ponedeljek, 10. junij 2024

ŽIVIM FINANČNO OBILJE

Kako so kaj tvoji ponedeljki?

Se veseliš svojega dela? je tvoje delo tvoja strast? Delaš kaj ljubiš?

Danes me čaka popoldan delo na vrtu. Res je veliko, ampak se veselim. Komaj čakam. Imam kar prijetne opravke. Zanimive. Sajenje.

Delam vedno več tega, kar ljubim in od tega lagodno živim.

Nedavno nazaj sem naletela na afirmacije Ane Bučevič. Nekaj jih bom delila z vami, ker mi res odpirajo srce in nagovarjajo mojo dušo.

Živim finančno obilje.

Imam celo več denarja, kot ga potrebujem.

Lahko sem, imam in delam karkoli želim.

Kakšen mir, kakšna sproščenost!

Vsak dan delam, kar ljubim in od tega lagodno živim.

Lahko si privoščim, karkoli si želim.

Občutim nepopisljivo svobodo.

Afirmacije so iz njene knjige, ki sem jo našla v Banja Luki na potovanju. Ne spomnim pa se njenega naslova, da bi ti točno povedala, katera je bila. Za vsako področje ima, da si poveš novo zgodbo. Ta je zdaj o denarju. Res čudovito. Priporočam.

Meni te afirmacije odpirajo srce in me spomnijo, da je obilje – božansko obilje – moje naravno stanje.

Vedno sem na najboljšem mestu, z najboljšimi ljudmi, ob najboljšem času in v najboljši možni situaciji – okoliščinah. (Kryon)

Take se mi zelo dopadejo. Takšne so mi zelo všeč. ljubim afirmacije.

Zadnje čase pa sem se spet navdušila nad tapkanjem. Kaj pa tebi pomaga, da se osredotočiš nazaj na to, kdo si? Ali da se spomniš svoje izjemnosti.

Rada bi poudarila, da to ni enkratno dejanje. Tudi vdihnem ne vsega zraka naenkrat za vso svoje življenje. To je proces. Vsakdanji. Mentalna higiena.

Včasih še vedno ne vem, kaj naj s svojimi negativnimi čustvi. Povem jih drevesu, to pomaga. Ali pa mački. Tudi to pomaga. Zdaj tako lepo drema zraven mene in me greje. Vedno je tako rada zunaj, danes pa mi je takoj sledila noter po nabiranju jutranjih čajev. Potem je že dan za dremanje. Kaj pa jaz vem o mačjem življenju? Samo to, da mi je všeč. mačke so prave mojstrice mira in popolne prisotnosti – pozornosti – hkrati. Neverjetne so. Dremajo, pa vseeno so polno dovzetne za vse okoli sebe. Moja Bliss je tako smešna, ko spi in ima jezik pri gobčku ven. Izgleda kot bi se vrnila po dolgem ponočevanju in bi bila čisto zdelana. Ne vem, zakaj ji to tako prija. Si z jezikom kaj hladi? Kdo bi vedel. Je pa neverjetno hecna. Prav zabavno je imeti mačko.

Tudi prisotnost Bliss me da v mojo zen povezanost s srcem, tako da občutim mir in radost do življenja.

Kaj pa narediš, ko občutiš nemoč? Se podaš v zamrznjenost ali otrpneš? Mislim, da smo bile ženske tega naučene. Zdaj pa je čas, da se spet povežemo s svojo močjo. Kassandra – Suzan Ashley nam je rekla, da se vedno vprašamo: »Kaj pa lahko jaz naredim?«

Potem pa to naredim. Tako enostavno je.

Torej, kaj pa lahko jaz naredim, da se odmrznem in se zbudim iz stoletnega spanja Trnuljčice in se premaknem iz otrplosti? Kaj res lahko naredim? Potem pa to naredim. Samo naredi! Samo naredim! Enostavno je, pa vseeno tako enostavno! Naj me sonce danes odmrzne. Saj vem, nihče me ne bo rešil. Samo jaz imam to moč, če si res želim. Pa si res želim! Želim! Res želim!

Ljubek pristen lahkoten bogat razkošen srčkan harmoničen iskren lagoden blažen miren ustvarjalne živahen pester pisan ljubeč luškan cartan dan poln obilja!



Razvajaj se s svojo močjo srčnosti, da si ustvarjaš življenje, kot si ga res želiš! Izjemna si, saj veš! Sledi svojemu srcu! Zares! To je za pogumne!


Ni komentarjev:

Objavite komentar