sobota, 14. september 2024

PRISTNOST JE MOČ

Življenje je čudovito!

Sploh ko na tako vroč dan piha vetrc. Izjemno!

Obožujem poletja in te vroče dni! Rada imam sonce! Presvetli me s svojo energijo in ne morem se mu upreti! Rada bi bila skozi zunaj. Razen ko je res prevroče!

Najboljša kombinacija pa sta sonce in vetrc! To pa je božansko za preživljanje prostega časa zunaj. Tudi če je ležanje v viseči mreži ali na stolu v senci španskega bezga. To je popolnost! Zdaj me veter tako nežno poljublja s svojim blagim toplim hladom po ramah! Obožujem ga! Prej mi je odneslo senčnik, ampak sem ga hitro polovila! Pa še malo sem ga »zakajlala«,  da ga ne bo odneslo!

Vse pleše v vetrcu! Drevesa! Moj senčnik! Gozd rahlo šumi v blagem česanju vetrca. Iglice plešejo naokoli in listje. Bambus mi rahlo kima pred vhodom! Božansko je!

Se zavedaš, da si tudi ti sonce drugim ljudem?! Tudi če ne siješ s svojo bližino na nikogar v okolici, siješ, ker živiš pristno. To ima tak vpliv! Kot bi vsak dan dolivala zlato svetlobo k kolektivni zavesti! Naš vodnjak zlate svetlobe Ljubezni se veča. Bolj kot si pristna, bolj kot sem jaz pristna, bolj je drugim lažje sijati. Tako se naša zavest spreminja in hiti z neznansko hitrostjo proti Novi Zemlji. Točno zato smo se rodili, da vsak s svojo pristnostjo prispeva. Ni potrebno, da to doleti fizično osebe blizu tebe in ki so ti blizu. Vse je energija in ko polno sijemo v svojih pristnih barvah, je to največ, kar lahko naredimo! To pa je življenje v lepoti! To pa je življenje!

Sploh ne živim, če ne živim pristno!

Nekje v daljavi že slišim kozolec v vinogradu, ki odganja ptice, ki zobajo skoraj zrelo grozdje. Tako je čas, da tudi mi odženemo vse, kar ni v skladu z našo vizijo Nove Zemlje. Močna si in polna zlate svetlobe, ki jo lahko samo ti prispevaš. Zdaj pa si zaupaj. Tvoja sreča je sreča vseh! Vsi jo občutimo na kolektivni ravni! Res se potrudi zase in za vse nas! To velja za vse, tudi zame! Juhu!!!!

Hvala!

Ljubek bogat razkošen pristen ljubeč srčkan sijoč strasten miren zabaven hvaležen blažen harmoničen luškan čaroben vesel celovit fenomenalen edinstven dovršen sočen dan poln božanskega obilja!



Izjemna si! Verjemi vase! Zaupaj si! Imaš darove, na katere čaka ves svet, da jih deliš! Dovolj skrivanja!

petek, 13. september 2024

ZARES ŽIVETI

Zanimivo je, kako se dogaja. Tudi, ko se nič ne dogaja. Vse je tako mirno, pa vseeno me vleče v polno notranjih raziskovanj. Globin. Radosti. Lepote. Srčnosti. Pristnosti. Povezanosti z naravo. Same take zanimive in polne presenečenj dogodivščine. Nikoli ne veš, kam te bo pot prinesla. To pa je najbolj sladko. Kar pa je najpomembnejše, tudi če se vrnem na začetno točko, nikoli nisem več ista. Na potovanje grem od doma in pridem nazaj domov! Ampak, o Bog, koliko bogatejpa sem! Koliko zakladov srca sem nabrala! Veselih, radostnih polno čutečih, prisotnih doživetih dogodkov. Vse to se je vsrkalo vame kot trajna, neskončno – večna – lepota. Zakladi, ki nikoli ne bodo zapustili moje duše. Samo polnijo jo in bogatijo!

To je zares življenje.

Pustolovščina. Niti mogoče ne toliko na zunaj, kot je na noter.

Sem pa veliko stvari naredila – »zanimivih«. Včasih se nisem zmogla drugače odločiti ali nisem znala drugače! Ampak kakšni zakladi srca so šele to! Zdaj še bolj kot kdaj koli cenim ljubezen, mir, srčnost, pristnost! Bližino. Iskrenost!!! To so tudi izjemni zakladi! (Kar te ne ubije, te naredi močnejšega! Kar me ni ubilo, me je naredilo močnejšo! Zares!) Naredi pa še nekaj posebnega! Milijon krat bolj cenim lepoto in mir. Dobro. To pa je neprecenljiv zaklad, ki ga vedno nosim v srcu! O tristo kosmatih medvedov, kako sem vesela, da se je vse to zgodilo!!! Preživela sem! (Pa tudi vsi okoli mene!!!) zdaj pa lahko zares živim – pristno! Kar pa je največji zaklad – sploh! Juhu, kako bogato življenje imam! Presrečna sem az moje dobre in ne tako dobre odločitve! Vsi so moji neverjetni zakladi! Kako se imam rada! Toliko »zanimivih« situacij sem preživela in še vedno sem polna upanja in ljubezni, ker vem, da je edino ljubezen resnična!

Največji zaklad pa je očino modrost! To pa ni v knjigah, ampak v doživetjih. V knjigah, ki jih tako ljubim, pa so odlične smernice!

Ljubek ljubeč miren blažen razodet pristen harmoničen pester zabaven presvetljen izjemen zamaknjen fantastičen jasen zanimiv (mogoče ne »zanimiv«) sočen strasten razkošen vesel celovit radosten globok lahkoten dan poln božanskega obilja in bogastva.



Uživaj življenje, tudi, če se dogajajo »zanimive« stvari. Ceni lepoto tega trenutka!

četrtek, 12. september 2024

BLIŽINA

Zanimivo je to druženje! Ustvarja bližino in mostove! Ustvarja pestrost in zabavo! Lepo mi je biti to, kdo sem!

Živim svoje življenje!

Skupaj pa nam je še lepe!

Tako enostavno je! Saj ni potreben razlog, da se dobimo skupaj! Samo uživamo v družbi in raznolikosti drug drugega!

Zdaj pa spet uživam v samosti in tišini! Obožujem mir! Niti malo ni precenjen! Tako je dragocen kot čisto zlato!

Druženje in samota pa sta celovita zaključena enota, ki je v harmoniji.

Najbolj pomembno je, da poslušam svoje srce. Bi se rada družila s to osebo ali samo izpolnjujem dolžnost? Nič mi ni treba! Nič!

Beseda dolžnost vsebuje na nek način koren besede dolg! Pa saj nisem nobenemu nič dolžna! Edino svoji duši, da stojim z obema nogama v svoji srčni zgodbi – da sem polno prisotna. Tu sem polno – s svojo prisotnostjo, s svojim telesom, svojim srcem, svojo dušo in svojim duhom. (Tako sem dobila danes dnevni namig iz kart Rebecce Campbell)

Zdaj se odločam, da sem res polno prisotna! Prisebna! Tako je! Tako komaj lahko sledim svojemu srcu in uživam polno življenje!

Jaz sem izjemna! (Ti si tudi izjemna in povej si to vsak dan! Tako nas uči Suzan Ashley!)

Res sem izjemna! Zares sem izjemna! Juhu!

Uživaj mi, čuj, danes – brez odlašanja!

Čas je tudi, da neham ustvarjati iz svoje travme ali travm (tudi dnevno vodilo od Rebecce). Ni mi treba več živeti v starih vzorcih beg – napad – zamrznitev. To ni več moja gonilna sila! Moja gonilna sila je – LJUBEZEN!

Tako je! Naj bo tudi tvoja!

Srčkan miren ljubeč harmoničen jasen blažen sočen slasten iskren pristen strasten prijateljski vesel radosten nagajiv bogat zabaven razkošen ustvarjalen ljubek sončen dan poln božanskega obilja!



Vredna si vsega dobrega, zdaj pa ga sprejmi! Juhu! Ti si dragoceno preko vseh mej!

sreda, 11. september 2024

UŽIVAJ!!!

Kako ti to naj povem bolj razločno in jasno?! (To že zveni kot prvi stavek v šoli, ki ne vodi v kaj dobrega! Sigurno ni pohvala za izjemne dosežke na matematičnem tekovanju! Če pa to prenesemo v odnos, pa tako vemo, da se obeta nevihta, ali vsaj močno deževje s sunkovitim vetrom, ki bo verjetno držala nekaj dni. Mislimo, da bo burja, pa je presneti orkan ali tornado!)

Treba je – UŽIVATI!

Čeprav treba je, tudi ni prava beseda. Ker vse kar je treba, je po navadi povezano z zatajevanjem lastne integritete ali bolj podrobno prisilo – druženo normo, ki pa je čisto v neskladju z našim srcem ali celo z univerzalnimi zakoni. Beda pač.

Torej!

UŽIVAJ!

Pa ne mi čakati na jutri ali na primeren čas ali ceno na popoln čas! Popoln čas je zdaj! Primeren čas je zdaj! Lahko si privoščiš drobne užitke, zdaj takoj, brez da imaš slabo vest!

Uhhhhhh! Kako še je le to nadležno! Kako pa se jaz počutim krivo!

Preveč sem vdihnila! Premalo sem vdihnila! Trenutek predlogo sem zadržala zrak!

Kakšne vse bedarije! Za vse nam želijo prilepiti krivdo! Če pa nam jo ne, pa si jo sami!

Uh, stopila sem narobe! Pred točno petindvajsetimi leti! Uh, naredila sem kardinalno napako! Kako naj zdaj živim s tem!? Res ne morem! Ne morem se rešiti občutka krivde! Pošastno! Uničila sem si življenje in življenje stotinam (tisočim, verjetno milijonom, če ne vsemu planetu)! Kako naj se NE počutim krivo!

Pa daj no!

Ti to resno!

Nekaj že!

To je dolgočasno!

Kako sploh dihaš!

Nehaj že s tem sranjem!

Dovolj! Spokaj s to krivdo!

Dolgčas!

Zdaj pa – UŽIVAJ!

Ljubek pristen lahkoten vesel blažen ljubeč miren harmoničen bogat razkošen jasen pester živahen kreativne slasten sočen strasten dan poln božanskega obilja! 



Vredna si vsega dobrega! Izjemna si, veš!!!

torek, 10. september 2024

POSLUŠAJ SE

Poslušaj se!

Kolikokrat sem imela občutek, da sem točno vedela, da mi oseba nekaj »muti« (prevod bi bil, da naklada ali ni iskrena), pa se je potem tako tudi izkazalo. Pregovorila sem se v prijaznost ali da sem paranoična.

Imeli smo kanaliziranje od Kassandre – Suzan Ashley in veliko stvari je dobilo smisel.

Najbolj pomembno je, da se res poslušam. Kaj je moj glas? Če je moj glas, občutim ljubezen. Vse ostalo pa je samo manipulacija, ki me želi spraviti v strah ali podobne negativne vibracije. Saj to pa ja ločim, ali se občuti dobro ali slabo! Če pa še ne, pa saj se bo povečevalo, tako da si potem res ne bom mogla lagati ali si še zakrivati oči. Zdaj sem se spomnila treh opic, ko si prva drži roke preko oči, druga preko ust in tretja preko ušes. Včasih se res počutim kot opica, ki nima dovolj rok, da bi si prekrila vsa čutila, ko želim prikriti neiskrenost drugih.

Nekaj je tudi na naučeni prijaznosti. Punčke se ne jezijo in so lepe. Prijazne. Ugodijo vsem in vsakomur, damo da so drugi zadovoljni. Niso moteče, nadležne, zahtevne ali videne. Samo če se jim reče, priletijo takoj z nasmehom na obrazu – voljne. (Tudi če jim ni.)

Pa to je grozno! Kaj smo res tako vzgajane!?! Za medicinske sestre – negovalke ali samo »kurve«. Kako se to lepo reče – prostitutke?! To šele je grozno!

Je pa nekaj dobrega v tem! Resnica osvobaja!

Bolj kot živim pristno, bolj izdihnem vse te neumne patriarhalne vzorce, ki nikomur več ne služijo! Niti moškim! (Kako bedno se moraš počutiti v sebi, da izrabljaš kogarkoli, sploh ženske. Tako si vsaj mislim, ker vem ne, ker sem tudi jaz ženska.) Ženskam pa tako ali tako ne, ker jih držijo v kletki naučenega in prisile, brez prave pravice izražanja resničnih občutkov in njene pristne ženske narave, ki je tako bogata in močna. (Ne rečem, da moška narava ni, ker smo samo jing in jang v istem krogu. Skupaj fantastično delujemo! Soustvarjajmo Raj – tukaj in zdaj!)

Tako je!

Uživaj mi v svoji ženskosti in pristnem izražanju! Čudovita si! Zaupaj vase in v svojo žensko moč!

Ljubek ljubeč vesel radosten blažen harmoničen bogat zabaven pustolovski miren razkošen radosten blažen cvetoč dan poln božanskega obilja!



Zdaj sem se spomnila! Življenje je drzna pustolovščina ali nič! To bi jaz tako rekla – življenje je srčna pustolovščina ali nič! Čuj, uživaj mi!

ponedeljek, 9. september 2024

POTRUDI SE ZASE!

Življenje je prekratko, da bi živela na spol. Polovično. Medlo. Kako se že reče, ali živiš ali zares živiš? Ni vredno živeti, če ne živiš!?! Ne spomnim se zdaj, ampak se bom že.

Živi drzno.

Kaj pa vem, res se ne spomnim.

Samo vem, da če živim po svoje, je življenje sočno in polno slastnih sokov ustvarjalnosti. Če ne pa je, bedno. Ponavljajoča se rutina, kar se zdi velikokrat preveč. Ampak saj lahko naredim drugače. Plešem v dnevni sobi ob dobri glasbi. (To je bil danes namig, da dvignem in spremenim svojo energijo. Seveda bom to naredila! Preizkusila. Pa ne samo preizkusila, vsa se bom na polne predala! To si zaslužim in tega sem vredna. Želim se potruditi zase!)

Se upiram spremembi? Malo že.

Kaj pa, če je sprememba dobra in na boljše? Seveda je! Staro pa moram najprej spustiti. (Tudi to je bilo vodilo danes. Naj spustim cvetne lističe kot vrtnica, da se lahko na novo rodim. Vsa vodila so od Rebecce Campbel iz njenih različnih kart.)

Pa rada bi spustila staro. Na mnogo načinov sem že. Delček mene pase še očitno oklepa neke zgodbe, ki sem jo navajena. Kaj pa, če me čaka nova zgodba, ki je neštetokrat bolj pristna in bolj izpolnjujoča, zadovoljujoča? Kaj pa, če me čaka zgodba, ki polni mojo dušo, srce in še telo?! Vse! Ali vso!?!

Kaj pa, če bi se res usmerila na uspevanje (thriving – to besedo je res zanimivo prevesti – uspevanje, cvetenje, razcvet, popolno izpolnjenje, kaj pa vem, nekaj takega).

Včeraj smo imeli kanaliziranje od Kassandre – Suzan Ashley in bilo je fenomenalno. Opozorila me je na nešteto stvari, ki še jih lahko naredim, za kar sem neskončno hvaležna. Najbolj pa je bilo poudarjeno, da uporabljamo svoje možgane in ne dovolimo manipulacijam, da jih preplavijo. Torej, uporabljajmo možgane, zato jih imamo!

Danes pa uspevaj! Tvoje življenje je! Živi ga po svoje! (Tudi, če bodo drugi to ne odobravali – ti se boš počutila fantastično! Splača se! (Iz lastnih izkušenj in mojih pobožnih želja!))

Ljubek srčkan pester harmoničen blažen lep bogat resnično čaroben vesel miren cvetoč razkošen ljubeč celovit zabaven iskren pristen edinstven dan poln božanskega obilja!



Ti si izjemna! Zdaj pa si ustvari izjemno življenje, ki ga ljubiš! Poslušaj se!

nedelja, 8. september 2024

RESNICA JE DRAGOCENA

Življenje je lepo!

Priznajmo si resnico. Mogoče jaz nisem vedno prisebna, da bi videla. Vidim pa vsaj za nazaj! Še vedno se je izšlo dobro! Še vedno je bilo vse v moje najvišje dobro.

Tudi, ko se mi vse zdi na psu, je v tem odsev (pa ne samo odsev, prisotnost) brezpogojne božanske ljubezni. Na koncu se vse izide v moje najvišje dobro. Zaupam v to! Vedno bolj zaupam v to!

Imela sem tako močne sanje. Pokazali so mi stare vzorce. Navezanosti na preteklost. Kako je bilo boleče gledati, vse dokler se nisem sprijaznila in videla nekaj dobrega v tem.

Kassandra – Suzan Ashley me je naučila besed, ki so prave za to situacijo: »Hvala za vso ljubezen, ki sem jo prejela. Odpuščam ti. Spuščam te. Ljubim te.«

Točno to rabim. Odvezovanje od starih vzorcev. Ne služijo mi več. Hvala sanjam, da so mi pokazale resnico, kjer sem mislila, da je že davno vse mimo.

Včasih sem sitna kar iz navade. Ker sem lačna ali kar tako. Zares! Namesto da bi srkala lepoto tega trenutka, sem tečna. Imam občutek, da prepočasi napredujem. In bi rada bila že zdaj na koncu! Pa ne želim! Ker potem se bom podila za spet novim siljem, koncem. Želim uživati. V resnici želim uživati. Zdaj. V senci. V soncu. Ob drevesih. Ob vetrcu. Ali brezvetrju. Želim polno uživati ta trenutek. In ga bom! Niti ga ne bom! Ne grem se več čakanja na prihodnost. Zdaj ga polno uživam! Zdaj čutim lepoto tega trenutka. Kako lepo nežno me je poletna sapica poljubila z blagim hladom! Življenje je božansko!

(Dovolj imam pritoževanja, kar vse bi moralo biti! Nič več! Ne bom več čakala na popolno izpolnitev vsega, ker to ni realno! Zdaj bom uživala! Ne želim biti več sitna in sitnoba! Dovolj sem imela! Juhu! (Kako sem ponosna nase! Juhu!))

Čarobnost je tu, zdaj, zate. Darilo. Uživaj v njej. Opazi jo. Vsrkaj jo vase kot zaklad!

Ljubek miren bogat zabaven veder jasen ljubeč razkošen pester sočen edinstven pristen ustvarjalne povezovalen čaroben harmoničen izjemen fantastičen svetel fascinanten dan poln božanskega obilja!



Čarobnost je v zraku. Dovoli ji, da se te dotakne! Čarobnost je v tvojem srcu! Dovoli ji, da te vodi.