nedelja, 15. september 2024

PESEM SRCA

Kaj je tvoja pesem srca? Danes je dan, da ji prisluhneš in da jo izraziš! Čudovita si! Ves svet čaka na tvojo unikatno pesem, ki jo lahko zapoješ samo ti!

Kdo si v resnici!?

Vso vesolje in še širše čaka, da prispevaš s svojo dušo, telesom, srcem, duhom – vsem, kdo si. Zato smo rojeni! Zato smo bili ustvarjeni v tem času, ker gradimo Novo Zemljo. S svojim mirom, ljubeznijo, dobrim srcem in izražanjem naših notranjih lepot.

Če pogledam sebe, sem brez posluha. Ampak tako uživam v petju. Ne gre se za slavčkov glas ali posluh! Gre se za veselje, ki mi ga petje prinaša in nič mi tega ne bo pokvarilo! Uživam v petju in to je moja strast. Vedno rada pojem, tudi ko kaj delamo skupaj (če tudi poznamo samo refren, si ga pa ponavljamo neštetokrat, da se vsi nalezemo petja) ali samo sedimo na plaži in opazujemo zvezde. Obožujem to! Pesem nas poveže in vse naredi bolj praznično. Ne gre za note, da jih ujamem! To je čisti užitek!

Vse je že bilo povedano! Ampak kaj ni res, da smo za nekaj slišali že neštetokrat, pa potem slišimo povedano na drugačen način in nas pritegne!?! (Slavček ali druga glasna ptica v grmovju je potrdila s petjem in čivkanjem, da ni pomembno samo uglašeno triglasno ali štiriglasno petje – alcapella!) Kolikokrat smo že slišali za smuti ali sadje, ki zdravi ali čaj, ki bi nam koristil ali celo kakšno vrsto telovadbe, ki bi nas energijsko utrdila?! Potem pa se nam kar naenkrat posveti! Pa to je to! To je dobro zame! Tako velja isto ali podobno za nas. Nihče še ni povedal nekaj skozi naše oči in skozi naše doživljanje ali dojemanje. To je naša unikatna glasba, ki smo jo prišli peti. To je naša velika poteza k prispevanju v vesolju. (Ne rečem, da mora biti kaj z umetnostjo. Lahko je kuhanje – kar zame je umetnost. Ali pa pospravljanje – kar imam tudi za čisto umetnost. Vse to cenim.) jaz vem, kaj je to pri meni, ti pa točno veš, kaj je to pri tebi. Je pa sigurno nekaj, kar ti vzbuja občutke sreče in izpolnjenosti. Notranjega zadovoljstva! Ti že veš! Ti res veš! Juhu! Zdaj pa prispevaj h kolektivni zavesti, kot da gre za življenje ali smrt! Pa saj gre za življenje – tvoje življenje – kako ga boš živela! Vse je v tebi! Zdaj pa poj pristno pesem srca!

Ljubeč ljubek srčkan izjemen miren fantastičen veličasten pristen iskren edinstven sočen harmoničen blažen fenomenalen šarmanten celovit optimističen bogat zrel razkošen sladek slasten dan poln božanskega obilja!



Vredna si vsega dobrega! Res gre za tvoje življenje! ne se hecat! Ti uživaš v njem ali pa ne tako zelo! Kaj boš izbrala?! Upam, da sebe. Upam, da boš izbirala več in več sreče!

Ni komentarjev:

Objavite komentar