sobota, 3. junij 2023

Najlepši dan! Najlepši!!!

Želim si speči kekse! Komaj čakam! Res se veselim!

Malo sem še odlašala! Ampak zdaj je pravi čas! Zunaj dežuje. Vse je bolj umirjeno. Včeraj sem imela tako lepi dan, da mi prav prija malo tišine in miru.

Rada imam take udobne dneve, ko imam ves čas zase. Samo uživam. To je dovolj. Lenarim in si privoščim dneve počitka. No, ta dan! To pa je blagodejno za dušo!

Zaupam, da bom udejanjila – manifestirala vse, kar bo dobro zame in da je zame vedno zelo dobro poskrbljeno. Torej se ne rabim osredotočati na materialne stvari. Samo zdaj živim srečno do konca svojih dni, kot bi rekel Abraham Esther Hicks.

Zjutraj sem delala meditacijo Wayna Dyerja. Bila je fantastična, saj sem vizualizirala vse, kar si želim. Skoraj bi že pozabila na to. Vseeno, torej kljub zaupanju, pa lahko vizualiziram in si ponavljam afirmacije. Počasi preobražam svoje stare vzorce in jih preoblikujem v tok Ljubezni do sebe.

Nihče me ne krega in nihče me ne krivi, ker nisem popolna. Tudi samo sebe ne rabim. Delam najboljše, kar zmorem in to je dovolj!

Kaj pa tebe dvigne in te sprosti, da si ustvarjaš najlepši dan do zdaj?

Kaj zate pomeni najlepši dan?

Ljubek sočen srečen sijoč svoboden sončen srčkan spontan sproščen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu! Res te vodi prav!

Veselimo se te!!!

Svet te blagoslavlja na vsakem tvojem koraku. Vso vesolje te blagoslavlja! Oče Nebo in mati Zemlja te blagoslavljata vsak trenutek!

Lahko zdaj odpreš svoje srce in spustiš to ljubezen vase?

Kdo si v resnici?!

Življenje je čarobnost, če res živiš pristno.

Si lahko tako poredna (nasprotje pridnemu), da zares uživaš in živiš svoje življenje na polno?

Za koga si zdaj živela? Za partnerja? Si se želela dokazati staršem, da bi te imeli radi? Si živela za otroke? Za družbo – kaj je normalno?

Kaj če bi zares zdaj živela zase?

Kako bi potekal ta dan?

Kaj če bi danes izstopila iz vlog mame in vseh drugih in si dovolila samo sijati na polne!?! Bodi pristna. To je tvoj pravi način izražanja ustvarjalnosti v vsakem trenutku!

Življenje je prečudovito, če ga le znaš živeti pristno. Čarobnost je v zraku!

Ljubek radosten lahkoten jasen vesel celovit pristen zabaven živahen sijoč čaroben užitka poln dan!



🌷 P.S.: Življenje je čarobnost. Jo čutiš? Otipljiva postaja! Naj tvoja duša postane vidna in zasije!

petek, 2. junij 2023

Dobro počutje je prioriteta!!!

Prav dragoceno mi je, kako se je v meni naselil mir. Kljub temu, da sem šla skozi veliko, občutim neznansko zaupanje v sebi, da bo vse dobro – in da je že zdaj vse dobro. Mislila sem, da bo težje. Po resnici povedano si niti nisem mislila, da bo do tega prišlo. Resnica se vedno izkaže. Zdaj pa je čas, da grem naprej.

Obdaja me neka jasnost in mirnost. Prav vesela sem za to. Prav cenim mir.

Zdaj pa sem še bolj odločena, da si želim dobrega počutja. Kdo bi si mislil, da lahko »zanimive situacije« (da smo si na jasnem neželene) izvabijo iz mene toliko odločenosti, da se res želim potruditi za svoje dobro počutje.

Prav udobno mi je tukaj in seveda se veselim za naprej!

»Zdaj živim srečno do konca svoji dni!«

Abraham Hicks

Tako je! Zdaj izbiram srečo ter veselje in do konca svojih dni! Zdaj živim srečen konec pravljice do konca svojih dni! Zaupam vesolju, da se je zarotilo, da mi pri tem neskončno pomaga!

Kako si lahko danes ustvariš pravljičen dan?

Ne čakaj več kogarkoli (princa), da te popelje ali odvede na belem konju v tvoje sanjsko življenje – ustvarjaj in izbiraj ga zdaj!

Ljubek pravljično lep čaroben lesketajoč mavričen dan!



🌷 P.S.: Življenje je kreativnost! Znajdi se in se počuti fantastično! »Ne počuti se krivo, če je tvoje življenje lepo!« (Susan Ashley Kassandra) Ampak neznansko uživaj v tem trenutku in do konca svojih dni!

Veselje vnašaj tudi zavestno!!!

Najprej sem mislila iti malo po trgovinah, pogledati, če je kaj novega, kakšne barve se nosijo in kaj je moderno. Zdaj pa sem si premislila in bom kar raje doma. Minilo me je!

Rada imam domačnost. Rada imam toplino. Rada sem v miru in tišini. Popoldne pa grem nabirati kostanje! Se že veselim! To pa bo igrivost!

Bi šla oboje? Rada bi šla tudi gledati sončni zahod! To pa bi tudi bilo fantastično!

Res pa je tudi, da se veselim, da si bom naročila knjigo, nad katero sem se nedavno navdušila. No, bolj nad njeno avtorico in to sta edini knjigi, ki sta mi zdaj dosegljivi. Pravo bogastvo sta mi in komaj čakam, da jo začnem brati! Bil pa je neverjeten splet okoliščin, kako sem jo dobila ali no, prišla do nje! Neskončno sem hvaležna za to!

Kako lahko danes vneseš malo več veselja v svoj dan!?

Zelo se veselim videja dveh žensk nekje mojih let, ki kupujeta »vintič« oblačila v njihovih velikih trgovinah z rabljenimi oblačili! Ven potegneta vedno najbolj unikatne primere, ki na prvi pogled izgledajo prav smešno, z druge strani pa so pravi primerki umetnosti oblačenja! Sta najboljši prijateljici in vedno se zabavam ob njunih pogovorih medtem ko raziskujeta in obrneta vsako stvar v trgovini!

Danes je tako sproščen dan!

Kaj pa tebe vznemirja? Kaj ti je v veselje? Česa se veseliš?

Jaz se že zelo veselim morja in komaj čakam, da bom tam raziskovalka lepega! To pa bo božansko!

Ljubek srčkan vesel pristen dan!



Sledi svojemu srcu! Sledi svojemu veselju!

četrtek, 1. junij 2023

Odtalitev srca!

Se zavedaš, kako si dragocena?

Se zavedaš, kako si izjemna?

Najprej se moraš tega zavedati ti v sebi, da lahko daš to naprej. Sploh pa, da lahko to drugi potem vidijo v tebi. Dovolj je bilo iskanja česarkoli zaželenega zunaj sebe! Zdaj je čas, da si zares v polnosti pristna in zasiješ od znotraj. Čas je, da v sebi odkleneš delčke, ki jih občuduješ ali želiš v drugih. Samo tako, lahko to zares, potem komaj privlačiš v svoje življenje.

Sama vem, da sem zamrznila veliko navdušenja, veselja, raziskovanja v sebi. Spomnim se atijevega glasu v glavi, ki mi je vedno govori, kako sem radovedna, kot da je to slabšalnica. Res imam v sebi raziskovalko. Zdaj pa jo lahko sprostim. Zdaj pa vem, da je to nekaj dobrega. Kako naj bom dobra učiteljica, če ne spoznam in raziskujem, dokler mi ni vse jasno in v sebi občutim harmonijo. Rada pridem zadevi do dna.

Kaj so tvoji zaklenjeni, potlačeni, zasramovani, nesprejemljivi, zmrznjeni delčki tebe, ki so bili tako videni od drugih in si jih raje potlačila? Danes se spet poveži s svojo pristno naravo, kajti ti si celovita oseba in samo tako lahko zares cvetiš!

Ljubek raziskovalni pristen nagajiv dan!



🌷 P.S.: Danes odkleni nazaj svojo nedolžno iskreno pristno veselje – življenje je čarobnost. Sledi svojemu srcu!

Pomembno je s kom!?!!!

Ni lahko, ko kdo odide. Želim mu vedno poslati mir. Ali ji poslati mir in da ji/mu je vseeno dobro naprej v življenju, tudi, če mi nismo našli skupne poti.

Spomnila sem se knjige Priden punce pridejo v nebesa, poredne pa vsepovsod! Kaj če bi danes obudila svojo začinjeno naravo?! Kaj če bi danes vnesla v svoj dan več čili, sočne in začinjene narave?! Vem, da bi bilo veliko bolj zabavno in bi bilo veliko bolj sproščeno!

Kaj si zares želim zase?

Želim si, da bi bili vsi trenutki tako popolni kot ta! Pijem mojo divko z ovsenim vanilijevim (okus vanilije) mlekom! Zdaj ne pijem kave že več kot tri mesece! Nikoli si ne bi to mislila! Začela sem jo piti po tridesetem, kjer sem iz kapučina presedlala na kavo z mlekom – veliko mleka – belo kavo. Bili so to trenutki užitka in utrgan čas za premor. Ponosna sem nase, kako zlahka sem se odvadila piti kavo. Zdaj pa pijem divko. Ampak prej je bilo tako, da sem jo zjutraj morala spiti, pa še pred kosilom in po kosilu, da sem lahko funkcionirala. Zdaj pa jo pijem tako, iz užitka, da si dam malo razvajanja. Res pa je, da še vedno hodim na »kave« in pijače, samo da zdaj pijem čaj. Pomembna je oseba s katero se družim, ne pijača!

Zdaj po poslavljanju ali spuščanju ljudi iz mojega življenja, še bolj cenim pristno pravo iskreno prijateljstvo!

Kaj ti ceniš v prijateljstvu? Kaj ti je dragoceno?

Ljubek prijateljski radosten nagajiv lahkoten vesel razigran spontan kreativen jasen dan!



🌷 P.S.: Življenje je lahkotnost! Zdaj! Ustvari si čudovit dan!

sreda, 31. maj 2023

D O V O L J ! ! ! ! !

Zdaj pa razčistimo nekaj. Moje veselje in sreča sta najbolj dragoceni!

Pa zares živim tako?! Ali se vedno prilagajam!? In kot pridna punčka upoštevam mnenja vseh, da so ja vsi še prej zadovoljni?! Je to kupovanje ljubezni?

Zdaj pa imam dovolj tega!

Dovolj!

Moja sreča in veselje sta mi najpomembnejše!

Torej lahko prenesem, da moja dejanja v drugih sprožajo neodobravanje ali razočaranje – in – in sem vseeno srečna?!

Moje veselje in sreča sta mi najpomembnejša!

Torej lahko živim mirno naprej svoje življenje, tudi, če se kdo ne strinja z mano in ima drugačne poglede?!

Moja sreča in veselje sta mi najpomembnejša!

Imam si pravico premisliti in narediti točno to, kar se mi zdaj zdi najboljše zame! Lahko sem srečna vseeno, tudi če me drugi zavrnejo. Samo, da sledim svoji srčni poti. Zdaj!

Moja lekcija je, da sem iskrena in da si želim biti srečna. Zdaj! dovolj je bilo odlašanja in izgovarjanja na druge. Zdaj je moj čas radosti in lepote. Zdaj končno lahko zacvetim.

Moja sreča in veselje sta mi najpomembnejša – zato danes to izbiram.

Ljubek radosten nagajiv lahkoten vesel živahen igriv spontan edinstven blažen spontan ljubeč dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! prav te vodi! Zaupaj mu!

V resnici!!!

Kdo sem v resnici?

Ljubezen.

Kdo si ti v resnici?

Ljubezen.

Si lahko danes dovolim, da sem svoja resnična narava? Kako?

Lahko plešem. To me je vedno razveselilo! Kako zanimivo, da sem še bolj odločena, da bom srečna. Zdaj živim svoje najboljše življenje v vseh pogledih!

Zdaj očiščujem še bolj odločno vso svoje telo vseh neumnosti drugih, ki sem jih sprejela nase. Tako je! Dovolj je bilo! Moj način življenja je dragocen meni! Jaz sem dragocena sebi! Zato si danes uresničujem življenje kot si ga res želim. Polno in pristno. Zdaj!

Želim si ustvarjati. Želim si udejanjati! Želim se izražati! Želim cveteti!

Kaj je resnična sreča zame? Povezanost z naravo. Tam se zares počutim ljubljeno. Zares. Čisto zares! Ko položim noge na zemljo ali objamem drevo, občutim veselje obstoja.

Kako pa ti občutiš svojo radost obstoja?

Zdaj živi bolj pristno. Vredna si, da se zavedaš, da je tvoj način življenja – tvoja izbira! Zato si ustvarjaj lepe dni – lepe po svojih merilih!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten živahen radosten lahkoten optimističen srečen jasen dan!



🌷 P.S.: Spoznaj se! Živi pristno! To je največji zaklad, ki si ga lahko podariš – zdaj! Kaj si želiš v resnici?