sobota, 10. avgust 2024

ČAROBNO LEPO!!!

Življenje je čarobno lepo. Zares. Zdaj pa je čas, da opazim(o) čarobnost tudi v sebi. Uživaš, da si to kdo si?

Toliko sranja in programiranja je usmerjeno od malih nog naprej v nepristnost. To se ne dela. ne! NE! Ne sem rekla! Najprej naredi to, potem pa lahko to. Naučila sem se manevrirati skozi vse zahteve okolja in hkrati ne biti preveč okrušena in skrhana. Zdaj pa to ni več pomembno, ker se skozi mene preteka ljubezen in me obnavlja vsak trenutek – če le želim. In želim! Želim! Res si želim, da se vse v meni obnovi! Čisto lahko je! Samo povežem se z naravo!

Narava ima v sebi moč sinhronizacije, ki me uravnovesi. Kot uri, ki se naravnata na enako tiktakanje, če sta v isti sobi.

Enostavno je biti pri sebi, samo če sem v tišini in se poslušam. Tako dolgo sem se izogibala soočenju same s sabo. Vse sem lepo glazirala s sladkim prelivom. Mogoče pa je zdaj čas. Nekaj takega kot spomladansko čiščenje. Potem pa me nežno pogreje sonček, da me spet uravnovesi nazaj na vibracije ljubezni ali še više.

Vse prej kot slej pride na plano in ni se več moč izogniti sami sebi. Vse postaja bolj in bolj občuteno ali bolj vztrajno, da želi biti pozdravljeno, videno, objeto z ljubeznijo. Samo tako se lahko vse v meni pomiri. Zdaj pa uživam, da sem tu, kjer sem.

Ljubek razkošen ljubeč iskren sočen mogočen harmoničen veličasten vesel navdihujoč miren blažen srčen srčkan slasten strasten dan poln božanskega obilja!



Veš kaj, življenje je res lepo! Vseeno kako gledaš! Življenje je res lepo! Zdaj pa je čas, da uživamo v njem in tudi sami v sebi.

petek, 9. avgust 2024

LEPO PRAZNOVANJE!!!

Danes je sigurno kakšen praznik. Nekje. Sigurno. Kaj če bi si vsak dan naredila kot praznik. Prazničen. Dam svoje najboljše kozarce na plano. Najboljši jedilni servis in krožnike od babice.

Lahko uživam. Lahko sem pristna. Lahko si naredim praznik tudi ta dan! Čisto – kakor mi je ljubo.

Zdaj pa čakam na obisk in bo pestro. Pisano. Zabavno. Drugače. Čisto sproščeno. Sočno.

Saj ne morem pisati! V tako veselem pričakovanju sem.

Mogoče samo to, da je čas, da ne procesiramo sranja drugih. Vsak si naj pred svojim pragom pospravi. Ne rabim vse prage obdelati, potem pa mi zmanjka energije za mojega. Dovolj je teh neumnosti. Vsak je odgovoren zase. Vsaka je odgovorna zase.

Kako zanimivo, da imam glasbo in sploh ne morem, da si ne bi pela zraven! Kar potegne me.

Zdaj pa grem naprej na priprave na obisk!

Zdaj pa je čas, da si naredim čisto tako – kot mi je res ljubo!

Ljubek pristen bogat harmoničen zvezdnat lahkoten iskren ljubeč pester zabaven miren lagoden pisan mavričen blažen razkošen vesel radosten nasmejan dan poln božanskega obilja!



Imej se rada! Bodi, kdo si! Taka si najboljša! Zaupaj si!

četrtek, 8. avgust 2024

ŽIVLJENJE JE ... IZJEMNO!!! ... DAR!!!!!!

Življenje je prekrasno.

Življenje je čudovito.

Življenje je čarobno.

Življenje je lepo.

Življenje je pristno.

Življenje je izjemno!

Življenje je pustolovščina.

Življenje je igra.

Življenje je božansko obilje.

Življenje je privilegij.

Življenje je čudež.

Kako rada imam življenje!

Verjetno imaš ti svoj sočen pridevnik, glagol ali samostalnik, kaj je zate življenje.

Življenje je ljubezen.

Življenje je ljubiti.

Življenje je biti ljubljena.

Vse to je življenje. Kaj ga res cenim dovolj? Cenim, da sem se danes vstala iz postelje in sem imela tako miren, navdihujoč in deloven dan!?

Nekako se osvobajam – vedno bolj in bolj – kako bi naj živela. Potem pa kar življenje pridobi na moči čarobnosti! Kar še bolj me preseneti s svojo lepoto! Rada živim, sploh če živim pristno. Prijateljica me je rekla, da mora biti težko, če ne moreš živeti zares iz sebe navzven. Kar naprej ti nameščajo neke načrte, po navadi skrivne, ki me vključujejo, čeprav nisem pristala na vse to. Kaj če ne bi?! Kaj če ne bi več nosila mask? Kaj če ne bi več igrala vlog? Kaj če bi bila samo pristna? Kaj bi se zgodilo?! Vem, da se svet ne bi ustavil! Še vedno bi vse potekalo točno tako, kot je prav. Ne rabim biti v stalni pripravljenosti za nujne primere. Pa saj nisem urgenca! Tako dolgo si že želim, da bi si vzela en teden časa zase, da bi bila samo v tišini. Kaj če je to namig, da to res izpeljem? Si upam?!! Kako se mi je ves obraz razsvetlil od nasmeška! Upam! Upam!

Uživaj mi pristno samosvoje življenje, da je sočno kot le kaj!

Ljubek harmoničen hvaležen vesel razkošen privlačen celovit živahen ljubeč sočen srčen strasten slasten miren blažen zamaknjen bogat drzen dan poln božanskega obilja in ljubezni do sebe!



Imej se rada! Ti si s sabo vso življenje in zaslužiš si svojo ljubezen! Rada se imej, čuj! Zares! Brez skrivalnic ali prikritih igric! Res si vredna svoje ljubezni!

sreda, 7. avgust 2024

LEPA SI!

Življenje je lepo!

Danes sem se malo usedla na zibelko zunaj in samo občudovala naravo. (Po navadi me iz gozda napada jata komarjev, ampak danes je pihal veter in jih ni bilo. Prava milina!) Prav pozabila sem, kaj sem delala in samo sedela tam. Polno v trenutku in srkala lepote. Sonce je tako lepo sijalo. Nebo je bilo tako lepo nebeško modro, kot bi ga slikar naslikal – z dodatki belih oblakov. Samo da bi na sliki bili pri miru, tu pa so se pomikali. Na jug. Vsaj mislim tako. Ali mogoče juho zahod. Kdo bi vedel točno. Pa saj ni pomembno. Dotaknila se me je idila trenutka zavedanja lepega. Čutila sem prisotnost čarobnosti. Sedenje v senci je veliko bolj pomembno, kot bi si človek sprva mislil. Čutila sem neznansko hvaležnost za svoje življenje, za dom, za lepote. Cenila sem trenutek miru, ki so kar trajali. Božansko.

Rada imam tak mir.

Rada imam življenje.

Zdaj pa še uganka, kako naj imam še bolj rada sebe?

Vem, da bolj ko se bom imela rada, bolj bom dopuščala dobro v svoje življenje. Enako je s sproščenostjo. Bolj kot bom v toku miru, bolj bo vse, kar je resnično zame, sploh lahko prišlo do mene. Če ne pa se otepam dobrega, kot bi se komarjev, če ne bi pihal veter. Kot bi mi skozi nekaj brenčalo okoli ušesa in se jih ne bi mogla znebiti.

Zmorem to.

Zmorem živeti v miru.

Zmorem živeti v toku.

Zmorem biti sproščena.

Zmorem se imeti bolj rada.

Vsak dan malo bolj. Danes se imam rada tako, da sem šla malo prej v posteljo in bom še brala. To pa mi je vrhunski užitek!

Uživaj mi tudi ti! Imej se rada!

Ljubek bogat harmoničen iskren zabaven optimističen miren jasen blažen nebeški ljubeč sočen strasten slasten ljubeč dan poln božanskega obilja!



Uživaj mi življenje, čuj! Zares! Vredna si, da se imaš rada! Zdaj! Ustvarjaj si lepo življenje. Zase in za ves planet… Vredno je, da se imaš rada. Naredi danes kaj lepega za se in se razvajaj!

torek, 6. avgust 2024

ČAROBNOST

Zanimivo je, kako majhne stvari pomagajo. Osredotočanje na dobo. Tapkanje. Skrbi nam ne pomagajo. So kot dežnik ali senčnik, ki ne spuščajo obilja ali vsega, kar si želim, k meni. Želim preiti v sproščeno vzdušje, da vsaj opazim priložnosti, ko se pojavijo. Tapkala sem z Bradom Yatesom, ki ima izjemne videje in so res srčni! Takoj mi obrnejo razpoloženje. Res priporočam!

Življenje je prelepo, da bi ga zapravljala s skrbmi. Ali krivdo ali občutkom sramu. To vse me samo zapira pred vsem dobrim. Ni potrebno skrivati čustev ali si jih zatajevati. Lahko jih izpišem. Lahko jih dam ven. Lahko jih povem. Karkoli me razbremeni. Samo, da si jih priznam. Takoj, ko vem, pri čem sem, pa me kot pero odpihne naprej k mojim resničnim sanjam srca. Srčnim željam.

Spomnila sem se knjige Vaše srčne želje od Choquette Sonie! Kako smo jo brale skupaj in se vsak teden dobivale, da smo obdelale poglavja. Kje le imam to knjigo?! Zraven pa še je bil delovni zvezek! Kako zanimivi časi! To pa smo predebatirale in delale praktične vaje! To pa je bila čista sproščenost.

Zdaj sem se spomnila, kako je pomembno, da vsaka najde svoje »pleme«, kjer se počuti fantastično. Točno zato je pomembna pristnost, ker potem sijem z vsem srcem in se pokažem v pravi luči, da me moje pleme lahko najde, jaz pa njega. Točno zato je to pomembno.

Zdaj sem tukaj. Všeč mi je. Poslušam dež in uživam v tišini.

Odkrivam pa tudi novo glasbo, ki mi je neznansko všeč. Tako s srečnimi konci! Kako so prijateljice dragocene, ker skupaj pa še je bolj zabavno!

Ljubek pristen lahkoten blažen miren bogat harmoničen iskren živahen pester sočen strasten šarmanten prijateljski ljubeč razkošen navihan slasten dan poln božanskega obilja!



Zaupaj si! Vredna si obilja! Vredna si vsega dobrega! Vredna si najboljšega! Zdaj je čas zate, da se prebudiš in razcvetiš v najlepšo in najboljšo različico sebe. Vse je že v tebi. Zaupaj si. Zares! Ti si že cela in dopolnjena. Lahko pa se širiš, če želiš!

ponedeljek, 5. avgust 2024

VSE JE VEČ KOT ČUDOVITO! IZJEMNO!

Zanimivo je v življenju. Tudi, kot pride nevihta in zunaj močno dežuje, je življenje lahko navznoter tako umirjeno. Prav sladko. Prav polno sproščenosti.

Zanima me, če vedno prispevam s svojim mirom? Velikokrat sem v svojem budnem stanju polna strahov glede prihodnosti ali pa začnem dvomiti o sebi, da mogoče pa nisem dovolj dobra. Kako si želim, da bi te nevihte strahu lahko tako mirno pregnala. Pa saj jih lahko!

Čas je, da se bolj zavedam, kar ustvarjam skozi dan. Danes ustvarjam lepoto. Danes ustvarjam mir. Tako naj tudi ostane.

Želim si bolj zavestno odločanje. Želim biti svobodna, kajti to pomeni, da imam izbiro – vedno. Mogoče ne vidim – še – ampak pokažejo se tudi druge poti, slej kot prej. Želim bolj zaupati. Želim bolj zaupati v svoje dobro in dobro za vse.

Vse je dobro.

Vse je dobro.

In čisto vse je dobro.

(Preprosto bogastvo – Sarah B.)

In vse bo dobro.

Vse bo dobro.

In čisto čisto vse bo dobro.

Kaj pa sploh vem, kaj bo prinesla prihodnost? Kaj pa če skrbim po nepotrebnem? (Še vedno se je izkazalo, da skrbim po nepotrebnem! Ali pa je kazal orkan, potem pa je bila v resnici rahla sapica. Še vedno je moja domišljija (da ne bo prelaganja odgovornosti – še vedno sem to jaz) iz muhe naredila slona… Vedno!)

Vse je dobro. In tako bo tudi ostalo. (Še naprej! Samo zato, ker zdaj to izbiram!)

Ljubek pristen lahkoten srčkan harmoničen bogat zabaven vesel celovit zavesten radosten ljubeč pisan ustvarjalen blažen miren božanski razkošen dan poln božanskega obilja!



Vredna si dobrega! Ti si dobra! zdaj pa si oblikuj življenje po svoje. Zaupaj vase! Vse je dobro in tako bo tudi ostalo! Kaj ostalo! Še milijon krat boljše bo!

nedelja, 4. avgust 2024

ČAROBNOST ŽIVLJENJA

Pa kaj ni življenje fantastično!? Če se ne morem (ali ne želim) sprostiti v radost obstoja, mi da še milijon drugih možnosti, da se pa lahko. Vse je samo vaja dihanja. (Ali onezaveščanja z dremežem. Tako se vso moje telo sprosti v trenutku.) Vdihnem. Izdihnem vso trdost, napetost, nemir. Čisto lahko je.

Bolj kot sem sproščena, bolj lahko prejemam vse dobro, kar ima zame Vesolje. Seveda imam rada darila – srčna darila, že samo zato se želim sprostiti.

Sproščam se v ta trenutek.

Če pogledam okoli sebe ali tudi vase, mi je zdaj prav dobro. Udobno. Čisto nič mi ne manjka. Ne grize me lev za hlačnico ali grabi za nogo. Imam dovolj zraka za vsak vdih. Toplo mi je. Pijem limonado in prej sem se dobro najedla. Frizuro imam lepo in oblečena sem v udobna oblačila. Celo smehljam se. imam čudovit pogled na zeleno naravo. Mir imam. Ne potiskajo me v gneči ljudi ali se derejo eden preko drugega. Ptički pojejo. (Niti ne. So že šli spat. No, vseeno imam rada zvok tišine.)

Če tako pogledam, je zdaj minilo že nekaj trenutkov, sekund, mogoče že kakšna minuta, pa še mi je vedno dobro. Če tako pogledam, je v mojem svetu vse dobro. (Wayne Dyer je rekel afirmacijo, da je v njegovem svetu vse dobro.) Res je vse dobro v mojem svetu. Zdaj. Pa zdaj. Pa zdaj tudi. Če pa je res! Res je dobro!

Vse drama, ki jo želim vleči v ta trenutek je iz preteklosti ali jo ustvarjam z domišljijo v prihodnosti. Torej nič od tega ni res. Ni več res ali še ni res.

Si želim poustvarjati drame preteklost ali želim ustvarjati drame v prihodnosti?!?

Ne!

NE!!!

Všeč mi je prelivanje enega dobrega trenutka v drugega. Naj kar traja… Zdaj. In zdaj. Pa zdaj! (Pa še zdaj!) In zdaj!

Ljubek harmoničen razkošen sladek jasen blažen ljubeč navdihujoč izpolnjen šarmanten hvaležen miren bogat sočen dan poln božanskega obilja!



 Razcveti se! Čas je prišel, da se prebudimo kot Trnuljčice. Ni več treba čakati princa. Lahko že zdaj polno živimo svoje življenje in sledimo svojemu srcu! Zdaj je vse dobro. Pa zdaj! In zdaj! Srečno do konca svojih dni! Tako enostavno je!