nedelja, 9. junij 2024

NAJBOLJŠE! VSE NAJBOLJŠE! VSE

Kako si kaj danes?

Zunaj vse tako lepo raste in me vabi, vleče, spodbuja, da rastem tudi jaz. Naj še malo bolj odprem srce. Naj še malo bolj zaživim pristno. Naj še malo bolj pojem in plešem skozi cvetoče življenje.

Življenje je lepo!

Ne morem pohvaliti ali prehvaliti, kako zelo so mi afirmacije všeč. zdaj sem se spomnila, da še želim dodati afirmacijo od Krayona v moje vsakodnevno pisanje.

Vedno sem na najboljšem mestu, z najboljšimi ljudmi, ob najboljšem času in v najboljši možni situaciji.

Mene tako razveseljuje, ko je sonce zunaj in lahko posušim perilo. Pripnem ga z lesenimi kljupicami, veter pa sonce pa skozi igro in plesom oblačil, vse posušita. Ljubim tople dneve. Prav čarobni so. Samo malo sedenja na soncu popravi vsako razpoloženje. Rada imam martinčkanje na soncu, ko se samo prepustim poljubom toplih žarkov.

Včeraj sem gledala tako dober film. Bila je romantična komedija, kar sploh nisem mogla verjeti, ko sem prebrala. Mislila sem si, pa ja. To bo. Potem pa me je tako presenetila. Igral je moj najljubši igralec, ki tako dobro odigra čustva in seveda je bila tudi igralka srčna. Ampak vrnimo se k igralcu. To je bilo prvo tako lepo presenečenje. Potem pa je res bilo polno komičnih prizorov. Kar potegnilo me je, da grem k frizerki. Zares. Tega se veselim. Film je izvabil najboljše iz mene. Rada imam svoje življenje. Veselim se. Kaj ko bi pogledala več takih filmov. Še zaspala sem se s tem sladkim občutkom, no tudi prebudila. Včeraj sem si še po filmu ogledala moje najljubše prizore, tako mi je bil pri srcu. Tega ne naredim nikoli. Razen, če kaj prekine in mi je kaj preskočilo. Res je bil super film. Ga bi danes pogledala še enkrat? Uh, kakšna skušnjava! Ne morem verjeti, da mi lahko film tako odpre mojo srčno čakro. Zaupam v ljubezen. Pa saj vedno sem. Rada se imam z vsem srcem in zato sprejemam več in več dobrega.

Definitivno je veliko ali največ pripomogla k mojemu čarobnemu življenju, naša mentorica pri meditacijah Suzan Ashley. Res sem ji hvaležna, ker je izjemna. Pa da nas uči, da smo tudi mi izjemni. Pa še res je!

Izjemna si! Vedno imej to v srcu! Dragocena si!

Ljubek pristen radosten lahkoten božanski bogat igriv razigran harmoničen kreativen hvaležen lep ljubeč srčkan romantičen strasten razkošen sladki miren sočen dan poln obilja in ljubezni!



Čudovita si! Zavedaj se svoje izjemnosti in čudovitosti! Ti si kraljica svojega življenja. Ustvarjaj si čarobnost! Ta moč je v tebi, moja draga! Ti imaš to moč kreirati čarobnost in raj! Zdaj pa uporabi to moč! Izjemna si!

Ni komentarjev:

Objavite komentar