torek, 3. september 2024

IZBIRA JE TVOJA

Zanimivo je življenje. Polno zanimivosti. Želela sem si čas zase in sem ga dobila! Po čudežu! Pripravlja se nekaj velikega. Sprememba vibracije. Sijanje. Svetloba! Vem, da že priteka k nam. nič je ne more ustaviti. Tako se veselim tega obdobja. Svetlobe. Dobrega. Življenja v integriteti. Pristnosti. Obilju za vse. Harmoniji. Miru. Vse, kar si želimo!

Ljubezen je naša prava narava. In vse, kar je manj, se boji te spremembe. Upira se ji, jo želi ustaviti. Ampak nič več ne more ustaviti vala svetlobe. Tu je. Samo še bolj intenzivno in močno postaja.

Čas je, da odpremo roke in sprejmemo vso to intenzivnost vase. Naj se vse sence v nas poležejo, ko jih presvetli svetloba. Pozdravljeni smo. Iz sekunde v sekundo bolj.

Zdaj je naša Nova Zemlja. Zdaj je naš pravi čas evolucije. Zdaj je čas na katerega smo čakali. Ni več potrebe po odlašanju s pristnim življenjem

Zdaj, bolj kot kdaj koli, je pomembno, da sledimo svojemu srcu. Samo to šteje. Mi smo srce, kajti mi smo duša in kot taki del Boga. To pa je čista ljubezen. Vsi smo čista ljubezen. Karkoli pa je manj, pa bo odpadlo in odmrlo. Strohnelo.

Zaupam, da je pravica izkazana.

»Pravici je zadoščeno.

Resnica se je izkazala.

Božansko posredovanje se dogaja zdaj.« Kassandra – Suzan Ashley

Tako je tudi Kassandra rekla, da se tema boji svetlobe, ker se bo soočila s svojo preteklostjo. Vsem, kar so naredili. Seveda se želijo izogniti tega na vse mogoče načine.

Svetloba vedno zmaga.

Dobro vedno zmaga.

Tudi zdaj je tako!

Zaupam! In vem!

Ljubek pristen svoboden harmoničen izviren sočen hvaležen bogat uravnovešen iskriv miren edinstven vesel ubran radosten ljubeč sijoč svetel svetleč razkošen blažen dan poln božanskega obilja!



Za vse je vsega dovolj! Tudi zate! Zaupaj v pravljico in zaupaj v srečne konce. Zdaj živi srečno do konca svojih dni! Izbira je tvoja! (Saj veš!)

Ni komentarjev:

Objavite komentar