torek, 13. avgust 2024

VETRC V LASEH!!! ČAROBNOST!!!

Kako mi lepo sonce greje telo! Kot bi mi grelo vso dušo! Do zadnjega kotička! Vsako celico in vse, kar je vmes. Vse v meni je tako polno prežeto s svetlobo in toploto. Občutim, kot bi se ljubezen pretakala vame, ne samo toplina sončnih žarkov.

Ljubim sonce. Sploh ko imam zavetje sence in me greje samo v noge. Kako prija!

Kako uživam!

Počasi se bom premaknila čisto v senco, da me ne bo stopilo!

Zdaj pa še bom malo uživala v sprejemanju toplote, nežnosti ljubezni in presvetljenost. Kako to prija! Če bi bila mačka, bi sigurno predla od udobja.

Res imam lepo življenje. Take malenkosti mi ga delajo čudovitega. Saj niso malenkosti – dragocenosti so. Zakladi srca. Metulj, ki je letel mimo. Škržat, ki ga slišim iz drevesa. Brenčanje čebel. Nežno božanje vetrca po roki. Polni trebušček. Pitje čaja. Bose noge na mehki travi. Mir. Tišina. Modro nebo po katerem počasi pluje oblaček.

Vse take čudovite malenkosti, ki to niso. Življenju dajejo smisel. Občutim zdaj in vso ljubezen vesolja do mene. Občutim čarobnost ptičjega petja. Občutim srečo, da sem. Občutim srečo, da obstajam.

Življenje je lepo. Ta trenutek. Ni več kaj za čakati! Zdaj srkam lepoto tega izjemnega trenutka. Samo tu sem in to je najbolj dragoceno. Čutim. Občutim! Zares imam bogato življenje.

Ljubek pristen radosten srčkan srečen razkošen miren sijoč sočen slasten ljubeč pester zabaven vesel fantastičen jasen zaupljiv iskren harmoničen bogat edinstven pristen dan poln božanskega obilja!



Čarobnost je v zraku. Ustavi se! Čuti jo! Vedno je s tabo, če jo le opaziš! Vredna si lepega pristnega življenja!

Ni komentarjev:

Objavite komentar