravo ženska! Osvobajaš se! Osvobajam se!

Ponosna sem nase, da odpiram srce Bogu, da mi očisti srce starih zamer! Zdaj komaj dajem prostor pristnemu. Ahhh, koliko služb sem imela iz čistega dokazovanja in ne iz čistega veselja. Zdaj razumem vse nasvete, saj so ljudje res mislili, da delujejo! Bog jim pomagaj!

Zdaj pa niso pomembni drugi, ampak kaj si jaz želim. Zdaj želim živeti srečno do konca svojih dni! Torej mi ne preostane drugega, kot da izbiram več sreče!

Kako lahko ti danes zaživiš pristno in izbiraš več sreče? Malo po malo!

Ljubek, radosten, odpuščajoč, navihan, vesel dan!



Zaljubi se v svoje življenje! Vzpostavljaj ljubeč, prijazen, radodaren, pristen odnos! Ljubezen si v srcu!


BOGata preko vseh mej!

Rada imam ta dan. Spoprijateljujem se s sabo. Bolj se poznam, bolj lahko živim pristno. Danes si dajem prostor, da res lahko zadiham. Se začutim. Praznujem to, kdo sem.

Vem, priznam, da sem velikokrat naredila denar in finance za svojega boga. Ne odločajo več v mojem življenju! Učim se zaupanja, da Bog vedno poskrbi zame v vseh pogledih. Vedno se vprašam, kaj pa lahko vseeno naredim, kot bi rekla Kassandra Susan Ashley.

Lahko pišem in uživam v tem trenutku, ter dobrem čaju. Lahko uživam in se umirim ob gledanju plamena sveče, kako živahno poskakuje in divje pleše sem ter tja. Zunaj so tako lepa drevesa. Prej me je obiskala vrana. Fantastično se počutim v svojem domu. Ob sebi imam ljubeče ljudi. V sebi pa imam ljubeče srce.

Res sem bogata preko vseh mej. Zdaj to vidim. Zdaj to cenim! Božansko življenje imam. Zdaj želim vsrkati vso to lepoto vase. Ljubim se. Ljubim svet, ki si ga ustvarjam.

Življenje je pravljično lepo. To je moja izbira.

Kako pa ti vzpostavljaš povezavo, bližino z materjo Zemljo, Bogom in sabo?

Ljubek radosten igriv vesel nežen čaroben pester dan!



🌷 P.S.: Zaupaj glasu intuicije. Prav te vodi. Čudovita si!


torek, 24. oktober 2023

Odpiram svoje srce Ljubezni!

Zaupam življenju, da me vodi prav. Lepo mi je.

Cenim sonce. Materjo naravo, ki je tako radodarna do nas.

Zdaj še bolj odpiram svoje srce ljubezni. Zdaj si dovoljujem, da sem jaz ljubezen.

Vse stare zamere puščam v preteklosti. Zaupam toku življenja, da mi zdaj daje točno to, kar potrebujem. Ne rabim izsiljevati, ampak zaupam glasu intuicije. Tako sem vedno na pravem mesu ob pravem času s pravimi ljudmi.

Zdaj redčim vso bolečino preteklosti z veseljem in izbiram več sreče. Vso bolečino prepuščam preteklosti. Zdaj izbiram ljubezen.

Moje poslanstvo je, da sijem. Kaj me res veseli? Ob čem mi moje srce zaigra? Danes si podarjam čas, da to odkrijem in da potem to tudi živim.

Kaj pa je tebi v največje veselje? Kdaj boš to uresničila?

Se že vidim ob jezeru s termovko čaja, kako gledam sončni zahod! Božansko!

Ljubek srečen igriv spontan zabaven lahkoten pristen dan!



Zaupaj v moč srca. Prav te vodi!

Jaz vem!

Se ti je že kdaj zgodilo, da ti je trenutek čisto spremenil življenje? Nekaj v meni se je spremenilo. Ne vem, če je bil samo trenutek spoznanja. Verjetno se je zdaj izkazalo dolgoročno delo na sebi.

Zdaj mi je jasno! Drugi mi ne morejo povedati, kaj je moje poslanstvo ali kako naj živim svoje življenje. Jaz imam v sebi vodstvo. Samo jaz vem zase.

Sprejemam modrost drugih, ker je potem laže in bolj hitro dosežem ljubezen ali mir v meni. Vseeno pa je vedno samo na meni ali jo bom sprejela ali če jo bom udejanjila.

Negativno mnenje ali strogost, neodobravanje drugih nima nič z mano. To so samo občutki drugih, ki so projicirani name.

Moje poslanstvo pa je, da živim najbolj pristno, kar lahko – ne glede na druge. Da izbiram veselje in ljubezen – ne glede na druge.

Moje poslanstvo je, da se imam rada in se sprejemam – ne glede na druge.

Vse je samo ljubezen ali klic po ljubezni (strah), kot bi rekla knjiga Tečaj čudežev.

Kako lahko danes izbiraš, da živiš pristno?

Ljubek radosten igriv pristen lahkoten dan!



Zabavaj se malo bolj. Ne tekmujemo, ampak sodelujemo!