sobota, 23. november 2019

Poslušam svoje srce: Sem lahko še bolj srečna?

Poslušam svoje srce: Sem lahko še bolj srečna?: Tako! Danes pa na polno sanjam naproti! Pa koga ti to zavajaš!? Daj no mir! Če pa res! Danes bom izvedela vse, kar potrebujem za moj...

Sem lahko še bolj srečna?

Tako! Danes pa na polno sanjam naproti!

Pa koga ti to zavajaš!? Daj no mir! Če pa res!

Danes bom izvedela vse, kar potrebujem za moj naslednji korak. Vse se uresničuje!

Sem še lahko bolj srečna!?

Sem še lahko bolj pristna?

Zjutraj se je sin zaspal, skoraj zaspal na prakso. In tako sem bila hvaležna za moj avtek, tako lep je in tako dobro nama služi! Vsa ta svoboda gibanja!

No, bolj mali avtek je! Ampak res dobro nama služi in res sem zadovoljna, da ga imam. Ne rabim velikega avta, da bi mi kompenziralo moj manjvrednosti kompleks. Seveda si ga želim, ampak tudi če ga nimam, se odlično počutim. Sem lahko srečna vseeno.

Imam pa mogoče kje drugje kakšen kompleks – ego kompleks. To je mogoče, no malo, no res mogoče pri oblačenju. Vedno sem se rada lepo oblačila. Dobro no, ampak če tudi bi bila ves dan v trenerki, bi se odlično počutila. Saj to potem tudi ni tak ego. Še vedno sem oseba in osebnost.
Kaj ni zanimivo  vprašanje, kdo smo, če nimamo nobenih teh stvari?

In ali je upravičeno, da smo tečni, če nam kaj ne gre? In se fokusirano na sebe?

Torej brez vseh stvari smo še vedno lahko prijaznost, ljubezen, prijateljstvo, veselje, navdih – to šteje!

Torej ni upravičeno, da smo tečni do drugih, ko nam kaj ne gre! Ampak tudi ne rabimo biti popolni. Pa kaj, če sem kdaj tečna! To je dobro! celovito bitje sem in imam pravico, da grem skozi vsa čustva. Seveda si ne želim ostati v tečnobi. Želim se pomikati višje. Ampak če sem tečna, pač sem. Vse sem. ampak se lahko počutim malo boljše in sem tečna? Lahko!

Dobro! zdaj pa kaj netečnega! Danes se dobimo na kavi! In včeraj smo se tudi! Veseli december!
Kako zabavno! Letos se je začel že novembra!

Ljubek sijoč unikatno lep srčkan dan!

Cmok!

Cmok!

Objem!

P.S.: Res poslušaj svoje srce! Tvoje srce ve!

petek, 22. november 2019

Fabulous Fashion Friday: Pastels How to style them

Poslušam svoje srce: Danes predimo kot mačke! Kaj ni življenje čarobnos...

Poslušam svoje srce: Danes predimo kot mačke! Kaj ni življenje čarobnos...: Kaj pa, če smo veliko bolj močni, kot si mislimo? Kaj pa če zmoremo veliko več, kot si mislimo? Kaj če smo verjeli drugim o nas nekaj, kar s...

Danes predimo kot mačke! Kaj ni življenje čarobnost?

Kaj pa, če smo veliko bolj močni, kot si mislimo? Kaj pa če zmoremo veliko več, kot si mislimo? Kaj če smo verjeli drugim o nas nekaj, kar so samo površno pripomnili?! Pa sploh ni res!

Sami se najboljše poznamo! Samo mi sami vemo, česa smo sposobni. Ali pa tudi ne vemo! Danes je čas, da izstopimo iz te male škatle, ki smo si jo ustvarili. Stopimo ven iz okvirjev. Kaj če bi danes bili najboljša različica sebe, ne samo v sanjah?

Kaj če bi danes res konkretno stopili naprej? Sanje so tu ko kompas. Vodijo nas skozi dan! niso tu, da nas mamijo in občasno razveselijo sivine. Ali da se jim nasmehnemo in rečemo, pa ja, pa kaj še?

Kako!?

Ne tu so za nas. in bolj živo, ko si jih predstavljamo, bolj živo, ko jih vadimo, bolj ko res verjamemo vanje, prej se bo pokazala pot do njih.

Včeraj sem bila dogovorjena. In kar se še nisem mogla spraviti. In potem sem začutila, da je pravi čas, da grem in koga sem srečala? Osebo, ki mi je dala čudovito idejo. Sploh se ne pogovarjamo o teh stvareh. Nikoli!

Čisto naključna oseba mi je dala idejo za pot do mojih sanj, pa sploh vedela ni, verjetno!

Torej! Kaj bi delali, če bi imeli neomejeno sredstev za vse? Kaj vas veseli? Kaj je tista vaša strast, zaradi katere se res zbujate z radostjo in iskrico v očeh in me morete nehati govoriti o tem? To je tiso pravo! Temu sledite!

Saj vem. Služba. Otroci in polno drugih izgovorov. Ampak, zakaj pa lahko?! Kako bi lahko? Kako bi lahko več in več?

To so vprašanja, ki naj vodijo naš dan! čas je, da ne živimo sanj druge osebe, ampak stopimo v svoje sanje. Danes je dan. brez razmišljanja. Brez komplicirana. Zdaj je naš čas.

Dovolj smo hodili po prstih in se pomanjševali! Ne! Zdaj je čas, da vzcvetimo!

Ljubek pristen sijoč unikatno srčkan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Danes predimo kot mačke! Kaj ni življenje čarobnost?

četrtek, 21. november 2019

Martin Kojc: Učbenik življenja - 9. lekcija

Poslušam svoje srce: Ampak, ne morem… Kaj sem rekla? Ampak, lahko ker...

Poslušam svoje srce: Ampak, ne morem… Kaj sem rekla? Ampak, lahko ker...: Uh, pa začnimo! Kako me lahko nekaj pripravi do tega, da razmišljam še samo o tem? Kaj pa če bi razmišljala pozitivno. Držim se vzravnano ko...

Ampak, ne morem… Kaj sem rekla? Ampak, lahko ker…

Uh, pa začnimo! Kako me lahko nekaj pripravi do tega, da razmišljam še samo o tem? Kaj pa če bi razmišljala pozitivno. Držim se vzravnano kot kraljica. Navdušeni so nad mano. Zabavno je in sproščeno.

Nekaj novega ustvarjam in kar malo mi je nelagodno!

Tako je prav. Vse bom naredila, pa če tudi se tresem zraven in sem vijolične barve. Tako je! In dokler še imam barvo, sem še živa! Iz srca povedano!

Pa še nekaj! čas imamo, da si spremenimo življenje, dokler smo živi. Saj potem smo verjetno tudi na neka način, ampak zdaj smo v tej obliki in naredimo največ iz tega, kar imamo.
Če grem proti svojim sanjam in bi samo en mesec živela v tej energiji ustvarjanja in radosti in veselja, bi se izplačalo. Tako! Zdaj pa nimamo več izgovorov!

Ampak, ne morem…

Kaj sem rekla?

Ampak, lahko ker…

Lahko, ker…

Tako da, daj bo šlo. Samo navaditi se moramo.

Pa saj sploh nismo nemočni! Pa kdo nam je to govoril! Močni smo preko vseh mej!

In čutim to moč, ko pišem dnevnik hvaležnosti. Veš kaj! Pa še nekaj je bilo. Ko sem slišala, kako ego cvili, pa kaj, če jim ne bom všeč, pa kaj, če nisem dovolj dobra, sem se kar smejala zraven. Očitno, da mi delo na sebi vedno bolj pomaga! In ne samo to! rezultati so!

In počutila sem se, kot da ego malo zacvili, pa mu dam briket – pozornost! In zdaj, ko mu ne dajem briketov za cviljenje, samo še bolj cvili! In lahko cvili! Ker moji temelji so globlji. Moje bistvo je globlje ali višje, če pogledam dušo. Vseeno. Temelji so vse kje drugje, kot v egu! Naj cvili! In vseeno bom to naredila z milostjo! In rada ga imam vseeno!

Ljubek srčkan uresničen pristen luban dan poln ljubezni!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je tako prijazno in ljubeče, mu dopuščamo?!

sreda, 20. november 2019

Vadim Zeland: Reality Transurfing 5 stage ... Apples Fall to the Sky

Poslušam svoje srce: Danes je dan akcije!

Poslušam svoje srce: Danes je dan akcije!: Danes je dan akcije. Pa če tudi je to samo vizualizacija. Ne bi je podcenjevala! Si lahko res predstavam, kot da že imam vse! seveda! ...

Danes je dan akcije!

Danes je dan akcije. Pa če tudi je to samo vizualizacija. Ne bi je podcenjevala! Si lahko res predstavam, kot da že imam vse!

seveda!

Potem je to to!

To je moje navajanje, da sem vse, kdo sem.

Se lahko počutim dobro, celo odlično, ne glede, kaj se dogaja?

Seveda se lahko!

Uh, kako dobro kavo pijem! Vesela sem. To pa mene osrečuje.

Kako bi se to po slovensko reklo… kaj ni celo pregovor na to!? ali vsaj rek!?

Hudič je v podrobnostih.

In oziroma ali domače povedano, tako kot je danes moderno, v drobnem tisku.

Kaj pa so malenkosti?

Dobra kava. Če lepo začnem dan, kako pa lahko sploh kaj gre narobe?!

Včeraj sem spoznala spet nekaj iz Kojca! To vam moram povedati! Ali moram to vaditi, zato vam moram to spet povedati!

Vsi smo del prasile. Ali Univerzuma. Čakaj! Spet ta beseda! No, pustimo besede. Po Kojcu je prasila.
In naš višji jaz je vsemogočen in vseveden v svojem delčku prasile. Torej!

Torej!

Torej!

Intuicija!

Poslušanje svojega srca!

To je naš višji jaz, ki ima večjo sliko, posebej za nas, vodi k temu, kar si želimo. Kar je dobro za našo rast ali za izboljšanje našega življenja!

Uhhhhh!

Če bi tako lahko zaupala! Saj lahko zaupam! Samo ko pa vem, da neke stvari moram, če prav mi višji jaz pravi, da se bo vse uredilo!

Čakaj! Kaj pa če bi zaupala in bi vseeno delala, kar moram, dokler se nova priložnost ne pokaže? Pa je potem to zaupanje. Pol po moje z ego perspektive in pol po višjem jazu. Saj tako vem, kdo bo zmagal in kdo bo imel prav. Oh!

No tu pa se zakomplicira.

Jaz bi! Eh, pa ko šmirgla moj mali jaz in ego, naj srce vodi! Kaj bo bo! Saj več kot umreti ne morem! In če bom, je tudi to klic višjega jaza k moji celovitosti. To pa je zaupanje!

Ljubek unikatno lep srčkan prisrčen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Vse je samo za nas! Uživajmo!

torek, 19. november 2019

Poslušam svoje srce: Ljudje je tisto, kar res šteje!

Poslušam svoje srce: Ljudje je tisto, kar res šteje!: Kaj če bi danes povedali svojim, svoji družini, prijateljem, vsem, ki jih imamo v bližini, da jih cenimo? Zakaj bi čakali na rojstne dneve, ...

Ljudje so tisto, kar res šteje!

Kaj če bi danes povedali svojim, svoji družini, prijateljem, vsem, ki jih imamo v bližini, da jih cenimo? Zakaj bi čakali na rojstne dneve, krize ali bolezni, da nas streznijo in vidimo komaj, kar imamo! Ne!

Tako, pa je dovolj. In to darilo si lahko damo sebi! Odlično se bomo počutili, ko bomo povedali, kar si res mislimo!

Ljudje je tisto, kar res šteje!

Daje ščepec, no bolj polno mero zabave, humorja, pristnosti, drugačnosti, pisanosti, zabavnosti in raznolikosti. Polno lepih toplih trenutkov. Polnost in popolnost je z drugimi. Tudi.

Saj cenim, tudi, da imam čas zase.

Za vso refleksijo. Pogled vase. Navdih, polnjenje! Vse to sem zdaj! Prijateljstva pa dajejo užitek in piko na i.

Kako cenim humor prijatelja! Jasnost! Zabavnost! Tako rada sem v njegovi družbi! Popolnost! Bedno me spravi v smeh! In čisto po resnici vse pove! Tako rada ga imam! Njegovo pristnost! Unikatnost.
Zame je nekaj posebnega! To je nekaj najlepšega, kar se mi je zgodilo! Obožujem to!

Tako, koga pa vi cenite?

Cenim tudi prijateljico, ki z mano bere skupaj, kot knjižni kljub, kjer vse predebatirava in dajeva to v prakso! Res je zabavno. Cenim, da si vedno vzame čas!

Pa tudi drugo prijateljico, ki vedno govori s teko razumnostjo in jasnostjo!

Ljubek unikatno lep sijoč pristen srčkan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje te preseneti. Pusti mu, vsaj malo...

You know inside!

ponedeljek, 18. november 2019

Poslušam svoje srce: Najprej. Potem. Potem in potem in potem!

Poslušam svoje srce: Najprej. Potem. Potem in potem in potem!: Hej, kako uživam! Vse sem, to kdo sem! danes sem dobila največjo pohvalo! »Ti tako poslušaš svoje srce.« Pa hvala! Želim si še bolj!...

Poslušam svoje srce: Ali saj bi, pa… Ali pa, bi, ampak…

Poslušam svoje srce: Ali saj bi, pa… Ali pa, bi, ampak…: Kako lepa luna je zunaj! Prav čarobno je! Danes sem jedla nekaj, kar že tako dolgo nisem! To so bilo moja najljubša nedeljska razvajanj...

Ali saj bi, pa… Ali pa, bi, ampak…

Kako lepa luna je zunaj! Prav čarobno je!

Danes sem jedla nekaj, kar že tako dolgo nisem! To so bilo moja najljubša nedeljska razvajanja. Ati mi je skuhal žgance z mlekom! To pa je bilo tako dobro!

In danes sem si jih pripravila sama. saj vem, že dolgo sama kuham. Samo pozabila sem, kako rada sem imela naš nedeljski običaj.

Nekateri običaji so dobri. Nekaj pa nam ne služi! Stara prepričanja.

Že drugič sem slišala, da sem porabila vse svoje, ampak zato ne gre…

Ali saj bi, pa…
Ali pa, bi, ampak…

No, saj to je isto!

Kaj če bi začela res iskati, zakaj pa lahko! Lahko! In res lahko! Kaj če bi se usmerila na to!? to si želim zase. Ustvariti to, kar si želim. Zdaj.

Kaj pa če bi bil moj moto zdaj… zmorem, ker!

Lahko bi, ker…

Ali pa, zmorem, ker…

Ampak, saj gre tako…

Točno tako je!

Kaj če bi res bili navajeni drugače!?

Pustimo starše! Popolni so za to, kar smo se morali naučiti. Vem, da sem prijavljena v tečaj, kako se bolj ceniti in to, kdo sem v resnici. Pa to, da se naučim poslušati in si dajati pozornost, ki si jo želim. Saj je polno dela na sebi, če si želim. Želim! Želim!

To je moja radostna rast!

Torej zdaj je moja odgovornost, da se vidim v svojem največjem sijaju, da verjamem vase, da gledam na vse pozitivno!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je praznik! Zdaj!

nedelja, 17. november 2019

Slovenia: Pohorski dvor - Pohorje Manshion . . . near Maribor

Najprej. Potem. Potem in potem in potem!

Hej, kako uživam! Vse sem, to kdo sem! danes sem dobila največjo pohvalo!

»Ti tako poslušaš svoje srce.«

Pa hvala! Želim si še bolj!

In veš kaj! Imamo notranje vodstvo! In to je naš najboljši vodnik! Vedno!

Zakaj smo navajeni, da vedno iščemo odgovore od zunaj? V knjigah, nasvetih, gurujih…

Ne! Vse imamo v sebi! Hej! Vsi!

In naš višji jaz ima dostop do prasile, kot bi rekel Martin Kojc in je v svojem delu vseveden in vsemogočen. Torej!

Naša intuicija, naše poslušanje svojega srca – je samo izraz notranjega vodstva – našega višjega jaza. Ta pozna pot do mojih srčnih želja in največje izpolnitve in zabavnosti na poti.

Pa torej ni dvoma! Samo poslušam svoje srce! to je to. in dejanja uskladim s tem!

Dejanja! Potem pa samo vadim!

Torej. Koraki!

Najprej.

Intuicija.

Potem.

Dejanja.

Potem in potem in potem.

Vaja!

Pa daj no, če to ni lahko! In cenim Kojca, da mi pomaga se uskladiti s svojim srcem!

Ponovimo.

Poslušaj svoje srce.

Dejanja uskladi s srcem.

Vadi s srcem.

Ljubek sijoč pristen nagajiv srčkan uskaljen s srcem dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je čarobnost! Zdaj!