torek, 6. avgust 2024

ČAROBNOST

Zanimivo je, kako majhne stvari pomagajo. Osredotočanje na dobo. Tapkanje. Skrbi nam ne pomagajo. So kot dežnik ali senčnik, ki ne spuščajo obilja ali vsega, kar si želim, k meni. Želim preiti v sproščeno vzdušje, da vsaj opazim priložnosti, ko se pojavijo. Tapkala sem z Bradom Yatesom, ki ima izjemne videje in so res srčni! Takoj mi obrnejo razpoloženje. Res priporočam!

Življenje je prelepo, da bi ga zapravljala s skrbmi. Ali krivdo ali občutkom sramu. To vse me samo zapira pred vsem dobrim. Ni potrebno skrivati čustev ali si jih zatajevati. Lahko jih izpišem. Lahko jih dam ven. Lahko jih povem. Karkoli me razbremeni. Samo, da si jih priznam. Takoj, ko vem, pri čem sem, pa me kot pero odpihne naprej k mojim resničnim sanjam srca. Srčnim željam.

Spomnila sem se knjige Vaše srčne želje od Choquette Sonie! Kako smo jo brale skupaj in se vsak teden dobivale, da smo obdelale poglavja. Kje le imam to knjigo?! Zraven pa še je bil delovni zvezek! Kako zanimivi časi! To pa smo predebatirale in delale praktične vaje! To pa je bila čista sproščenost.

Zdaj sem se spomnila, kako je pomembno, da vsaka najde svoje »pleme«, kjer se počuti fantastično. Točno zato je pomembna pristnost, ker potem sijem z vsem srcem in se pokažem v pravi luči, da me moje pleme lahko najde, jaz pa njega. Točno zato je to pomembno.

Zdaj sem tukaj. Všeč mi je. Poslušam dež in uživam v tišini.

Odkrivam pa tudi novo glasbo, ki mi je neznansko všeč. Tako s srečnimi konci! Kako so prijateljice dragocene, ker skupaj pa še je bolj zabavno!

Ljubek pristen lahkoten blažen miren bogat harmoničen iskren živahen pester sočen strasten šarmanten prijateljski ljubeč razkošen navihan slasten dan poln božanskega obilja!



Zaupaj si! Vredna si obilja! Vredna si vsega dobrega! Vredna si najboljšega! Zdaj je čas zate, da se prebudiš in razcvetiš v najlepšo in najboljšo različico sebe. Vse je že v tebi. Zaupaj si. Zares! Ti si že cela in dopolnjena. Lahko pa se širiš, če želiš!

Ni komentarjev:

Objavite komentar