nedelja, 2. junij 2024

BOŽANSKO!!!

Življenje je fantastično lepo. Božansko.

Zunaj tako lepo sije sonce in me prav vabi ven. Čarobno lepo je. Zdaj je vse lepo zalilo, da bo rastlo, zdaj pa jih sonček greje in zapeljuje, da rastejo vse moje rastlinice. Ljube so mi.

Življenje je lepo.

Uživam v tem trenutku in uživam, da sem.

Lepo je biti pristna. Veliko let, mogoče še kdaj zdaj, sem čakala na potrditev. Naj mi nekdo reče, prosim – že enkrat – Mateja, prav čutiš! Točno to moraš narediti!

Pa nič.

Nič!

To čakanje se že vleče.

Kot da bi želela dovoljenje, da mi nekdo reče, pa prav je, da živiš po svoje. Kdo pa ve boljše kot ti, kako živeti, da bo ti najbolj v zadovoljstvo.

Drugi imajo svoja pravila igre in kaj je njim zabavno. Težko je igrati svojo igro, s pravili drugih, ki sploh niso smiselna. Kot bi združila človek ne jezi se in karte ena. Pojdite pet korakov naprej! Kako, če imam karte v rokah?

Jaz vem, kako jaz biti srečna. Potovanja me osrčujejo. Druge pa mogoče ne tako zelo. Pa to je super! Saj ne rabimo vse skupaj delati. Lahko pa najdemo točke bližine, da se združimo in zabavamo, ko nam je.

Čakala sem potrditev od staršev, da vidijo, da sem si ustvarila dobro življenje in da končno lahko živim po svoje. Kot bi čakala na zeleno luč, da lahko speljem proti svojim sanjam. Bolj kot mi je postajalo vseeno, kaj si drugi mislijo, bolj sem na nek način dobila potrditev, da sem super. Kaj ni to ironija?! Zdaj ne rabim več potrditve, ker sem se odločila, da jaz najboljše vem zase. Tako sem hrepenela po tem znaku, da sem na pravi poti. Pa tega mi nihče ne more dati, ker moja pot – logično – izhaja iz mene same. Moje srce je moj kompas.

Jaz si ustvarjam svoje življenje in želim si življenje polno zadovoljstva, sreče, navdiha, radostne rasti in širitve, užitka in lepote. Zdaj živim tako življenje. Svobodna! Imam svobodno voljo, pa sem jo res živela do sedaj? Z ugajanjem ali iskanjem potrditve sigurno ne!

Mateja na pravi poti si.

Mateja super je, da slediš svojemu srcu.

Mateja, ti si izjemna in ponosna sem nate, kako izjemno življenje si ustvarjaš.

Tako! Pa imam potrditev! Lepo jo je slišati. Zdaj pa lahko spustim vse to in si še ustvarjam bolj čarobno življenje.

Življenje je res lepo.

Mateja imam te rada točno tako, kot si. Izjemna si.

Rada se kaj pohvalim. Si dajem potrditve. Mogoče bi to rada naredila večkrat.

Ljubim svoje življenje!

Ljubek pristen lahkoten zabaven sočen srečen sijoč mogočen razkošen iznajdljiv pustolovski miren bogat harmoničen jasen ljubeč dan poln božanskega obilja!



Imej se rada! Vredna si svoje ljubezni! In samo ti si jo lahko v resnici daš – podariš. Vredna si in zaslužiš si ljubezen. Sprejmi jo v svoje srce! Tako lahko potem imaš rada še vse ostale, če ti je, mogoče. Imej se rada danes! Uživaj mi!

Ni komentarjev:

Objavite komentar