sreda, 5. junij 2024

NOV ZAČETEK

Danes je nov dan! Danes je nov sončni vzhod in s tem je vstalo novo upanje. Uživam v tem, da sem to, kdo sem. uživam v raziskovanju mesta. Lepo mi je. Najlepše pa mi je ob reki.

Živim svoje najboljše življenje v vseh pogledih. Uživam.

Tako lepo mi je v horoskopu pisalo, da sem ekstravagantna. Saj sem. rada se oblačim, kot mi je res všeč. Uživam v tem. Sledim svojemu srcu.

Danes sem si naredila tako dober zajtrk in mi je fajn.

Zdaj pa uživam v pisanju. Lepo mi je. Pijem čajčka.

Kaj je sploh pomembno?

Da sem to, kdo sem in da uživam v tem. Rada imam svoje življenje.

Pomembno je, da sem obkrožena z ljudmi, ki jih imam rada.

Pomembno je, da si ustvarjam s pomočjo vseh mojih bitij Ljubezni čudovito življenje v vseh pogledih. Rada imam svoje življenje. Zares.

Čarobnost se čuti v vseh pogledih. Lepo mi je v vseh pogledih. Občutim lepoto in radost tega trenutka. Bogata sem. vse imam, kar potrebujem in še več.

Odkrivam lepote tega mesta in počasi se mi razkriva. Zaupam, da je vse najboljše zame. Res je pristno in hvaležna sem za to.

Spoznavam ljudi in kdo so postali.

Vse je mogoče.

Živim svoje polno življenje.

Izjemna sem. Tako je! Zdaj pa to živim.

Ljubek srčkan radosten vesel hvaležen mogočen bogat zabaven raziskovalen pustolovski razkošen izjemen sočen strasten dan poln božanskega obilja!



Zacveti v svojih najlepših barvah! Danes je tvoj dan! Priznaj si, da si močna kreatorka! Ti ustvarjaš čarobnost! Zdaj za zamahni s svojo čarobno palčko in si ustvari življenje polno ljubezni!

Ni komentarjev:

Objavite komentar