petek, 14. junij 2024

DOBRO OSTAJA ZA VEDNO!

Živim svoje življenje po svoje.

Lepo mi je. Uživam z vsem srcem. Malo sem sedela na soncu zunaj, zdaj pa pišem. Res imam lepo življenje. Oblački so tako lepo puhasti na modrem nebu. So kot naslikani. Čarobni.

Lepo mi je, da lahko polno uživam v tem trenutku. Ravno sem si pripravila kosilo, ko je zmanjkalo elektrike. Ne vem, kaj delajo, ampak sem srečna, da sem si uspela skuhati še pravi čas.

Bila sem po nakupih in sem si kupila res lepe stvari. Izjemne. To me pa tako razveseli. Jutri pa imamo skupaj zdravljenje in seminar s Suzan Ashley in Kassandro in komaj čakam! Me prav zanima, kaj vse bo. Rada bi se umirila in bila čisto polno prisotna. Zadnjič je bilo tako navdušujoče, da sem imela mravljince ves čas po telesu. Še zdaj migotajo v meni, ko se samo spomnim. Bila sem v stanju hvaležnosti in tako sem lahko še bolj sprejemala. Prej sem v avtu poslušala staro predavanje in je rekla, da so ravni obstoja – v resnici vibracije. Torej je zelo pomembno v kakšni vibraciji sem, ker tako določam, na kateri ravni sem. Ali obilja ali česa drugega. Ali ljubezni ali česa drugega. Moje življenje se je v vseh pogledih spremenilo na boljše odkar sem del meditacijske skupine. V vseh pogledih in na vseh področjih. Občutim neverjeten mir, da skupaj ustvarjamo ljubezen, mir in obilje za vse. Skupaj pa to širimo po planetu in še širše. Neverjetno.

Zgodbe so neverjetne. Vsaka je zanimiva. Jaz pa še vedno verjamem v pravljice in srečen konec. Tega si želim in zaupam, da že živim v njej – srečno do konca svojih dni. Ampak ne bom čakala do konca svojih dni – že zdaj želim živeti srečno. Tako je. Tega sem vredna, to si zaslužim. Cenim se dovolj, da vsak dan izbiram srečo in veselje. Ponosna sem nase. Rada se imam dovolj, da izbiram, da že zdaj živim v pravljici. Božansko vodstvo pa je vedno z mano. Zaupam tudi v to, da je Bog ljubezen. Na meni pa je, da odprem vrata ali okna na široko in jo spustim v svoje življenje ali pa imam vse tesno zaprto, ali mogoče samo malo priškrnjeno, da le delček pride do mene. Kaj si želim? Luč? Svetlobo? Potem pa odpiram svoje srce še malo bolj. Tega sem vredna.

Še vedno berem isti ljubezenski roman. Zdaj se je vse tako lepo razpletlo. Ni se še, ker še je kar nekaj strani do konca, ampak zdaj je vse rožnato. Noro sta zaljubljena in uživata drug v drugem. Zgodil se je tudi prvi poljub, ki je bil bolj sladki kot si ga je predstavljala. Celo milijonkrat bolj sladki. Me prav zanima, kaj bo naprej. Oba sta ločena oziroma v postopku ločitve. Upam in želim si srečnega konca. Veseli pa me, da ni pisateljica čakala s prvim poljubom do zadnje strani. Rada imam že prej malo dogajanja. Sploh, če so poljubi tako sladki.

Pomlad se je že skoraj prelevila v poletje. Komaj čakam, da si oblečem vse, kar sem si kupila. Zdaj pa čakam elektriko, da bo nazaj.

Ustvari si čaroben dan!

Ljubek pristen lahkoten živahen blažen optimističen razkošen iskren harmoničen ustvarjalen bogat pristen veder srčkan sijoč ljubeč sočen sladek razkošen dan poln obilja!



Ti si ustvarjaš čarobnost, zdaj pa jo živi. Zdaj pa jo udejanji v vseh pogledih. Ti si čarobnost! Dopusti, da se vse preplete tebi v korist. Nikamor se ti ne mudi. Uživaj polno ta trenutek. Sočen je in sladek!

Ni komentarjev:

Objavite komentar