sobota, 8. junij 2024

ČAROBEN DAN

Danes se je dan čarobno začel. Toplo mi je in v ozadju slišim, kako se mi nataka voda v kad. To pa bo razvajanje že zjutraj. Božansko.

Včeraj sem takoj zaspala po prvem poglavju. Berem zanimivo knjigo o ljubezni. Me zanima, kakšen bo konec, čeprav se mi zdi že skoraj malo očitno. Zdaj samo berem podrobnosti.

Rada pa imam tudi presenečenja in zaplete, ki se potem vedno srečno končajo. Verjamem v srečne konce. Vedno.

Včeraj sem si vzela čas in pogledala vse v vrtu. Jagode so bile tako sočne in dobre. Božanske. Sladke. Sočne. Sploh, ker so moje prve jagode. Neverjetne so. Tako so bile lepo zardele, da so me prav vabile. Zamikale so me.

Zakaj sploh smo zavistni? Zakaj sploh sem zavistna? To bi naj bila dobra novica, da če drugim uspeva, lahko tudi meni. Zakaj potem dolg obraz? Zakaj potem zagrenjenost? Pa vem, da mi škodi, pa me je spet potegnilo noter. Želim se razstrupiti. Sem lahko vsaj malo vesela, da gre drugim dobro, ker to pomeni, da je moje dobro blizu?! Pa saj tudi meni nič ne manjka! Imam in živim svoje sanjsko življenje. Vem, da še je veliko drugih presenečenj, ki jih ima življenje zame. Če pa bom zavistna, ljubosumna in tako, pa vse to dobro blokiram. Vesolje si misli, tega verjetno noče, če ji zbuja take občutke. Preskočimo to.

Rada bi to spremenila. Zdaj se bom iskreno veselila z vsakim, ker vem, da je zame še malo bliže moja uresničitev srca.

Kako lahko bolj močno ostajam v svoji energiji pozitivnega?

Vaja.

Vaja dela mojstra, mojster dela vajo. Mojstrica dela vajo, vaja dela mojstrico.

Tako je!

Uživaj mi, čuj!

Lep izjemen sočen harmoničen bogat iskren srčen razkošen miren srčkan šarmanten jasen optimističen ljubeč kreativen dan poln obilja in blagoslovov!



Res mi uživaj čuj! Samo enkrat se živi – to življenje. Dopusti, da te življenje ljubi, kot bi rekla L.L. Hay!


petek, 7. junij 2024

SLADKOST PUSTOLOVŠČINE SRCA

Tako, pa imam mojega malega nazaj. Vijoličen računalnik. Zdaj pa bo pisanje, kjerkoli in kadarkoli. Veselim se tega.

Doma sem! kako sem vesela, da me je moja muca Bliss počakala in da se zdaj carta z mano. Vesela sem, da je tukaj pri meni. Veselim se tega, kar mi današnji dan prinaša.

Poslušala sem Kryona, kako afirmacije delujejo. Na dolgi rok predvsem in da si prikličemo, kar si res želimo.

Navdušena sem, da sem ves dopust pretičala v knjigarnah, kjer so imeli tako dobro izbiro knjig. No, ne čisto ves dopust.

Zdaj sem se spomnila imena Brankica. Zanimivo.

Narava je bila fantastična. Izjemna. Prečudovita. Želim si biti več v naravi, ker vem, da me prepoji s harmonijo in mirom. Vedno mi čuva mesto in vedno me z radostjo sprejme. Veseli se, da pridem. Čaka me. Potem pa mi podari to veliko darilo uravnovešenosti same s sabo. Neverjetno. Božansko. Izjemno.

Najbolj sem se razveselila dvesto in tristo listnatih zvezkov, ker so bili v akciji. Seveda sem si kupila roza rdečega in zdaj bo moj dnevnik, samo da napolnim še vse druge zvezke.

Občutila sem polnost ljubezni in to me je tako radostilo. Neverjetno zanimivo je bilo. Polno in sproščeno. Res sem uživala. Bilo je fantastično.

Potovanja so moja velika strast. Kam bi šla naslednje? Bom videla. Izjemno je vsepovsod in veliko lahko doprinese raznolikost drugih kultur.

Kako zabavno je, da imam doma mir, tišino, ptičke, ogenj v pečki, če želim, zavetje. Počutim se čisto sproščeno, da sem to, kdo sem. Doma je najlepše. Seveda pa je čarobno tudi raziskovati vse druge kraje in se pridružiti pustolovščini.

Življenje je lepo. Vedno me preseneti s čarobnostjo. Res uživam v svojem dnevu.

Lep dan, lepo življenje.

Toliko navdiha me najde in vem, da je to vse od mojih vodnikov, ki me ljubijo, vodijo, navdihujejo, spoštujejo in varujejo. Življenje je res lepo. Hvaležna sem jim z vsem srcem. Angeli so neverjetno mogočna čudežna bitja, ki so vedno ob meni in sem jim neverjetno hvaležna za to. Izjemni so, da mi pomagajo tako hitro, kot jih prosim. Neverjetni. Vse teče z lahkoto in kot po maslu. Fantastično.

Življenje je čarobno lepo. Vse se uredi točno tako, kot je prav. Izjemno se počutim. Vso življenje je še pred menoj.

Ljubek pristen nagajiv lahkoten blažen iskren optimističen živahen celovit zabaven hvaležen razkošen igriv božanski miren bogat usklajen ljubeč živahen harmoničen dan poln obilja!



Zabavaj se. Priklopi se na tok navdiha. Stopi na raven srčnosti in sreče. Vse je vedno dosegljivo, če le to želimo. Uživaj mi, čuj!

četrtek, 6. junij 2024

ČAROBNOST

Življenje je lepo in čarobno. Življenje je polno presenečenj.

Pomembne so vezi, ki jih pristno stkemo. Lepo mi je, da sem to, kdo sem. čutim čarobnost.

Kako sem vesela, da gre drugim dobro, to pomeni, da je dobro blizu tudi v mojem življenju. Vesela sem za ljubezen drugih, to pomeni, da je moja ljubezen blizu. Vesela sem, da so drugi bogati, to pomeni, da je moje bogastvo že tu.

Čustva nas včasih zapletejo v svoje igre. Pestrost plesa in radosti. Prav je, da jih čutimo in izživimo, potem pa gremo dalje. Ni dobro, da jih vlečem vseskozi zraven. Lepo mi je, da sem lahko zdaj tukaj, brez prtljage. Sveža. Nova. Lahkotna.

Življenje je čarobnost. Zdaj.

Čaka me raziskovanje mesta in komaj čakam, da se mi še bolj razkrije. Lepo je tukaj. Živahno. Pestro. Drugače. Zabavno.

Rada imam svoje življenje.

Iskreno se imam bolj rada in s tem dopuščam več lepega v svoje življenje. Več čarobnosti. Sprejemam. Čutim. Mir. Čar raziskovanja. Čar pustolovščine. Čar igrivosti. Čar sprejemanja.

Danes sem sočutna in se še bolj povežem z drugimi. Živim. Sem. Se smejem. Diham. Čutim. Vsrkam vso lepoto narave in naše povezanosti.

Zadovoljna sem.

Vse, kar se zgodi, je zame. Vse.

Ljubek pristen čaroben bogat harmoničen miren blažen šarmanten hvaležen ljubeč razkošen srečen srčkan sijoč sočen vitalen dan poln obilja!



Sprosti se v dobro, ki ga ima vesolje zate. Imej se rada in to vse dobro sprejmi.

sreda, 5. junij 2024

NOV ZAČETEK

Danes je nov dan! Danes je nov sončni vzhod in s tem je vstalo novo upanje. Uživam v tem, da sem to, kdo sem. uživam v raziskovanju mesta. Lepo mi je. Najlepše pa mi je ob reki.

Živim svoje najboljše življenje v vseh pogledih. Uživam.

Tako lepo mi je v horoskopu pisalo, da sem ekstravagantna. Saj sem. rada se oblačim, kot mi je res všeč. Uživam v tem. Sledim svojemu srcu.

Danes sem si naredila tako dober zajtrk in mi je fajn.

Zdaj pa uživam v pisanju. Lepo mi je. Pijem čajčka.

Kaj je sploh pomembno?

Da sem to, kdo sem in da uživam v tem. Rada imam svoje življenje.

Pomembno je, da sem obkrožena z ljudmi, ki jih imam rada.

Pomembno je, da si ustvarjam s pomočjo vseh mojih bitij Ljubezni čudovito življenje v vseh pogledih. Rada imam svoje življenje. Zares.

Čarobnost se čuti v vseh pogledih. Lepo mi je v vseh pogledih. Občutim lepoto in radost tega trenutka. Bogata sem. vse imam, kar potrebujem in še več.

Odkrivam lepote tega mesta in počasi se mi razkriva. Zaupam, da je vse najboljše zame. Res je pristno in hvaležna sem za to.

Spoznavam ljudi in kdo so postali.

Vse je mogoče.

Živim svoje polno življenje.

Izjemna sem. Tako je! Zdaj pa to živim.

Ljubek srčkan radosten vesel hvaležen mogočen bogat zabaven raziskovalen pustolovski razkošen izjemen sočen strasten dan poln božanskega obilja!



Zacveti v svojih najlepših barvah! Danes je tvoj dan! Priznaj si, da si močna kreatorka! Ti ustvarjaš čarobnost! Zdaj za zamahni s svojo čarobno palčko in si ustvari življenje polno ljubezni!

torek, 4. junij 2024

DVIGANJE VIBRACIJE

Zdaj sem kar avtomatsko začela pisati afirmacije. Skoraj. Sem se ustavila. Všeč so mi in mi naravnajo dan na pravo vibracijo. Me usmerijo. Mi dajejo smernice. Me navdihujejo. Me spomnijo, kaj je res pomembno.

Velikokrat nase prevzamemo stvari, ki niso naše. Potem pa to težo, ki je tuja, želimo dvigniti višje. To pa je kar maraton. Zato je verjetno boljše, da je sploh ne prevzamem. Sprva.

Suzan Ashley nas je naučila stavke:

»Nisem pripravljena procesirati tega zate.

Ne bom procesirala tega sranja zate.

Nisem pripravljena procesirati tega zase.

Vrni pošiljatelju.«

Mislim, da je čas, da to bolj aktivno uporabljam. Zares.

Rada se imam in čas je, da to tudi živim. Pa jaz sem res izjemna!

Včeraj sem se tako odločila in bilo je vse, da bi mi dokazalo drugače. Vse se je zapletlo. Pa zdaj to energijo sproščam in vem, da sem izjemna. Zdaj pa se bo vso vesolje dvignilo na to raven in se mi pridružilo. Vem, da sem sposobna tega premika. Vesolje pa tako ali tako! Zagotovo. Sigurno! Izjemna sem! Veliko časa sem mislila drugače. Veliko. Vem, da ne morem vse spremeniti v enem dnevu! Je pa začetek. Danes je nov dan in nov začetek. Vse se začne danes! Tako kot sonce zjutraj vzhaja, tako lahko je začeti nova. Kot je danes nov dan resetiranja. Zares. Danes je nov dan praznovanja sebe. Praznovanja pristne narave. Lepote. srčnosti. Sreče. Izjemnosti.

Praznuj sebe.

Uživaj mi danes v svoji fantastičnosti.

Lep izjemen srčkan bogat iskren razkošen navdihnjen zabaven lahkoten živahen edinstven optimističen bogat edinstven cenjen hvaležen dan!



Čarobnost je v tebi! Ti ustvarjaš čarobnost! Ti si čarobnost! Ti si izjemnost! Ti si ustvarjaš čarobnost! Zdaj pa bodi močna in jo ustvarjaj! Ti si močna!

ponedeljek, 3. junij 2024

LAHKO ZAUPAM!!!

Življenje je čarobno lepo! Fantastično!

Kako sem srečna! Moj mali vijoličen računalnik, ki je čisto poseben, meni zelo drag in dragocen, je oživel!

Velikokrat sem povedala, da sem pri tem računalniku vztrajala, da si ga kupim. Prepričevali so me v večje. Prepričevali so me v navadne, srebrne ali črne ali podobne neosebne barve, ki so mi dolgočasne. Ta pa me je pritegnil, ker je imel tako lepo strukturo lesa med tipkovnicami – seveda imitacijo in ker je bil majhen, da mi gre v torbico in ker je vijoličen. Takoj sva se zaljubila. Ljubezen na prvi pogled. Niti malo se nisem pustila prepričati. Bili so vse mogoči argumenti, ki mi sploh niso segli do obličja zavedanja in so mi bili nepomembni. Z vsakim prepričevanjem, utemeljitvami in skoraj že izsiljevanjem, da si naj kupim drugega, ker ne vem, kaj je dober računalnik, sem še bila samo bolj prepričana, da bo ta moj! In je tudi bil! Še zdaj mi je izjemno všeč in mi je izjemno pri srcu. Moj vijoličen mini računalnik. Zdaj že imam velikega, srebrnega, ki ga bu naj nadomestil in je veliko bolj zmogljiv. Ampak moj ljubki vijoličen je še vedno moja ljubezen. Tipke še grejo posebej lahko in prsti mi kar najdejo črke in pišejo sami. Rada ga imam. Vesela sem, da lahko pišem nanj.

Kaj če bi vso moje življenje bilo tako po mojem okusu? Kaj če bi vedno dobivala svoje najljubše stvari?

Pa saj jih! Če ne pokvarim načrtov vesolja zame in želim vse skontrolirati. Lahko zaupam. Lahko prepustim. Lahko živim svoje življenje po svoje. Lahko zares zaupam življenju. Zdaj, ko pišem na moj ljubi računalnik in sem sveže stuširana, mi je toplo in prijetno – delam, kar ljubim – z lahkoto zaupam življenju. Z radostjo se predajam vsemu lepemu. Kaj pa če bi še bolj dopustila vesolju, da naredi svojo čarovnijo? Lahko bi. Potem bi res vse teklo. Bolj kot želim vse kontrolirati in se vmešavati, bolj se vse zapleta. Bolj uveljavljam svojo voljo, bolj je vse kaotično in vse zapleteno. Niti niso spletene v lepo kitko ali vzorec, ampak je vse nerazpletljivo zavozlano. Zakomplicirano, da včasih pomaga samo, da odrežem vse stran in začnem znova. Danes smo imeli tako situacijo in je bila težka. Zakomplicirana. Ne tekoča. Teža jo je tako vlekla navzdol, da smo jo komaj premaknili iz ravne črte proti navzgor, da se je vsaj malo spet smehljala.

Videla pa sem velikega kita! Sredi mesta! Izjemno!

Kako si pa ti kaj danes?

Ljubek radosten lahkoten jasen pester unikaten harmoničen igriv zabaven ljubeč bogat miren blažen skodran edinstven harmoničen razkošen dan poln užitka in obilja!



Privošči si! Živi se samo enkrat. Življenje je lepo!

nedelja, 2. junij 2024

BOŽANSKO!!!

Življenje je fantastično lepo. Božansko.

Zunaj tako lepo sije sonce in me prav vabi ven. Čarobno lepo je. Zdaj je vse lepo zalilo, da bo rastlo, zdaj pa jih sonček greje in zapeljuje, da rastejo vse moje rastlinice. Ljube so mi.

Življenje je lepo.

Uživam v tem trenutku in uživam, da sem.

Lepo je biti pristna. Veliko let, mogoče še kdaj zdaj, sem čakala na potrditev. Naj mi nekdo reče, prosim – že enkrat – Mateja, prav čutiš! Točno to moraš narediti!

Pa nič.

Nič!

To čakanje se že vleče.

Kot da bi želela dovoljenje, da mi nekdo reče, pa prav je, da živiš po svoje. Kdo pa ve boljše kot ti, kako živeti, da bo ti najbolj v zadovoljstvo.

Drugi imajo svoja pravila igre in kaj je njim zabavno. Težko je igrati svojo igro, s pravili drugih, ki sploh niso smiselna. Kot bi združila človek ne jezi se in karte ena. Pojdite pet korakov naprej! Kako, če imam karte v rokah?

Jaz vem, kako jaz biti srečna. Potovanja me osrčujejo. Druge pa mogoče ne tako zelo. Pa to je super! Saj ne rabimo vse skupaj delati. Lahko pa najdemo točke bližine, da se združimo in zabavamo, ko nam je.

Čakala sem potrditev od staršev, da vidijo, da sem si ustvarila dobro življenje in da končno lahko živim po svoje. Kot bi čakala na zeleno luč, da lahko speljem proti svojim sanjam. Bolj kot mi je postajalo vseeno, kaj si drugi mislijo, bolj sem na nek način dobila potrditev, da sem super. Kaj ni to ironija?! Zdaj ne rabim več potrditve, ker sem se odločila, da jaz najboljše vem zase. Tako sem hrepenela po tem znaku, da sem na pravi poti. Pa tega mi nihče ne more dati, ker moja pot – logično – izhaja iz mene same. Moje srce je moj kompas.

Jaz si ustvarjam svoje življenje in želim si življenje polno zadovoljstva, sreče, navdiha, radostne rasti in širitve, užitka in lepote. Zdaj živim tako življenje. Svobodna! Imam svobodno voljo, pa sem jo res živela do sedaj? Z ugajanjem ali iskanjem potrditve sigurno ne!

Mateja na pravi poti si.

Mateja super je, da slediš svojemu srcu.

Mateja, ti si izjemna in ponosna sem nate, kako izjemno življenje si ustvarjaš.

Tako! Pa imam potrditev! Lepo jo je slišati. Zdaj pa lahko spustim vse to in si še ustvarjam bolj čarobno življenje.

Življenje je res lepo.

Mateja imam te rada točno tako, kot si. Izjemna si.

Rada se kaj pohvalim. Si dajem potrditve. Mogoče bi to rada naredila večkrat.

Ljubim svoje življenje!

Ljubek pristen lahkoten zabaven sočen srečen sijoč mogočen razkošen iznajdljiv pustolovski miren bogat harmoničen jasen ljubeč dan poln božanskega obilja!



Imej se rada! Vredna si svoje ljubezni! In samo ti si jo lahko v resnici daš – podariš. Vredna si in zaslužiš si ljubezen. Sprejmi jo v svoje srce! Tako lahko potem imaš rada še vse ostale, če ti je, mogoče. Imej se rada danes! Uživaj mi!