sobota, 17. avgust 2024

PRISTNOST JE NAJBOLJ DREGOCENA!!!

Pristnost je tako zanimiva tema. Verjetno tudi pripadnost. Toliko sem zrcalila druge, kaj je bilo zaželeno, da sem se odučila biti jaz. No, bistvo je vedno ostalo isto. Zdaj pa bi se rada spet ponovno spoznala. Kdo sem v resnici?

Moje najljubše vodilo za spoznavanje sebe mi je – sledi svojemu srcu. No, to mi je res pri srcu. Zeloooo všeč pa mi je tudi, sledi svojemu sijaju od Josepha Campbella. Samo sledim svoji radosti.

Vzorci so vtisnjeni vame. Tu zdaj v tem trenutku nič ne morem. Lahko sprejmem in sem zelo vesela, da sem jih opazila. Samo tako lahko zares kaj spremenim. Samo tako lahko zares radostno rastem.

Uh, kako ne bi rada priznala! Do sebe sem znala biti prav pasja! Celo sovražna! Kako sem lahko! Pa saj sem pametna oseba!

Seveda sem! Pametna sem, da si priznam in potem naredim kaj, da to spremenim. Če mi res ni všeč.

Zdaj pa se imam rada. Vsaj bolj rada, kot sem se imela. Ponosna sem nase, da toliko raziskujem svojo notranjost in vplive. Želim se veseliti, da mi uspeva, če tudi mi ne gre sprva. Se trudim!

Lahko se sprostim v pristnost. Samo zato sem prišla sem, na ta čudovit pisan planet! To je moje poslanstvo! Sreča! Vse vesolje mi želi samo to in sem zares brezpogojno ljubljena!

Zdaj tudi vem, da se lahko sprostim v obilje. To je naše naravno stanje. Mati Narava je obilje. Mati Zemlja je obilje. To je del nas. To smo tudi mi. Mi smo del narave. Obilje nam je naravno.

Odpiram roke in sprejemam! Vse to je zame!

Veselim se, da imam tako čudovito čarobno življenje.

Sprejemam vse dobro na vseh področjih mojega življenja! Vse je zame! Zdaj to sprejemam. Vredna sem dobrega življenja!

Ljubek miren razkošen jasen premožen živahen iskren ljubeč pester sproščen lagoden celovit ustvarjalen harmoničen bogat vesel radosten navihan strasten sočen dan poln božanskega obilja!



Zdaj sprejemam vse dobro v svoje življenje, vse ostalo pa naj samo spoka. Nima več kaj iskati tukaj! Juhu! Res imam lepo življenje! Juhu – juhu – juhuuuu! Gremo ustvarjati! Juhuhu!

petek, 16. avgust 2024

LJUBLJENA Z VSEM SRCEM!!!! !! !!!!!

Hmmm, hmmm, hmmmmm! Zanimivo! Vse se dogaja meni v prid. Ne moreš verjeti! Ali pa lahko! Saj ni naključij! Ne v resnici! Vse se dogaja samo zato, ker sem globoko ljubljena.

Zdaj razmišljam o Martinu Kojcu, kako je vedno pisal o tem, da če nekaj izsiljuješ, ne bo šlo. Kot bi vsa prizadevanja izvirala iz popolnega nezaupanja, da se bo zaželeno zgodilo.

Kaj če bi se res malo sprostila? Zakaj vse jemljem tako resno!? Življenje je polno živih barv in tudi takih, ki mi niso najbolj všeč. Če pa bom gledala samo te zadnje, pa bom zgrešila smisel življenja. Smisel življenja je sreča. Smisel življenja je sledenje svojemu srcu.

Berem knjigo Marka Avrelija – njegov dnevnik. Tam je bil omenjen filozof, ki mu ne poznam imena, niti se ga zdaj ne spomnim. Vso njegovo učenje je temeljilo na tem, da se odločaš na podlagi dveh stvari. Ali ti prinaša radost ali bolečino?! V resnici je res tako enostavno. Lahko izbiramo kljub neštetim izgovorom. Najprej sem pomislila na službo. Lahko izbiram, da se bolj osredotočim na to, kar mi je všeč. Ali si naredim vzdušje prijetno, če mi že nasploh ni všeč. Vedno je moč izbirati. Že v davnih časih so bili modri, zakaj ne bi tega uporabili sebi v prid?!

Torej: radost ali bolečina?

Samo ti odločaš. Lahko izbereš karkoli želiš. Karkoli. Svoboda je izbira. Izbira pomeni svobodo.

Ljubek pristen bogat zabaven sproščen miren iskren pisan radosten vesel srečen ljubeč sočen sijoč srčkan harmoničen ustvarjalen jasen blažen optimističen razkošen zabaven dan poln božanskega obilja!



Vredna si lepega življenja! Sprosti se v obilje! Življenje je tvoje.

četrtek, 15. avgust 2024

EKSTREMNO SREČNA!!!

Sem kdaj pomislila, da mi stene in okopi okoli mene sploh ne pomagajo. Niti malo mi ne služijo. Vsakemu, ki se približa, že grozijo krokodili iz okopnega jarka okoli visokega (previsokega) obzidja. Tako ali tako pa še je utrdba zgrajena na res nedostopnem mestu, da bi se res moral nekdo potruditi, da se mi sploh približa. Potem pa še imam druge metode odganjanja, ki so bolj posredne. Vlivanje vroče smole po obzidju ali celo bolj ekstremne.

Kaj vse sem preskočila ali spustila zaradi tega! Neverjetno! Samo zato, ker si nisem zaupala, da zmorem preživeti po odnosu. Seveda zmorem! ne bi bilo ravno prvič! In ni ravno atomska bomba, ko se zgodi razhod!

Zdaj komaj vidim, kakšna kraljica drame sem v resnici! Niti nisem vedela!

Jaz sem mislila, da se varujem! Pustila sem strahu, da me tako prestraši, da nikogar nisem spustila niti na kilometre blizu! Sigurno je bilo zapisano v moji energiji! »Samo probaj se mi približati! Ti že kurim grmado ali kaj podobnega!«

Kakšna norost!

Ni bilo vredno!

Želim si ljubiti z vsem srcem! Želim biti ljubljena z vsem srcem! Želim izkušati ljubezen! (Tudi, če ne bo trajala do konca najinih dni!) Želim uživati in se zabavati v grajenju odnosa!

Zdaj je potres spoznanja resnice podrl vse oklepe in vsi zidovi so porušeni! Počutim se svobodno!

Ljubim in se ljubljena z vsem srcem! To je smisel življenja! Prepletanje moške in ženske energije v še večjo srečo, kot če bi bili vsak zase in ločeni! Zdaj mi je jasno! (Ni mi pa jasno, kako dolgo sem nasedala strahu! Ampak zdaj je »GOTOF«! Končano je! Jaz sem svobodna, vsi smo svobodni! JUHU!!!!)

Ljubek svoboden bogat srčkan ljubeč iskren zaljubljena strasten uživaški lagoden lahkoten miren srčkan sijoč izpolnjen sočen harmoničen optimističen razkošen šarmanten zapeljiv dan poln božanskega obilja!



Pleši v svoje sanje! Daj no, uživaj malo! Daj no! Malo!?! Saj gre! Tako, se že malo smejemo! Zdaj pa mi res uživaj in sledi svojemu srcu! Ljubi svoje življenje in ljubi z vsem srcem!

sreda, 14. avgust 2024

ODPRI SE VSEMU DOBREMU!!!

Zanimivo je življenje. Enako kot plevel, se porajajo negativne misli. Saj ne, da niso zaželene. Verjetno je veliko plevela celo za pojesti. Ampak tu, kjer pa si želim vzgajati jagode, sladki krompir in paradižnik, pa si ga ne želim. Enako je z negativnimi mislimi. Ne želim jih. Seveda so nezaželene. Kako pa naj bi pomagale?! Nobeno spodkopavanje moje samozavesti ali lastno prepričevanje, da sem slaba ali da sem kaj naredila narobe (kar nisem – vse so samo lekcije), mi še ni pomagalo, da bi potem delala boljše. Ali se boljše odločala. Samo bolj sem se še zatekla v sram, krivdo in obtoževanje sebe. Dokler ni postalo vse tako neznosno, da nisem več zdržala. Odletela ali vsaj odskočila sem iz dna temnine doline. Vso to sranje negativnih misli ne koristi. Mogoče samo negativnemu. Tega pa si ja ne želim! Res so nezaželene. Res. Nič ne bom olepševala stvari (negativnih misli ali manipulacij)! Samo zelo nezaželene so! To je dejstvo.

Dobro da imam metode, ki pomagajo. Kassandra – Suzan Ashley nam je rekla, da samo rečemo, da ne spadajo sem in da naj odidejo. Meni pa pomaga tudi tapkanje in pisanje. Takoj, ko si razčistim, mi je lažje. Kassandra nam je tudi rekla, da nas napadajo na naših najbolj šibkih točkah. Če je to samospoštovanje (bolj pomankanje tega), ali finančna negotovost ali karkoli drugega, tu nas želijo potegniti noter v to meglo umazanije in blata. Sranja. To je najlažji vhod za temnine – negativno.

Vedno bolj pomembno je, da slišim svoj glas in potem take manipulacije, ki me željo strašiti, da bi ostala pasivna in bi samo črpali energijo obupa ali česarkoli negativnega iz mene. Ne bom več bila njihova krava molznica! Dovolj je bilo! Stran! Ajde spokajte! Ajde, gremo! Stran! Ne dajem več mlaka! Gremo, gremo, stran! Hušš! Huššš! Gremo!

Kako sem ponosna nase, da se zavedam takih stvari, da ozaveščam negativno, da nima več take moči nad mano. Resnica res osvobaja! Nismo krave za molzenje negativnosti. Mi smo za kreiranje sveta obilja za vse, harmonije, miru in ljubezni.

Soustvarjamo Raj in živimo v njem! Zdaj!

Ljubek ljubeč bogat zabaven vesel iskren miren pristen blažen ustvarjalen lep sočen harmoničen pisan jasen celovit srčkan razkošen sijoč svetel bleščeč dan poln božanskega obilja!



Zaupaj si! Sledi svojemu srcu! Božansko življenje je že tu in samo čaka nate, da mu odpreš srce, roke in vse, kdo si. Vredna si dobrega življenja!

 

torek, 13. avgust 2024

VETRC V LASEH!!! ČAROBNOST!!!

Kako mi lepo sonce greje telo! Kot bi mi grelo vso dušo! Do zadnjega kotička! Vsako celico in vse, kar je vmes. Vse v meni je tako polno prežeto s svetlobo in toploto. Občutim, kot bi se ljubezen pretakala vame, ne samo toplina sončnih žarkov.

Ljubim sonce. Sploh ko imam zavetje sence in me greje samo v noge. Kako prija!

Kako uživam!

Počasi se bom premaknila čisto v senco, da me ne bo stopilo!

Zdaj pa še bom malo uživala v sprejemanju toplote, nežnosti ljubezni in presvetljenost. Kako to prija! Če bi bila mačka, bi sigurno predla od udobja.

Res imam lepo življenje. Take malenkosti mi ga delajo čudovitega. Saj niso malenkosti – dragocenosti so. Zakladi srca. Metulj, ki je letel mimo. Škržat, ki ga slišim iz drevesa. Brenčanje čebel. Nežno božanje vetrca po roki. Polni trebušček. Pitje čaja. Bose noge na mehki travi. Mir. Tišina. Modro nebo po katerem počasi pluje oblaček.

Vse take čudovite malenkosti, ki to niso. Življenju dajejo smisel. Občutim zdaj in vso ljubezen vesolja do mene. Občutim čarobnost ptičjega petja. Občutim srečo, da sem. Občutim srečo, da obstajam.

Življenje je lepo. Ta trenutek. Ni več kaj za čakati! Zdaj srkam lepoto tega izjemnega trenutka. Samo tu sem in to je najbolj dragoceno. Čutim. Občutim! Zares imam bogato življenje.

Ljubek pristen radosten srčkan srečen razkošen miren sijoč sočen slasten ljubeč pester zabaven vesel fantastičen jasen zaupljiv iskren harmoničen bogat edinstven pristen dan poln božanskega obilja!



Čarobnost je v zraku. Ustavi se! Čuti jo! Vedno je s tabo, če jo le opaziš! Vredna si lepega pristnega življenja!

ponedeljek, 12. avgust 2024

MIR V SRCU

Zelo sem vesela, da sem del skupnosti. Skupaj soustvarjamo drugačen planet, kjer je normalno, da živimo v miru, ljubezni, harmoniji in obilju za vse. Vedno bolj se bo to uveljavljalo, sidralo na Zemlji. Sonce sveti s tako močno vibracijo ljubezni, da prežema vso Zemljo! Čas je, da odprem srce in se pustim nalesti teh visokih vibracij.

Seveda pa je tudi čas čiščenja, kajti vse nizke vibracije bodo kar puhtele ven iz nas. Vse se bo želelo pozdraviti in biti na planem, videno, občuteno. Vse, kar je bilo potlačeno, ne bo več vzdržalo pritiska in bo spustilo paro kot v ekonom loncu. Puuuuh!

Zdaj lahko začnemo s čiščenjem. Vem, da je nemikavno delo. Ampak je edino delo na sebi, ki bo res obrodilo sadove. Lahko sem pozitivna, dobra oseba, dobra in pridna hčerka, žena, ženska, mama in vse vloge, ki si jih sploh lahko zamislim – pa še vedno ostane vse v meni kot strup, če tega ne ozavestim. Potem pa seveda izločim iz svojega sistema.

Vsak ima svoje načine. Prvi moj odziv je odziv lenivca, da se delam mrtvo. Ker nikoli ne pomaga igranje nemoči, se potem moram soočiti s sabo. S pisanjem, pogovorom, sprehodom v gozd. Kričanjem. Boksanjem blazine. (To že nekajkrat nisem. Bilo bi zeeeloooo koristno!) Afirmacije mi pomagajo, da se spomnim, kdo sem. Tapkanje mi pomaga. Božanje mačke mi pomaga. Občutenje vetra mi pomaga. Angeli mi pomagajo s svojimi dnevnimi namigi in prisotnostjo.

Vse to deluje pri meni počasi. Sem pa vztrajna, kar je tudi nekaj. Ni to dvigalo iz doline, to so bolj stopnice okoli in okoli. Tako se moje oči počasi navajajo na svetlobo. Vse v mojem edinstvenem ritmu.

Ljubek srčkan harmoničen bogat zabaven vesel ljubeč navihan strasten sočen kreativen miren šarmanten hvaležen celovit svetel razkošen veličasten blažen dan poln božanskega obilja!



Sprejmi se in se imej rada danes! Uživaj v sebi! Življenje je lepo! Življenje je res lepo! Čarobno! Zaupam v srečne konce! Vedno bom!

nedelja, 11. avgust 2024

SRČNOST BLAŽENOSTI

Zanimivo se to dogaja. Pestro. Vse se dogaja vedno bolj zanimivo. No. Ni pa treba delati drame. Vse je samo tako, kot je. Naredim, kar lahko naredim. Ostalo pa samo sprejmem.

Vem.

Kako modro!

Včasih pa kar dobim skomine po starem! Kako me vleče! Saj diši po dogajanju! (Četudi je tako drobno, kot samo pretiravanje. Iz muhe kar hitro nastane slon. Posebej, če sem dobra pripovedovalka zgodb. Torej. Mamljivo. Nadvse vabljivo! Nadvse privlačno!)

Če pa pogledam resnici v oči, pa mi ne prinaša drama čisto nič dobrega. Samo umetno dvigovanje adrenalina, ki mi prej škodi kot koristi. Ni mi tega treba. Rada imam svoje umirjeno življenje.

Rada imam življenje.

Uh, koliko drame sem že dala skozi. Res pa je, da sem veliko tudi videla in sem jo namerno spregledala, da se ne bi rabila ukvarjati z opozorilnimi znaki v odnosu. Raje sem pogledala stran in si lagala, da je to samo izjema in se ne bo ponovilo. Uh, napaka. No, učna lekcija. Točno zaradi drame si zdaj želim življenje brez nje. Prav prija mi.

Pogovor s prijateljico…

Kaj si danes delala?

Dihala.

Kaj se je kaj dogajalo?

Nič kaj. Samo bila sem.

Kaj je kaj novega?

Nič kaj. Še vedno diham.

Seveda je pogovor čisto izmišljen in je nastal na podlagi Eckarta Tolleya, ko je govoril o odvisnosti od drame. Slišala sem ga že davno. Ostal pa mi je v spominu.

Vaja. Življenje brez drame. Ali življenje v miru. Mirno življenje. Všeč mi je!

Ljubek bogat miren lagoden vesel pester harmoničen kreativen optimističen jasen živahen ljubeč sočen srčkan edinstven fantastičen dan poln božanskega obilja!



Veš kaj, življenje ni potrebno jemati tako resno, kot se zdi. Lahko se malo sprostimo! Lahko se celo zabavamo! Kaj ni to neverjetno! Božansko! Niti drame ni potrebno jemati tako resno. Ni potrebno, da je prisotna na vsakem koraku! (Čuj, vdihnila sem! Čuj! Izdihnila sem! Hej! Spet sem vdihnila! Lahko verjameš!?! Kaj se meni to dogaja!!!) Zdaj pa živi pristno in po svoje – polno! Vredna si tega! Sledi svojemu srcu!