sobota, 14. september 2024

PRISTNOST JE MOČ

Življenje je čudovito!

Sploh ko na tako vroč dan piha vetrc. Izjemno!

Obožujem poletja in te vroče dni! Rada imam sonce! Presvetli me s svojo energijo in ne morem se mu upreti! Rada bi bila skozi zunaj. Razen ko je res prevroče!

Najboljša kombinacija pa sta sonce in vetrc! To pa je božansko za preživljanje prostega časa zunaj. Tudi če je ležanje v viseči mreži ali na stolu v senci španskega bezga. To je popolnost! Zdaj me veter tako nežno poljublja s svojim blagim toplim hladom po ramah! Obožujem ga! Prej mi je odneslo senčnik, ampak sem ga hitro polovila! Pa še malo sem ga »zakajlala«,  da ga ne bo odneslo!

Vse pleše v vetrcu! Drevesa! Moj senčnik! Gozd rahlo šumi v blagem česanju vetrca. Iglice plešejo naokoli in listje. Bambus mi rahlo kima pred vhodom! Božansko je!

Se zavedaš, da si tudi ti sonce drugim ljudem?! Tudi če ne siješ s svojo bližino na nikogar v okolici, siješ, ker živiš pristno. To ima tak vpliv! Kot bi vsak dan dolivala zlato svetlobo k kolektivni zavesti! Naš vodnjak zlate svetlobe Ljubezni se veča. Bolj kot si pristna, bolj kot sem jaz pristna, bolj je drugim lažje sijati. Tako se naša zavest spreminja in hiti z neznansko hitrostjo proti Novi Zemlji. Točno zato smo se rodili, da vsak s svojo pristnostjo prispeva. Ni potrebno, da to doleti fizično osebe blizu tebe in ki so ti blizu. Vse je energija in ko polno sijemo v svojih pristnih barvah, je to največ, kar lahko naredimo! To pa je življenje v lepoti! To pa je življenje!

Sploh ne živim, če ne živim pristno!

Nekje v daljavi že slišim kozolec v vinogradu, ki odganja ptice, ki zobajo skoraj zrelo grozdje. Tako je čas, da tudi mi odženemo vse, kar ni v skladu z našo vizijo Nove Zemlje. Močna si in polna zlate svetlobe, ki jo lahko samo ti prispevaš. Zdaj pa si zaupaj. Tvoja sreča je sreča vseh! Vsi jo občutimo na kolektivni ravni! Res se potrudi zase in za vse nas! To velja za vse, tudi zame! Juhu!!!!

Hvala!

Ljubek bogat razkošen pristen ljubeč srčkan sijoč strasten miren zabaven hvaležen blažen harmoničen luškan čaroben vesel celovit fenomenalen edinstven dovršen sočen dan poln božanskega obilja!



Izjemna si! Verjemi vase! Zaupaj si! Imaš darove, na katere čaka ves svet, da jih deliš! Dovolj skrivanja!

Ni komentarjev:

Objavite komentar