sobota, 15. junij 2024

Blaženost obstoja!

Zanimivo, kaj se dogaja. Samo pomislila sem, da sem poznala dobro kvalitetno trgovino s čevlji, ki sem jo oboževala in kako bi bilo lepo spet nakupovati v njej. En teden bolj pozno sem domov dobila letak, da imajo v moji bližini razprodajo novih čevljev! Točno te znamke! Seveda potem ni skrivnost, kje sem bila danes! Kupila sem si čudovite čevlje in jih obožujem. Čudoviti so. Mehki in udobni, pa še klasičen model. Čudoviti. Izjemni. Res sem vesela, da me priložnosti tako zlahka najdejo. Obožujem življenje! Res me ljubi, saj ve, kako zelo obožujem čevlje. Prav podarjena mi je bila priložnost, da se potopim v raziskovanje, kaj še je vse zame.

Kaj če so bile priložnosti vedno z mano, pa sem jih zanikala ali sem jih spregledala? Več kot enkrat. Tako sem bila prepričana, da morajo priti iz določene smeri, da sem vse ostalo spregledala. Kot bi čakala na avtobusni postaji in bi gledala samo avtobuse in centra ven. Nisem pa niti gledala, da so še stranske ceste, letala, avtomobili, kolo, kombiji, skiroji, rolke in vse ostale možnosti. Vse ostalo sem gladko spregledala. Kolikokrat prezrem možnosti, ker se zapičim v eno možnost? In potem spregledam vse ostale neštete- milijonske možnosti? Ali ker mi logični možgani, ki sklepajo na preteklost – s starimi izračuni povedo – da to ni mogoče? Kot bi se odločala s statistiko iz leta 1988 in bi jo želela uvesti v sedanji trenutek? Pa bi to res delovalo? Vse je mogoče.

Priznam pa tudi, da mi velikokrat prepreči lenoba, udobje, ki sem si ga že vzpostavila, da bi se pomaknila naprej! Zakaj?! Tu je toplo. Vse poznam. Vse se dogaja v enakih epizodah. Predvidljivo. Ne rabim tratiti veliko moči. Poznam vse trike. Ti rečeš to – jaz to – potem pa gre igra naprej.

Pa bi se še šla stare igre?

Kaj pa, če mi želi življenje podariti zmago na vseh področjih? Bi še potem vedno želela ostati tu in biti majhna ali manjša, kot sem lahko? Bi si želela okusiti sladkost življenja do polnosti ali bi želela biti tako, nekaj vmes, mljeh, ehhh, no – ja, bla!?

Kaj pa, če bi polno uživala ta trenutek? Kaj pa če bi zdaj uživala v sladkosti življenja, ki mi je bilo podarjeno!? Res imam lepo življenje! Lahko še malo bolj uživam v njem? Lahko srkam vso njegovo sladkost? Seveda! Z vsem srcem! Danes je to moje poslanstvo! Polno srkam lepoto tega trenutka. Uživam z vsem srcem in sem polno to, kdo sem. Imam pa res lepo življenje v vseh pogledih! Danes pa še bom bolj zavestno uživala v njem! Zares!

Ljubek pristen miren lahkoten jasen globok iskren zabaven harmoničen bogat šarmanten zapeljiv sočen ljubeč vesel razkošen prijazen živahen blažen dan poln obilja!



Vredna si, da uživaš danes! Zdaj pa uživaj sladkosti življenja! Lepa si v vseh pogledih! Ceni se! res se vredna lepega življenja. Srkaj vso sočnost in srčnost, ki ti jo daje.

petek, 14. junij 2024

DOBRO OSTAJA ZA VEDNO!

Živim svoje življenje po svoje.

Lepo mi je. Uživam z vsem srcem. Malo sem sedela na soncu zunaj, zdaj pa pišem. Res imam lepo življenje. Oblački so tako lepo puhasti na modrem nebu. So kot naslikani. Čarobni.

Lepo mi je, da lahko polno uživam v tem trenutku. Ravno sem si pripravila kosilo, ko je zmanjkalo elektrike. Ne vem, kaj delajo, ampak sem srečna, da sem si uspela skuhati še pravi čas.

Bila sem po nakupih in sem si kupila res lepe stvari. Izjemne. To me pa tako razveseli. Jutri pa imamo skupaj zdravljenje in seminar s Suzan Ashley in Kassandro in komaj čakam! Me prav zanima, kaj vse bo. Rada bi se umirila in bila čisto polno prisotna. Zadnjič je bilo tako navdušujoče, da sem imela mravljince ves čas po telesu. Še zdaj migotajo v meni, ko se samo spomnim. Bila sem v stanju hvaležnosti in tako sem lahko še bolj sprejemala. Prej sem v avtu poslušala staro predavanje in je rekla, da so ravni obstoja – v resnici vibracije. Torej je zelo pomembno v kakšni vibraciji sem, ker tako določam, na kateri ravni sem. Ali obilja ali česa drugega. Ali ljubezni ali česa drugega. Moje življenje se je v vseh pogledih spremenilo na boljše odkar sem del meditacijske skupine. V vseh pogledih in na vseh področjih. Občutim neverjeten mir, da skupaj ustvarjamo ljubezen, mir in obilje za vse. Skupaj pa to širimo po planetu in še širše. Neverjetno.

Zgodbe so neverjetne. Vsaka je zanimiva. Jaz pa še vedno verjamem v pravljice in srečen konec. Tega si želim in zaupam, da že živim v njej – srečno do konca svojih dni. Ampak ne bom čakala do konca svojih dni – že zdaj želim živeti srečno. Tako je. Tega sem vredna, to si zaslužim. Cenim se dovolj, da vsak dan izbiram srečo in veselje. Ponosna sem nase. Rada se imam dovolj, da izbiram, da že zdaj živim v pravljici. Božansko vodstvo pa je vedno z mano. Zaupam tudi v to, da je Bog ljubezen. Na meni pa je, da odprem vrata ali okna na široko in jo spustim v svoje življenje ali pa imam vse tesno zaprto, ali mogoče samo malo priškrnjeno, da le delček pride do mene. Kaj si želim? Luč? Svetlobo? Potem pa odpiram svoje srce še malo bolj. Tega sem vredna.

Še vedno berem isti ljubezenski roman. Zdaj se je vse tako lepo razpletlo. Ni se še, ker še je kar nekaj strani do konca, ampak zdaj je vse rožnato. Noro sta zaljubljena in uživata drug v drugem. Zgodil se je tudi prvi poljub, ki je bil bolj sladki kot si ga je predstavljala. Celo milijonkrat bolj sladki. Me prav zanima, kaj bo naprej. Oba sta ločena oziroma v postopku ločitve. Upam in želim si srečnega konca. Veseli pa me, da ni pisateljica čakala s prvim poljubom do zadnje strani. Rada imam že prej malo dogajanja. Sploh, če so poljubi tako sladki.

Pomlad se je že skoraj prelevila v poletje. Komaj čakam, da si oblečem vse, kar sem si kupila. Zdaj pa čakam elektriko, da bo nazaj.

Ustvari si čaroben dan!

Ljubek pristen lahkoten živahen blažen optimističen razkošen iskren harmoničen ustvarjalen bogat pristen veder srčkan sijoč ljubeč sočen sladek razkošen dan poln obilja!



Ti si ustvarjaš čarobnost, zdaj pa jo živi. Zdaj pa jo udejanji v vseh pogledih. Ti si čarobnost! Dopusti, da se vse preplete tebi v korist. Nikamor se ti ne mudi. Uživaj polno ta trenutek. Sočen je in sladek!

četrtek, 13. junij 2024

VREDNA SI DOBREGA ŽIVLJENJA!

V valovih ustvarjanja sem. Včasih so bolj plitvi in nizki. Včasih se penijo in vrtinčijo vase. Danes pa so visoki in topli. Vabljivi. Rada ustvarjam. Karkoli. Imam ideje glede doma, pisanja, slikanja. Čas pa je tudi, da vse te ideje uresničim.

Kaj se že lahko začnem pritoževati glede drugih? Tudi, če se pritožujem, da so se oni pritoževali glede vsega? Lahko. Hvala!

Kaj pa mi je bilo všeč?

Imela sem pomoč pri prestavljanju pohištva, ki ga sama ne bi zmogla. Res je. Lepo sem si pospravila dom – na hitro. Všeč mi je bilo. Naredila sem vse, kar sem si zadala. Počutila sem se polno navdihnjeno.

Zdaj pa bi rada povedala, kako sem včeraj pisala kot navita. Bolj bi rada povedala, zakaj sem pisala kot divja in neustavljiva… Prosila sem svojega ljubega angela – nadangela Gabriela, da mi pomaga in mi stoji ob strani. Naj mi pomaga pri pisanju in misli so kar letele. Bile so povezane in polno sem imela zagona. Iz ene ideje je prišla druga in tako sem bila polno v zagonu. Neverjetno. Božansko. Ni neverjetno. Z angeli čutim posebno povezanost in jih imam rada. Zahvaljujem se jim za vso pomoč.

Rada imam rože. Vse. Divje in seveda udomačene. Zdaj mi rumene iris tako lepo cvetijo. Prav prija jim tako vreme. Imajo tako velike cvetove. Čakam še, da mi zacvetijo moje rože, ki sem jih nasadila ob terasi. Super mi je, da lahko vpijam naravo čisto od blizu. Tudi bezeg tako lepo cveti in diši. Njegovi cvetki so tako nežni, vonj pa tako sladkast. Res imam srečo, da živim na tako lepem kraju. Tu pa imam čisti mir. Prav božansko je. Izjemno.

Zjutraj sem tako uživala, ko sem jedla smuti zunaj na soncu in so me žarki tako prijetno greli in božali. Zdaj pa uživam ob skodelici čaja. Skoraj bi napisala kave. Pa kave že vso leto ne pijem. Ponosna sem nase, kako sem odločna in vztrajna. Niti me ne mika, da bi jo. Zdaj sem preklopila na čaj in uživam v tem obredu. Pa še veliko bolj zdravo je zame. Res sem ponosna nase, kako se držim tega, kar sem se odločila in mi je lahko vztrajati pri tem. Vem, da to delam zase, ker se imam rada.

Kako se lahko imam še bolj rada?

Danes je dan novih začetkov in komaj čakam, da se podam na novo pustolovščino srca. Božansko je. Življenje je res lepo. Občutim čarobnost, ki je vse okoli mene.

Berem knjigo, ki pa se je zdaj zanimivo obrnila. Malo sem se razvadila z dobrimi avtoricami in avtorji. Priznam, da mi potem »lahko« branje ne daje takega zadovoljstva. Me pa dobro uspava, kar pa je tudi nekaj. Brala sem lahke knjige Lucinde Railey, ampak te so imele take preobrate in vse tako doživeto napisano, da me je potegnilo v zgodbo, kot bi bila del nje. Razpleti pa so bili nepričakovani in izjemni. Knjiga je bila darilo iz potovanja v Beograd. Čisto me je navdušila Hiša metuljev. Mislim, da je čas za knjižnico. Ne spomnim se, katero njeno sem še prebrala, ampak je bila izjemna. Sem pa se seveda takoj lotila sedmih sester in jih prebrala na mah. Vsaj tiste, ki so jih imeli v knjižnici, tudi če so bile v angleščini. Sočne so. Res.

Pač moja ljubezen do knjig je nepojasnljiva. Rojena sem s to ljubeznijo in mi je največji dar. Na zadnjem izletu v čudovito mesto sem bila vsak dan v različnih knjigarnah. Bilo je božansko, rajsko. Tako življenje je zame. Seveda sem jih nekaj prinesla domov. Neverjeten občutek. Zadovoljstvo, kot lov na zaklad.

Uživaj mi danes!

Ljubek pristen lahkoten živahen bogat zabaven hvaležen harmoničen kreativen blažen razkošen miren optimističen pisan pester srčkan srčen srečen ljubeč dan poln obilja!



Vredna si dobrega življenja in zdaj ga izbiraj. Imej se rada in se ceni. Res se ceni. Izjemna si. Neverjetna si! Uživaj mi ta dan in vso življenje. Ti ustvarjaš čarobnost. Danes je ustvari še malo več. Ustvari si čarobno življenje! Zdaj! Vredna si tega! Ustvari si svojo ljubezensko zgodbo, svojo pravljico! Živi zdaj srečno do konca svojih dni!

sreda, 12. junij 2024

SEM ŽIVLJENJE!

Veš kako mi je lepo napisalo, da naj se osredotočim na vse, kar pa sem in na vse, kar pa imam. Sporočilo je bilo iz kart Wayna Dyerja in so mi zelo všeč.

Imam…

Sem…

Jaz sem dobra.

Jaz sem srečna.

Jaz sem srčna.

Jaz sem mir.

Jaz sem ljubezen.

Jaz imam dom.

Jaz imam svobodo.

Jaz imam mačko Bliss, ki je blagoslov.

Jaz imam čudovitega sina, ki je moja prava radost in dokaz, da je vse mogoče.

Jaz imam čudovit vrt.

Srečna sem. Hvaležna sem za navdih. Osredotočajmo se danes na to, kdo pa smo in kaj pa imamo. To je res cenjenje sebe, življenja in vseh materialnih in nematerialnih stvari – popoln izraz hvaležnosti.

Kako smo sprogramirani v življenju, da se osredotočamo na to, kaj pa bi še in kaj nimamo. Če pa v resnici imamo več kot dovolj vsega. Vsega! Če pa pogledamo resnici v oči, pa štejejo bolj bližnji odnosi, kot samo stvari in materialno. Seveda vse rabimo. Ampak! Ampak niti stkane iskreno – srca od srca – so najdragocenejše. Zares.

Kaj ceniš na sebi? Kaj ti je všeč pri sebi? Kaj imaš rada pri sebi? Za kaj si hvaležna pri sebi?

Seveda velja pogledati notranjost in zunanjost. Najdimo kaj čudovitega danes na sebi in potem se osredotočajmo na to.

Imam čudovite oči.

Imam lep nasmeh.

Imam lepo postavo.

Sem srčna oseba in imam dobro srce.

Sem modra in se še širim.

Sem odprta in sprejemljiva. No, to bolj še želim biti. Pa vseeno sem do neke mere.

Sem sproščena in se rada smejem in veselim. Sem družabna.

Obožujem lepa oblačila in imam ekstravaganten stil. Sprejemam to in uživam v izražanju.

Cenim, da sem ustvarjalna.

Sem dovolj dobra mama.

Pa saj imam veliko stvari – ki niso stvari – za katere sem res hvaležna in jih cenim. Imam čudovit zanesljiv biserno beli avtek, ki ga obožujem.

Zažari danes! Saj veš, da si čudovita. Ceni se. Lepa si – navzven in od znotraj. Čudovita si. Izjemna si.

Lep čaroben ljubek srčkan harmoničen iskren jasen zabaven vesel bogat razigran živahen ljubeč navihan blažen sijajen razkošen miren dan poln obilja!



Čudovita si, saj veš. Ti ustvarjaš čarobnost v svojem življenju. Si upaš? Uživaj mi, moja draga. Rada te imam. Imej se rada tudi sama in delaj, kar ljubiš. Tega si vredna in to je najvišja oblika ljubezni do sebe. Uživaj, mi. Zares!

torek, 11. junij 2024

JASNOST! VEDRINA!

Vesela sem, da sem doma in pišem. To je moj jutranji obred. Zanimivo je, da sem skozi pisanje spoznala veliko stvari. Predvsem, kdo sem jaz. Zavedam se, da ko si mlajši, je prav, da se iščeš. Pojma nisem imela, kdo sem. Že to, da sem naredila sprejemne za likovno pedagogiko, imela vpisan doktorat iz ekonomije in že bila sprejeta na arhitekturo v Mariboru, je čisti odsev vsega tega. Seveda pa sem še diplomirala iz ekonomije. Kakšna zmešnjava. Točno tako sem se počutila v sebi. Vedela sem, da iščem nekaj več, ampak nisem vedela kaj.

Zdaj vem, da je to bil moj notranji občutek izpolnjenosti, ustvarjalnosti in miru.

Kaj ni zanimivo, da sem skozi ves ta čas pisala pesmi, dnevnik in vedno nekaj likovno ustvarjala. Duša ne pride z rompompomom, ampak šepeta. To, kar se je obdržalo skozi vsa ta leta, to je pravo. Duša me je vedno znova vabila, da naj bom ustvarjalna. Že to, da so me vedno po nekih čudnih okoliščinah vedno odpustili ali sama nisem želela podaljšati pogodbe, bi mi moral biti dovolj velik znak, da me duša želi preusmeriti. Nazadnje je bil glas v meni že tako močan, pa ga nisem poslušala, da so podjetje dobesedno zrušili, da so nas vse odpustili. Če imam kaj v sebi, pa je to vztrajnost ali trdoživost. Po atiju. Zagotovo. Kar v nekaterih primerih ni dobro, saj če bi poslušala namige duše, bi že kaj ustvarila. Zdaj pa se mi zdi, da sem komaj odrasla – zares – in začenjam od znova, ko je že minilo veliko desetletij, no samo, da še niso stoletja. To je že tudi nekaj. Ampak, boljše začeti danes kot nikoli. To pa je tudi res.

Vsa iskanja sebe skozi različne procese, tudi v partnerskih odnosih, sem enostavno morala dati skozi. Zdaj pa sigurno vem, kdo sem. Ne morem si niti sekunde več lagati. Čeprav sem še mojstrovina v nastajanju, sem še vedno celostna. Eno. Rastem. Hrast je tudi vedno hrast, čeprav še je seme v obliki želoda, potem majčkena rastlinica, potem pa ogromno drevo. Hrast pa je vedno hrast. Vedno. Tako sem jaz vedno jaz. Ne morem, da ne bi bila.

Ne morem, da ne bi bila ustvarjalna. Ne morem. Pač, to je v meni. Tako kot hrast poganja liste, tako jaz rada pišem, slikam in vse drugo.

V horoskopu na sladkorju v kavarni mi je pisalo, da sem ekstravagantna. Verjamem v to. Vedno imam nek čisto poseben slog oblačenja, ki je nedefiniran, pa vseeno moj. V vsakem oblačilu se počutim fantastično. Rada imam slog – več je več. Danes že imam tako lepo obleko na sebi, ki je poslikana z roza džungla listi in rumenimi cvetovi. Božanska je. Tudi moda je moj način izražanja. Ne rečem, da sledim modi, ampak uživam, ko se oblačim tako, kot mi je všeč. To mi je čarobno raziskovanje. Uživam v tem z vsem srcem. Jaz zbiram obleke. Ne še. Lahko pa bi jih. Imam polno čudovitih oblačil in obožujem, ko jih perem, nosim, obešam, kombiniram. Rada imam oblačenje s pristnim stilom izražanja notranjosti navzven.

Ja, pa sem res ekstravagantna, horoskop je imel prav. Zdaj pa si to čisto zares priznavam. To sem jaz. Uživam v oblačenju.

Uživaj mi tudi ti, moja draga. Izjemna si.

Ljubek kreativen razigran moden pristen bogat zabaven harmoničen iskren razkošen blažen vznesen živahen ljubeč pocukran jasen sladki sočen strasten sijoč miren dan poln obilja!



Razcveti se, ves cvet čaka tvoje pristne arome tvojega srca! Izjemna si!

ponedeljek, 10. junij 2024

ŽIVIM FINANČNO OBILJE

Kako so kaj tvoji ponedeljki?

Se veseliš svojega dela? je tvoje delo tvoja strast? Delaš kaj ljubiš?

Danes me čaka popoldan delo na vrtu. Res je veliko, ampak se veselim. Komaj čakam. Imam kar prijetne opravke. Zanimive. Sajenje.

Delam vedno več tega, kar ljubim in od tega lagodno živim.

Nedavno nazaj sem naletela na afirmacije Ane Bučevič. Nekaj jih bom delila z vami, ker mi res odpirajo srce in nagovarjajo mojo dušo.

Živim finančno obilje.

Imam celo več denarja, kot ga potrebujem.

Lahko sem, imam in delam karkoli želim.

Kakšen mir, kakšna sproščenost!

Vsak dan delam, kar ljubim in od tega lagodno živim.

Lahko si privoščim, karkoli si želim.

Občutim nepopisljivo svobodo.

Afirmacije so iz njene knjige, ki sem jo našla v Banja Luki na potovanju. Ne spomnim pa se njenega naslova, da bi ti točno povedala, katera je bila. Za vsako področje ima, da si poveš novo zgodbo. Ta je zdaj o denarju. Res čudovito. Priporočam.

Meni te afirmacije odpirajo srce in me spomnijo, da je obilje – božansko obilje – moje naravno stanje.

Vedno sem na najboljšem mestu, z najboljšimi ljudmi, ob najboljšem času in v najboljši možni situaciji – okoliščinah. (Kryon)

Take se mi zelo dopadejo. Takšne so mi zelo všeč. ljubim afirmacije.

Zadnje čase pa sem se spet navdušila nad tapkanjem. Kaj pa tebi pomaga, da se osredotočiš nazaj na to, kdo si? Ali da se spomniš svoje izjemnosti.

Rada bi poudarila, da to ni enkratno dejanje. Tudi vdihnem ne vsega zraka naenkrat za vso svoje življenje. To je proces. Vsakdanji. Mentalna higiena.

Včasih še vedno ne vem, kaj naj s svojimi negativnimi čustvi. Povem jih drevesu, to pomaga. Ali pa mački. Tudi to pomaga. Zdaj tako lepo drema zraven mene in me greje. Vedno je tako rada zunaj, danes pa mi je takoj sledila noter po nabiranju jutranjih čajev. Potem je že dan za dremanje. Kaj pa jaz vem o mačjem življenju? Samo to, da mi je všeč. mačke so prave mojstrice mira in popolne prisotnosti – pozornosti – hkrati. Neverjetne so. Dremajo, pa vseeno so polno dovzetne za vse okoli sebe. Moja Bliss je tako smešna, ko spi in ima jezik pri gobčku ven. Izgleda kot bi se vrnila po dolgem ponočevanju in bi bila čisto zdelana. Ne vem, zakaj ji to tako prija. Si z jezikom kaj hladi? Kdo bi vedel. Je pa neverjetno hecna. Prav zabavno je imeti mačko.

Tudi prisotnost Bliss me da v mojo zen povezanost s srcem, tako da občutim mir in radost do življenja.

Kaj pa narediš, ko občutiš nemoč? Se podaš v zamrznjenost ali otrpneš? Mislim, da smo bile ženske tega naučene. Zdaj pa je čas, da se spet povežemo s svojo močjo. Kassandra – Suzan Ashley nam je rekla, da se vedno vprašamo: »Kaj pa lahko jaz naredim?«

Potem pa to naredim. Tako enostavno je.

Torej, kaj pa lahko jaz naredim, da se odmrznem in se zbudim iz stoletnega spanja Trnuljčice in se premaknem iz otrplosti? Kaj res lahko naredim? Potem pa to naredim. Samo naredi! Samo naredim! Enostavno je, pa vseeno tako enostavno! Naj me sonce danes odmrzne. Saj vem, nihče me ne bo rešil. Samo jaz imam to moč, če si res želim. Pa si res želim! Želim! Res želim!

Ljubek pristen lahkoten bogat razkošen srčkan harmoničen iskren lagoden blažen miren ustvarjalne živahen pester pisan ljubeč luškan cartan dan poln obilja!



Razvajaj se s svojo močjo srčnosti, da si ustvarjaš življenje, kot si ga res želiš! Izjemna si, saj veš! Sledi svojemu srcu! Zares! To je za pogumne!


nedelja, 9. junij 2024

NAJBOLJŠE! VSE NAJBOLJŠE! VSE

Kako si kaj danes?

Zunaj vse tako lepo raste in me vabi, vleče, spodbuja, da rastem tudi jaz. Naj še malo bolj odprem srce. Naj še malo bolj zaživim pristno. Naj še malo bolj pojem in plešem skozi cvetoče življenje.

Življenje je lepo!

Ne morem pohvaliti ali prehvaliti, kako zelo so mi afirmacije všeč. zdaj sem se spomnila, da še želim dodati afirmacijo od Krayona v moje vsakodnevno pisanje.

Vedno sem na najboljšem mestu, z najboljšimi ljudmi, ob najboljšem času in v najboljši možni situaciji.

Mene tako razveseljuje, ko je sonce zunaj in lahko posušim perilo. Pripnem ga z lesenimi kljupicami, veter pa sonce pa skozi igro in plesom oblačil, vse posušita. Ljubim tople dneve. Prav čarobni so. Samo malo sedenja na soncu popravi vsako razpoloženje. Rada imam martinčkanje na soncu, ko se samo prepustim poljubom toplih žarkov.

Včeraj sem gledala tako dober film. Bila je romantična komedija, kar sploh nisem mogla verjeti, ko sem prebrala. Mislila sem si, pa ja. To bo. Potem pa me je tako presenetila. Igral je moj najljubši igralec, ki tako dobro odigra čustva in seveda je bila tudi igralka srčna. Ampak vrnimo se k igralcu. To je bilo prvo tako lepo presenečenje. Potem pa je res bilo polno komičnih prizorov. Kar potegnilo me je, da grem k frizerki. Zares. Tega se veselim. Film je izvabil najboljše iz mene. Rada imam svoje življenje. Veselim se. Kaj ko bi pogledala več takih filmov. Še zaspala sem se s tem sladkim občutkom, no tudi prebudila. Včeraj sem si še po filmu ogledala moje najljubše prizore, tako mi je bil pri srcu. Tega ne naredim nikoli. Razen, če kaj prekine in mi je kaj preskočilo. Res je bil super film. Ga bi danes pogledala še enkrat? Uh, kakšna skušnjava! Ne morem verjeti, da mi lahko film tako odpre mojo srčno čakro. Zaupam v ljubezen. Pa saj vedno sem. Rada se imam z vsem srcem in zato sprejemam več in več dobrega.

Definitivno je veliko ali največ pripomogla k mojemu čarobnemu življenju, naša mentorica pri meditacijah Suzan Ashley. Res sem ji hvaležna, ker je izjemna. Pa da nas uči, da smo tudi mi izjemni. Pa še res je!

Izjemna si! Vedno imej to v srcu! Dragocena si!

Ljubek pristen radosten lahkoten božanski bogat igriv razigran harmoničen kreativen hvaležen lep ljubeč srčkan romantičen strasten razkošen sladki miren sočen dan poln obilja in ljubezni!



Čudovita si! Zavedaj se svoje izjemnosti in čudovitosti! Ti si kraljica svojega življenja. Ustvarjaj si čarobnost! Ta moč je v tebi, moja draga! Ti imaš to moč kreirati čarobnost in raj! Zdaj pa uporabi to moč! Izjemna si!