torek, 4. junij 2024

DVIGANJE VIBRACIJE

Zdaj sem kar avtomatsko začela pisati afirmacije. Skoraj. Sem se ustavila. Všeč so mi in mi naravnajo dan na pravo vibracijo. Me usmerijo. Mi dajejo smernice. Me navdihujejo. Me spomnijo, kaj je res pomembno.

Velikokrat nase prevzamemo stvari, ki niso naše. Potem pa to težo, ki je tuja, želimo dvigniti višje. To pa je kar maraton. Zato je verjetno boljše, da je sploh ne prevzamem. Sprva.

Suzan Ashley nas je naučila stavke:

»Nisem pripravljena procesirati tega zate.

Ne bom procesirala tega sranja zate.

Nisem pripravljena procesirati tega zase.

Vrni pošiljatelju.«

Mislim, da je čas, da to bolj aktivno uporabljam. Zares.

Rada se imam in čas je, da to tudi živim. Pa jaz sem res izjemna!

Včeraj sem se tako odločila in bilo je vse, da bi mi dokazalo drugače. Vse se je zapletlo. Pa zdaj to energijo sproščam in vem, da sem izjemna. Zdaj pa se bo vso vesolje dvignilo na to raven in se mi pridružilo. Vem, da sem sposobna tega premika. Vesolje pa tako ali tako! Zagotovo. Sigurno! Izjemna sem! Veliko časa sem mislila drugače. Veliko. Vem, da ne morem vse spremeniti v enem dnevu! Je pa začetek. Danes je nov dan in nov začetek. Vse se začne danes! Tako kot sonce zjutraj vzhaja, tako lahko je začeti nova. Kot je danes nov dan resetiranja. Zares. Danes je nov dan praznovanja sebe. Praznovanja pristne narave. Lepote. srčnosti. Sreče. Izjemnosti.

Praznuj sebe.

Uživaj mi danes v svoji fantastičnosti.

Lep izjemen srčkan bogat iskren razkošen navdihnjen zabaven lahkoten živahen edinstven optimističen bogat edinstven cenjen hvaležen dan!



Čarobnost je v tebi! Ti ustvarjaš čarobnost! Ti si čarobnost! Ti si izjemnost! Ti si ustvarjaš čarobnost! Zdaj pa bodi močna in jo ustvarjaj! Ti si močna!

Ni komentarjev:

Objavite komentar