sobota, 18. maj 2024

UMIRITEV KOLESJA

Najraje bi začela s kakšno afirmacijo.

»Jaz poslušam raven obilja, jaz grem na vrh gore.« Suzan Ashley

Danes je dan počitka. Moje telo si želi spočiti, jaz pa očitno to rabim bolj kot karkoli drugega. Čas je. Počitek je pomemben. Dovoljujem si, da se sprostim. Dovoljujem si, da se čisto sprostim v počivanje.

Kar slišim glas v glavi, ki zveni moško – gremo, gremo!

Včasih pa ni dan za gremo, gremo – ampak je dan, da se umirim in se še bolj povežem s sabo. Že takoj se počutim boljše, ko to sploh napišem.

Prav je, da poslušam svoje telo. Če rabi počitek, rabi. Zaradi tega ne rabim imeti slabe vesti ali se počutiti krivo. Zdaj se tako počutim in to bom upoštevala.

Dovoljeno mi je, da si spočijem. Tako si nabiram novih moči. To je kot zima v letnih časih, na zunaj se nič ne dogaja, a znotraj drevo nabira moči, da še bolj raste. Tišina in povezanost sta pa stranska produkta, ki sta v resnici najbolj pomembna. Lepo mi je. Rada počivam. Rada sem to, kdo sem. Danes je dan umiritve.

Kako paše malo miru!

Skozi bi lahko bila v takem miru.

Saj sem lahko skozi v miru, če sem le pripravljena spustiti dramo. Z veseljem spuščam vso dramo drugih in svojo, da lahko živim v miru. Res prav prija, kot bi mi božalo dušo in vso moje telo in še um zadovoljno prede. Kako lepo življenje imam. Čisti mir. Zdaj ga globoko srkam vase in ga še bolj ponotranjim, udomačim. Res mi je lepo.

Rada imam mir.

Rada imam harmonijo.

Rada imam sproščenost.

Vso moje bitje prede od zadovoljstva.

Moje mačke Bliss spet ni bilo vso noč domov. Všeč mi je, da je tako samosvoja in da zna poskrbeti za svojo varnost. Pogumna je. Ne glede, kako dolgo sem jo klicala, je ni bilo. Mogoče je že bila predaleč v pustolovščini in me ni niti želela slišati. Bo že prišla. Upam, da je uživala. Rada imam mačke in njihovo svobodno naravo.

Tudi jaz imam rada svobodo.

Res imam lepo življenje. Cenim to.

Mislim, da me je meditacija toliko naravnala na mojo srčno pot, da zdaj živim v raju. Meditacija me je definitivno spravila iz upora, ki sem ga ustvarjala, da sem se z lahkoto pomaknila naprej. Rada meditiram, sploh ko vidim rezultate. Niso takojšnji, so pa otipljivi. Zares. Kdo bi si mislil! Deluje! Vse deluje kot nekakšna privlačnost pristnega življenja, takega kot si ga v resnici želim in ne takega, kot bi »morala« živeti. Zanimivo, da sem komaj zdaj to povezala, po toliko letih. Bližina šteje. Bližina z mojo dušo. Bogom. Materjo Zemljo. Primarnimi kreatorji. Elementi. Sveti krog. Vse sem se naučila v meditaciji, no meditacijah, s Suzan Ashley. Prej sem se bolj sproščala kot meditirala.

Res imam lepo življenje. Hvaležna sem za to. Ne bom rekla, da je že vse poravnano, ker kdaj pa v resnici je, ampak zaupam, da se bo vse poravnalo ob točno pravem božanskem času zame.

Eto, mačka Bliss je prišla. Čudež!

2,l3+'-0

Je že skočila na tipkovnico in to napisala!

Uživaj mi življenje, v miru in svobodi.

Ljubek pristen lahkoten radodaren srčkan srečen pisan radosten bogat živahen jasen blažen harmoničen miren ljubeč iskren razkošen sočen dan poln obilja!



Življenje je radost miru v srcu. Sprejmi se. sprejmi kdo si. Sprejmi lepoto svoje duše in jo izražaj. Lepa si – od znotraj navzven. Od zunaj navznoter! Uživaj! Uživaj mir!

petek, 17. maj 2024

UŽIVAJ MI, ČUJ!

Kako si kaj?

Naredila sem obhod zunaj in je čarobno. Vse se prebuja in tako svetlika v soncu. Veselim se, da mi vse raste. Lepo je. Rože so mi pognale kot nore.

Včeraj sem si pekla kruh brez glutena in vseh ostalih primesi, ki ne koristijo našemu telesu. S sončničnimi semeni in lešniki. Božansko dober je.

Kaj pa, če sem že ves čas pripravljena živeti svoje poslanstvo, samo nisem imela dovolj poguma, da bi res tako živela? Kaj pa, če sploh ne rabim poguma, ker mi je to naravno? Kaj pa, če že zdaj živim svoje poslanstvo, ko sem v tem trenutku?

Prej sem prebrala tako lepo misel L.L. Hay, da se naj imam brezpogojno rada, točno tako, kot sem zdaj. Potem lahko to ljubezen dajem naprej.

Vsi smo tu, da služimo drugim. Lahko je karkoli, kuhanje, pospravljanje, modni navdih, pisanje, odvetništvo, učenje, joga… Res karkoli. Samo ti veš v svojem srcu, kaj to je.

Pri roki imam vedno zvezek z afirmacijami, mojimi najljubšimi. Velikokrat ga odprem in polepša mi dan. Potem se imam še lažje rada in še lažje sprejemam svojo izjemnost.

Kaj pa tebi polepša dan?

Aplikacija za meditacijo mi vedno napiše na začetku: »Življenje je čudovito.«

Popolnoma se strinjam. Priznam pa, da me meditacija poveže s svetim mestom, da se povežem. Tako je potem res življenje čudovito in poteka izjemno.

Prej sem dobila navdih, da bi nekam šla. Je to bila intuicija ali samo reklama?! Haha!

Meditacija pa je res pomembna, ker imam zaradi nje čudovito življenje, kot ga imam. Sem v toku neprestane Ljubezni. In tudi, če se preveč oddaljim, me povleče nazaj.

Prej sem prebrala misel, na katero ne morem nehati misliti. Postaneš takšna kot ljudje s katerimi se družiš, nezavedno. Ne vem, kdo jo je zapisal, pa saj je splošno znana. Enake ptice letajo v isti jati. Ali nekaj takega. Malo sem se zamislila. S čim se obdajam? S kom se družim? Bi rada postala taka?

Kakšna svoboda, da se je veliko ljudi, ki nismo več za skupaj – samih odstranilo iz mojega življenja. Kar zbledeli so odnosi ali zvodeneli. Splahneli. Odšli. To je dobro, ker je zdaj v mojem življenju prostor za ljudi, ki pa cenijo mojo drugačnost in čudaško naravo. Cenim to. Pristnost pred navideznim. Vedno!

Več zaupanja imam v življenje. Vse bo prišlo ob pravem času. Angeli prostim vi poskrbite za to.

Življenje je čarobno in lepo.

»Življenje pokaži mi pot, da res služim z vsem, kdo sem, najboljše kar lahko – za udejanjanje ljubezni na materi Zemlji – in da je to v užitek mojemu telesu, umu in duši. Tako je!«

To pa je zdaj moja molitev, da se na materi Zemlji prizemljijo nebesa. Tudi če prispevam samo kapljica ali pikico, skupaj se nas nabira veliko in skupaj ustvarjamo tok Ljubezni, ki vedno bolj objema vso mati Zemljo in jo podpira pri spremembi v višje vibracije.

Čarobnost je v zraku. Ljubezen je v zraku. Zdaj!

Uživaj mi, čuj!

Ljubek pristen razigran razgiban bogat zabaven jasen razkošen harmoničen iskren miren ljubeč blagoslovljen blažen dan poln obilja!



Zacveti, zato si tu! To je tvoje poslanstvo, da si povezana s svojim srcem in slediš kompasu srca. Sledi svoji sreči in jo izbiraj več in več. Vsak dan. Vsak trenutek. Vredna si, da si srečna.

četrtek, 16. maj 2024

ZALIVANJE S SONCEM!


Ej, kako si kaj danes?

Včeraj me je tako osrečil dež! Vse je namočil! Komaj čakam, da grem malo okoli, da vidim, kaj vse raste še bolj zaradi tega!

Še zdaj malo kaplja v sod, ki ga imam za zalivanje. Res me osreči dež.

Veš kaj, lahko teče po kapljicah, pa se nabere. Čeprav se ena kapljica sliši malo, skoraj nič, se jih lahko nabere za ves veliki sod! Veš kaj, tako bi lahko mi pozitivno vplivali na svoje življenje. Vsak dan nekaj kapljic, ne glede, kaj je, da mi dvigne vibracijo, in na koncu se nabere v pozitivno spremembo, ki izgleda, da je prišla od nikoder. V resnici pa se je nabirala malo po malo.

Rek počasi se daleč pride – je tudi podobno.

Lahko te zalije ali zajame val in se hitro pomakneš naprej. Lahko pa te pikico pa pikico, skoraj brez truda, dvigne naprej. Vsak dan lahko utrjujem višjo vibracijo in jo vadim.

Zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača.

Kaj ni to klasičen zakon privlačnosti, da je enako lahko pritegniti gumb kot graščino?! Slovenci vemo, kako se to dela!

Kapljice še vedno tečejo v sod, čeprav je že poln. Tako je tudi pomembno, da se mi razširimo in rastemo, da sprejmemo več dobrega v svoje življenje.

Kako pa se ti lahko napolniš?

Mene napolni vrt in sajenje. Pa branje. Sprehodi, ki si jih še premalokrat privoščim. Sedenje in opazovanje ognja v pečki ali gledanje plamena sveče. Ali šivanje in lepo oblačenje. Slikanje. Pisanje! Seveda pisanje! Božanje mačke Bliss. Fotografiranje. Ples. Poslušanje glasbe. Ustvarjanje uhanov. Karkoli zabavnega. Ogled dobrega filma. Pitje čaja in klepet. Prestavljanje pohištva.

Če pogledam, bi vsak dan sprejel več teh dobrot vase. Lahko sem bolj pozorna in jih namensko vnesem.

Lahko se bolj potrudim za svojo vibracijo. Lahko sem bolj odgovorna.

Tudi hvaležnost mi ogromno pomaga, pa afirmacije.

Ljubim svoje življenje.

Jaz sem ljubezen.

Rada se imam.

Jaz sem izjemna.

V mojem svetu vlada mir.

Sem vedno na najboljšem mestu, z najboljšimi ljudmi, ob najboljšem času in v najboljši možni situaciji.

Navdihnjene od Suzan Ashley in Kryona.

Skoraj bi pozabila napisati, da igram na ukulele. No bolj brenkam, ampak je neskončno zabavno. Res uživam in se prav zabavam zraven!

Dvignimo svojo vibracijo danes! Izpolnimo svojo usodo! Izpolnimo svoje življenje. To ni pot z zemljevidom, to je prava pustolovščina odkrivanja neznanih poti! Vedno pa nas spremlja Ljubezen in smo ljubljeni. Vedno se vse dogaja za nas, kot bi rekel Kojc.

Uživaj mi, čuj!

Ljubek pristen lahkoten zabaven ustvarjalen radosten blažen bogat ubran harmoničen miren ljubeč razkošen dan poln obilja!



Razcveti se! Zdaj je tvoj čas! Cvet za cvetom! Naj te Ljubezen sonca spodbuja, da poženeš globoko korenine in še bolj zacvetiš v svoji pristni naravi – božanska si!

sreda, 15. maj 2024

RADOST SRCA!

Česa se najbolj veseliš?

Kaj pa ti je zdaj v največje veselje?

Najbolj se veselim potovanja. Bilo je presenečenje, od meni ljube osebe. Pa še mesto je fantastično, saj še tam nisem bila. To pa bo! Mesto je ob reki. Moralo bi biti presenečenje še za eno osebo, pa so naključja razvozlala skrivnost. Zdaj pa vsi vemo, kam gremo. In vsi se zelo veselimo. Jaz še posebej! No, vsi.

Raziskovala bom kavarnice, pa umetnostno galerijo, se sprehajala ob reki, pregledala zgodovinske zgradbe, jih občutila, šla na grad. Lahko, da bomo šli kaj od tega skupaj, lahko pa da ne. V vsakem primeru bo fantastično!

Veselim se tudi drugačne hrane. Vedno se mi življenje na potovanjih ustavi, sem samo v trenutku in v toku dobrega. Iz enega fantastičnega trenutka v drugega. Obožujem potovanja.

Seveda pa še bolj obožujem potovanja srca, ko raziskujem in ljubim, kar sem mi dogaja, ali pa to spustim. Čas je, da veliko starih vzorcev opustim. Eni so prav smešni. Počutim se kot klovn, ki hodi po tanki vrvici z dežnikom v roki, s katerim lovim kaplje dežja, da zaščitim druge. Ampak ne več. Vsak ima dve roki in si lahko sam drži marelo. Če pa ne, pa naj bo moker – no, ali pa mokra. To ni več moja skrb. Vsak se naj potrudi za svoje življenje in bo polno angažiran. Zdaj vem sopomenko! Zagret. Čakaj, še ena je – zavzet. Drugi naj bodo zagreti, zavzeti za svoje življenje. Meni pa vsa energija ostane, da si ustvarjam svoje čudovito življenje. Kako pa jaz uživam! To pa je svoboda! Hu, zdaj sem si prav oddahnila! Nič več žongliranja in hoje po vrvici ali celo spravljanje drugih v smeh. Odpade. Vsak naj sam poskrbi za svojo srečo.

Čakaj. To že malo zveni na otožnost. Kaj si zdaj brez dela? če pa toliko let mojega vztrajnega truda ni obrodilo nič sadov. Samo jaz sem bila še bolj tečna in zagrenjena.

Zakaj pa sem delala to? Da bi videli, kako sem dobra.
Torej sem se želela samo dokazati, ne ker bi mi bilo resnično mar. Saj mi je bilo mar, še mi je vedno – ampak vsak ima svojo svobodno voljo, da sam izbira življenje, kot si ga želi. Tudi jaz. Nisem prišla nobenega rešiti, prišla sem živeti. In živa sem, ko uživam.

Svobodna sem. To šteje. Imam dovolj energije, da si ustvarim karkoli želim. To je to. Vse druge osvobajam, sprejemam, da živijo, kot želijo živeti. Sami vedo, kaj delajo. Sami naj bodo zavzeti in zagreti, če res želijo kaj spremeniti.

Uživaj mi v svoji svobodi. Ni se mi treba nikomur dokazovati. Sama si dajem zdaj dovoljenje, da živim po svoje.

Ljubek pristen harmoničen jasen iskren živahen miren pester razkošen kreativen bogat hranljiv svoboden miren dan poln obilja!



Živi svoje življenje! Samo zato si tu! Izbiraj več sreče! Juhu!

torek, 14. maj 2024

LAHKOTNOST

Življenje je lepo. Zares.

Zdaj gledam, kako lepo gori ogenj in nekaj pomirjujočega je v tem. Prav ugaja mi. Počutim se svobodno. Počutim se doma. Počutim se v zavetju.

Res mi je lepo. To pa je razkošje, da imam dom, ki ga obožujem.

Tudi to je razkošje, da imam dovolj zraka za dihati. Delam, kar ljubim. Mačka Bliss leži zraven mene. Sedim na udobni sedežni in pijem vodo.

Ko gledam žerjavico, se zavedam, kakšne oranžne barve je moja druga čakra. Razgreto oranžne. Ognjevito oranžne. Zdaj to ozavestim, da se vrti v pravo smer.

Čarobno je, da imam tako božansko življenje. Preprosto, kot sem si vedno želela. Umirjeno. Sproščeno. V stiku z naravo.

Kako zanimivo, da je potrebno toliko stranskih poti, da ugotoviš, kaj pa bi res rada. Ali pa da je potrebno toliko uganjanja in prilagajanja, da vidiš, da to ne deluje. Tako lažje je, kot vse fasade odpadejo. Preveč plasti od vseh je bilo »napocanih« (prevod: nanešenih, ampak malomarno, grdo, umazano) gor, da je teža postajala neznosna. Vse deluje zame, tudi to, da je teža gravitacije sama odstranila odvečne plasti. Nisem več zmogla pritiska, ki sem ga izvajala nad sabo pod krinko, da delam drugim dobro, če jim v vsem ustrežem.

Kaj je moja lekcija v tem? Kaj sem se naučila?

Pristnost je neprecenljiva. Jaz sem neprecenljiva. Vse te lekcije so neprecenljive. Osvobodila sem se.

Kako lepo mi prasketa ogenj. Očitno dodaja k prijetnemu vzdušju v kuhinji. Posebej pa še v moji duši, saj kar poje od veselja in prede kot mačka od zadovoljstva. Čarobno je biti to, kdo sem.

Drugače se ne bi mogla naučiti teh dragocenih lekcij. Pa tudi tega, da si zaupam, da jaz vem, kaj je najboljše zame.

Že slišim mamin glas, kako mi govori, da mama ve najboljše za svojega otroka. Seveda, ko je dojenček, kako mu ugoditi in kaj mu manjka. Drugače pa je to oblika manipulacije, da te starši dobijo, da narediš to, kar nočeš.

Tako da – le sledi svojemu srcu.

Hvala, bom.

Naj ogenj zažge vsa stara programiranja, ki ne delujejo več.  Pripravljena sem živeti drugače. Pripravljena sem stvari videti drugače.

Sem na najboljšem mestu, ob najboljšem času, v najboljših možnih okoliščinah in z najboljšimi možnimi ljudmi. (Navdihnjeno, no bolj prirejeno po Kryonu. Definitivno ga priporočam, ker to pa je sama ljubezen.)

Dežuje! Zdaj pa mi bo zalilo moj vrt! Čudovito!

Ljubek pristen lahkoten zabaven mogoče kreativen bogat harmoničen lep miren razkošen iskren ljubljen dan poln obilja!



Vredna si dobrega življenja! Vredna si, da na polne ustvarjaš! Kako lepo življenje imamo! Res ga cenim! Ljubim svoje življenje!

ponedeljek, 13. maj 2024

PLES ČISTEGA UŽITKA

Plešeš kaj skozi življenje? Plešeš kaj skozi dan?!

Kaj te veseli?  Kaj dvigne tvojega duha? Kaj si zares želiš?

Plešem skozi življenje, ko stopam bosa po topli zemlji, poljublja me sonce in vetrc mi razčesava lase. Plešem skozi dan, ko ustvarjam. To mi dviguje duha! Srečna sem, ko pišem.

Veseli me igranje z mačko Bliss, ki vse spremeni v igro. Tako nagajiva je in čisto v trenutku. Veseli me kuhanje, ko si naredim res kaj dobrega. Samo občutenje tega trenutka me veseli, ko polno čutim lepoto, ljubezen do sebe in vsega sveta. Ptički mi veselo pojejo zunaj.

Mojega duha dvigne branje knjige zvečer v postelji, pa listanje revij, ki jih imam rada – za navdih. Zraven pa seveda pijem čaj. Navdihuje me meditacija, ko se čisto predam in samo sem.

Zares si želim miru, ljubezni, harmonije in obilja za vse. Vem, da zmoremo to skupaj ustvariti.

Pač. Lepo mi je. Zdaj.

Veter se umirja. Listki še samo nežno plapolajo v višini krošenj, drugje so se umirili.

V knjigi od Abrahama – Esther in Jerry Hicks je bilo napisano, da naj samo govorim o tem, kar je lepega. O lepih spominih, o tem, kaj imam res rada in v čem uživam. O dobrih lastnostih ljudi. O pozitivnih razpletih.

Če se res osredotočim, mi to bolj in bolj uspeva. V sebi negujem mir in ta raste. Potem je vse lažje.

Zadnjič je bilo tako smešno, da sem pričakovala obisk in še na hitro sem vprašala angele za vodilo. Bilo je jasno. Pridejo kmalu. Takrat sem že slišala trkanje na vrata, imela sem samo čas prebrati do konca! To pa je bilo tako smešno!

Svečka pa res dolgo gori. Že davno je čas kosila mimo, pa še kar gori od jutranje meditacije.

Vedno ko me kliče sin, me spomni, da je vse mogoče. Kaj vse še je mogoče? To je ženski princip, kot nam je rekla Suzan Ashley - Kassandra, moški pa imajo ideje, kako bi kaj izvedli. Zato je naša harmonija skupaj dragocena.

Prebrala sem eno staro pesem, ki sem jo napisala. Tako je nabita z strastjo in ljubeznijo, da sem bila prav presenečena. Kar stopila sem se zraven.

Spomnim se profesorja z univerze, ki nas je imel teorijo sistemov. Povedal nam je izjemen primer soustvarjanja.

Moža ni doma, ker žena godrnja.

Žena godrnja, ker moža ni doma.

Vem, da je to imel na prosojnici in vmes so bile puščice, ki so označevale ciklično gibanje in soodovisnost.

Skupaj pa lahko ustvarjamo tudi lepo. Nič ni bolj svetega kot odnos ljubezni. Drug v drugem vzbujamo ljubezen in izvabljamo najboljše eden iz drugega. Če povem po resnici, mislim da moja ljubezen ne more v drugem vzbuditi ljubezni, če je človek nima sam do sebe – najprej. Zato sem jaz bolj za srečne odnose. Jaz sem srečna, ti si srečen – skupaj pa sva še bolj srečna. To da se za drugega postavlja na trepalnice in izvajaš ostale akrobatske manevre, pa še nikoli ni prebudilo ljubezni v drugem. Pristnost, zaupanje, iskrenost so vrednote odnosa, ki si ga jaz želim.

Ustvari si čarobnost.

Ljubek pristen lahkoten jasen strasten nagajiv blažen živahen kreativen zaupljiv žgečkljiv bogat sladek slasten razkošen živahen dan poln obilja in ljubezni!



Rada se imej, to se potem šiti s svetlobno hitrostjo. Z lahkoto navdihuješ svet, ko si sama srečna. Odpri svoje srce sreči. Vredna si je.

nedelja, 12. maj 2024

ČUJ! RADA SE IMAM!!!

Kako kaj danes? Uživaš svoje življenje na polno? Uživaš?! Uživaš v soncu?!!

Življenje nudi toliko lepih priložnosti za užitek. Sončenje ob vzhodu ali zjutraj, da me žarki nežno pobožajo. Vetrc se igra z mojimi lasmi. Zraven pa še jem zajtrk in uživam v toploti. Malenkosti, ki spremenijo in obogatijo življenje. Seveda najprej dan!

Kaj je tebi v užitek?

Zdaj si kuham čaj, več čajev hkrati, ki jih potem počasi srkam. To pa je tudi pravi užitek.

Opazovanje narave mi je v užitek. Zalivanje rož. Vohanje španskega bezga, ki je tako lepo dišal, ko sem šla pobrati sveže posušeno perilo pod sojem zvezd. Veter je tako toplo pihal, kot da je že poletje. Res čarobno.

Kaj najdeš kaj čarobnosti v sebi?

Se zavedaš, da si tudi ti čudovita? Uživaš kaj v sebi?! Uživaš, da si to, kdo si?!

Že tolikokrat sem napisala, da sem se preveč trudila, da bi bila normalna. Kar je vodilo v sovraštvo same sebe, ker nisem mogla (in še zdaj ne morem) biti. Zdaj je moj proces vzljubljanja same sebe nazaj. Vem, kdo sem. Uživam v tem. Ni treba, da se dokazujem komurkoli in mu karkoli razlagam. Pa kaj, če se jim zdim čudna! Danes sem prav ponosna nase, da nisem normalna. Z veseljem pokažem mojo čudaško naravo. Uživam ob tem. Pa saj ni kaj tako čudnega, samo pristna sem. Želim si, da bi vedno bolj lahko zamahnila z roko, ko ima kdo kakšno »zanimivo« mnenje, kaj pa bi morala delati. Veliko časa nazaj sem slišala prijateljico reči, da se še iščem. To me je prizadelo, ker sem že takrat vedela, kdo sem. V resnici pa samo nisem tega obešala na veliki zvon. Samo počem to, kar ljubim. Ne rabim potrdila in soglasja ali strinjanja. Čeprav priznam, da sem veliko časa vrgla stran, ko sem si želela odobravanja in potrditve. Odpuščam vsem. Niti ni več pomembno. Jaz odločam, kako bom živela in tako mi je zdaj všeč. Sem, kdo sem.

Sem, kdo sem – in uživam v tem.

Kako pa se lahko imam danes malo bolj rada?

Nežna sem s sabo. Ne teptam se, ko naredim kaj spet in spet, čeprav sem si obljubila, da ne bom. Zavedanje je ključ. Bom pa drugič stopila mimo luknje. Ali jo celo prej opazila, da me samodejno ne posrka vase.

Čas je, da se odprem prijateljstvu. Stara so odslužila, ne najdemo več skupnih točk. Zaupam pa, da mi bo vesolje poslalo nove srčne ljudi, s katerimi lahko navežemo pristne stike, ki nas vse še bolj osrečujejo. Skupaj smo še bolj srečni! Zaupam.

Vmes pa uživam v izražanju same sebe in pristnem povezovanju s svojim srcem. Pokažem svojo »nenormalno« - čudaško naravo. Potem zaupam, da me bodo srečne čudakinje in čudaki našli, saj se takoj prepoznamo po svoji pozitivnosti, veselju do življenja, izražanju srčnosti in prijaznosti.

Ljubek iskren pristen lahkoten čustven čudaški naraven hvaležen bogat izjemen navdihnjen živahen kreativen razkošen zaupanja poln dan z zvrhanim obiljem!



Imej se rada. Ti si vso življenje s sabo. Vso življenje imaš sebe, zato je čas, da vzpostavimo lep odnos s svojo dušo, telesom in umom. Bodi prijazna do sebe.