ponedeljek, 2. september 2024

CENI SVOJO DRUGAČNOST

Se zavedaš, da si izjemno dragocena? Res si. Dragocena si.

Si predstavljaš, kako bi bilo, če bi res verjela v svoje sposobnosti in talente? Saj lahko! Če pa še ne, pa začni zdaj!

Seveda vsa ta vprašanja postavljam sebi. Kako bi bilo, če bi bilo. Pa to nima smisla. Zdaj je lahko. Če le izberem. Nad preteklostjo nimam moč in samo utvara je, da z analiziranjem znova in znova, karkoli spremenim. Zares. Naučim se. Sprejmem lekcijo in grem dalje. Ostalo je vse izguba časa. Kot bi gledala nadaljevanko s tisoč sto prvim delom in bi se potem namesto naslednjega, ponavljal petsto petinpetdeseti del. Noro. Blazno. Vsak dan bi čakala, kaj se bo zgodilo naprej. Napetost je naraščala iz dela v del. Zdaj že poznam vse karakterje. Kdo je dober, kakšne namene ima in kdo meša štrene. Kdo bo koga poljubil in kdo se je zaljubil. Potem pa naslednji teden spet isto. Pet sto petinpetdeseti del! Bljak. Neverjetno! Želim nadaljevanje!

V svojem življenju se tako upiram spremembi, če tudi slutim (v srcu pa tako vem), da me vodi do vsega, kar si res želim. Čakam, da bo prišel kdo, ki me bo rešil (ali rešila) ali mi pokazal-a čudežno pot. Kot da ne bi želela sprejeti odgovornosti. Vem, da lahko samo jaz povabim nekaj novega v svoje življenje. Vem, da lahko samo jaz kot magnet privlačim zaželeno. Potem pa ukrepam glede vsega tega, če čutim pozitivni navdih, da je prava pot zame.

Srčna pot je prava pot!

V knjigi Iz dnevnika milijonarja… ali bogastvo je v nas, sem prebrala, da je definicija norosti, da delaš vsak dan isto in pričakuješ spremembe. (Smešno. Zelo smešno. Pa je res?)

Lahko se odprem intuiciji in to je moj zaklad. To je moje vodstvo, ki ga čakam. Nihče od zunaj mi ne bo dal čudežnega odgovora. Nihče.

Sledim svojemu srcu! To je najboljše zagotovilo za srečno življenje.

Dragocena si. Le prisluhni svojemu srcu! Dragocena si! Le prisluhni svoji intuiciji.

Ljubek miren razkošen navihan vesel blažen ljubeč bogat žlahten zabaven sočen slasten strasten ustvarjalen harmoničen radosten izviren pristen zaupljiv dan poln božanskega obilja!



Vredna si vsega dobrega! Odpri srce! Odpri poti intuiciji. Prisluhni ji. Pomembna sporočila ima zate!

Ni komentarjev:

Objavite komentar