petek, 20. september 2024

ŽIVLJENJE JE LEPO!

Življenje je čudovito lepo!

Pa še res je!

Danes imam bolj počitek in to mi prija. Včeraj sem bila predolgo na računalniku in sem se počutila izžeto. Dobila sem tak navdih za pisanje, da se nisem mogla ustaviti, vse dokler mi ni pri ušesih pihala para! Kar kadilo se je iz mene! Samo hrepenela sem po tem, da grem ven in da položim bose noge na Zemljo, zemljo, da me malo ohladi in mi povrne mojo naravno radostno energijo. Učinek je bil takojšen. Zdaj pa imam raje kar noge na tleh, da karkoli tečnega ali manipulativnega želi vplivati name, gre kar v zemljo na ozemljitev. Tako sem lahko spet polno prisebna.

Kaj če bi res dvomila v vse delčke sebe, ki mi govorijo, da nisem dovolj?! (Dnevni namig Rebecce Campell. Obožujem njene karte, ker so tako lepe in globoke. (Dobila sem tudi katro ogledalo, ki mi je rekla, da kar občudujem v drugih, je tudi v meni. Torej sem tudi jaz lepa in globoka! Pa iiii, kako lepo!))

Kaj če bi res preizprašala vse dvomeče delčke sebe, če je dvom upravičen. Prepričana sem, da ni.

Že to, da sem ustvarjena iz Ljubezni, je dovolj dober razlog. Torej če dvomim v sebe, dvomim v Boga! To pa res ne bi rada! Bogu – energiji Ljubezni – zaupam bolj kot vse! Komu pa naj zaupam, če ne ljubezni!

Danes zaupaj v svoje dobro in energijo Ljubezni, ki si samo želi, da si srečna!

Kako lahko danes služim Ljubezni?! Uporabi me!

Ljubek srčkan ljubeč harmoničen iskren optimističen zabaven zaupen miren jasen lahkoten hvaležen bogat veličasten sončen sočen strasten slasten sijajen razkošen dan poln božanskega obilja in užitka!



Ta trenutek je tvoj trenutek moči! Ga čutiš polno!? Si v njem!? Občutiš svojo lepoto obstoja!? Čudovita si! Ti si čudež! Ti si Ljubezen! Zdaj pa polno živi in uživaj v sovji pristnosti!

Ni komentarjev:

Objavite komentar