sobota, 8. junij 2024

ČAROBEN DAN

Danes se je dan čarobno začel. Toplo mi je in v ozadju slišim, kako se mi nataka voda v kad. To pa bo razvajanje že zjutraj. Božansko.

Včeraj sem takoj zaspala po prvem poglavju. Berem zanimivo knjigo o ljubezni. Me zanima, kakšen bo konec, čeprav se mi zdi že skoraj malo očitno. Zdaj samo berem podrobnosti.

Rada pa imam tudi presenečenja in zaplete, ki se potem vedno srečno končajo. Verjamem v srečne konce. Vedno.

Včeraj sem si vzela čas in pogledala vse v vrtu. Jagode so bile tako sočne in dobre. Božanske. Sladke. Sočne. Sploh, ker so moje prve jagode. Neverjetne so. Tako so bile lepo zardele, da so me prav vabile. Zamikale so me.

Zakaj sploh smo zavistni? Zakaj sploh sem zavistna? To bi naj bila dobra novica, da če drugim uspeva, lahko tudi meni. Zakaj potem dolg obraz? Zakaj potem zagrenjenost? Pa vem, da mi škodi, pa me je spet potegnilo noter. Želim se razstrupiti. Sem lahko vsaj malo vesela, da gre drugim dobro, ker to pomeni, da je moje dobro blizu?! Pa saj tudi meni nič ne manjka! Imam in živim svoje sanjsko življenje. Vem, da še je veliko drugih presenečenj, ki jih ima življenje zame. Če pa bom zavistna, ljubosumna in tako, pa vse to dobro blokiram. Vesolje si misli, tega verjetno noče, če ji zbuja take občutke. Preskočimo to.

Rada bi to spremenila. Zdaj se bom iskreno veselila z vsakim, ker vem, da je zame še malo bliže moja uresničitev srca.

Kako lahko bolj močno ostajam v svoji energiji pozitivnega?

Vaja.

Vaja dela mojstra, mojster dela vajo. Mojstrica dela vajo, vaja dela mojstrico.

Tako je!

Uživaj mi, čuj!

Lep izjemen sočen harmoničen bogat iskren srčen razkošen miren srčkan šarmanten jasen optimističen ljubeč kreativen dan poln obilja in blagoslovov!



Res mi uživaj čuj! Samo enkrat se živi – to življenje. Dopusti, da te življenje ljubi, kot bi rekla L.L. Hay!


Ni komentarjev:

Objavite komentar