sobota, 7. september 2024

IMAM MOČ POVEZANOSTI

Imam moč! Ne rabim se počutiti nemočne in utesnjene. Ne rabim biti ujeta!

S tem, ko si lahko izboljšam svojo vibracijo, si izboljšam življenje. Kot bi prestavila radijsko postajo iz ene tečne in živce parajoče na tako postajo, kjer igrajo glasbo, ki je prijetna, celo plesna, živahna. Romantična.

Želim si biti na bolj ušesom prijazni postaji.

Vedno sta obe na voljo, čeprav imam včasih občutek, da ko sem v tistem razpoloženju glasbe, ko mi ušesa para nadležna glasba, da je ne morem izklopiti, ustaviti! Pa jo lahko! Samo izvlečem kabel iz elektrike! (V dejanskem življenju to pomeni dremež ali branje dobre knjige.) Ali pa zares prestavim postajo. Tu je že potrebno nekaj več truda. Najprej se želim poslušati, kaj pa mi je bolj všeč. kakšna glasba mi prija danes. Bolj nežna ali divje plesna? Spodbudna? Tu je že prefinjenost občutenja sebe. In ko sem res na tleh, vsaka taka odločitev ali prepoznanje zahteva napor. Vse dokler me glasba ne potegne vase in mi spremeni razpoloženje. (Moja glasba duše so kopel, pisanje, sprehod, opazovanje rož, kuhanje ali peka, obešanje perila, lepo oblačenje, branje afirmacij, tapkanje, igranje z mačko, branje. No, take sočne stvari za mojo dušo. Tudi slikanje. Samo zadnje čase se izogibam temu. Mogoče bi danes malo namočila čopič. Kopel pa bo zagotovo. Dejansko pa mi pomaga tudi zares poslušanje glasbe. Mogoče bi si predvajala kakšnega klasika. Lahko bi.)

No, vsak ima svoje metode. Moje so pač takšne kot so.

Seveda pa mi meditacija pomaga preko vsega. Neslišno, brez fanfar. Samo vsakodnevno ponavljanje. To je očiščujoče in tako se še bolj povežem s sabo. To je osnova. Mogoče sem jo to zato pozabila napisati.

Ljubeč ljubek kreativne navihan harmoničen bogat hvaležen blažen živahen razkošen miren lahkoten vesel radosten celovit slasten optimističen pester pristen dan poln božanskega obilja!



Pa ti si že v toku obilja! Vedno si bila! Zdaj pa je čas, da zares zaplavaš z njim! Bog bi ti dal vse, kar ti razveseli srce! Zdaj pa sprejmi! Vsi so darovi zate! Zares! Odpri svoje roke! Sprejmi!

Ni komentarjev:

Objavite komentar