nedelja, 8. september 2024

RESNICA JE DRAGOCENA

Življenje je lepo!

Priznajmo si resnico. Mogoče jaz nisem vedno prisebna, da bi videla. Vidim pa vsaj za nazaj! Še vedno se je izšlo dobro! Še vedno je bilo vse v moje najvišje dobro.

Tudi, ko se mi vse zdi na psu, je v tem odsev (pa ne samo odsev, prisotnost) brezpogojne božanske ljubezni. Na koncu se vse izide v moje najvišje dobro. Zaupam v to! Vedno bolj zaupam v to!

Imela sem tako močne sanje. Pokazali so mi stare vzorce. Navezanosti na preteklost. Kako je bilo boleče gledati, vse dokler se nisem sprijaznila in videla nekaj dobrega v tem.

Kassandra – Suzan Ashley me je naučila besed, ki so prave za to situacijo: »Hvala za vso ljubezen, ki sem jo prejela. Odpuščam ti. Spuščam te. Ljubim te.«

Točno to rabim. Odvezovanje od starih vzorcev. Ne služijo mi več. Hvala sanjam, da so mi pokazale resnico, kjer sem mislila, da je že davno vse mimo.

Včasih sem sitna kar iz navade. Ker sem lačna ali kar tako. Zares! Namesto da bi srkala lepoto tega trenutka, sem tečna. Imam občutek, da prepočasi napredujem. In bi rada bila že zdaj na koncu! Pa ne želim! Ker potem se bom podila za spet novim siljem, koncem. Želim uživati. V resnici želim uživati. Zdaj. V senci. V soncu. Ob drevesih. Ob vetrcu. Ali brezvetrju. Želim polno uživati ta trenutek. In ga bom! Niti ga ne bom! Ne grem se več čakanja na prihodnost. Zdaj ga polno uživam! Zdaj čutim lepoto tega trenutka. Kako lepo nežno me je poletna sapica poljubila z blagim hladom! Življenje je božansko!

(Dovolj imam pritoževanja, kar vse bi moralo biti! Nič več! Ne bom več čakala na popolno izpolnitev vsega, ker to ni realno! Zdaj bom uživala! Ne želim biti več sitna in sitnoba! Dovolj sem imela! Juhu! (Kako sem ponosna nase! Juhu!))

Čarobnost je tu, zdaj, zate. Darilo. Uživaj v njej. Opazi jo. Vsrkaj jo vase kot zaklad!

Ljubek miren bogat zabaven veder jasen ljubeč razkošen pester sočen edinstven pristen ustvarjalne povezovalen čaroben harmoničen izjemen fantastičen svetel fascinanten dan poln božanskega obilja!



Čarobnost je v zraku. Dovoli ji, da se te dotakne! Čarobnost je v tvojem srcu! Dovoli ji, da te vodi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar