sreda, 4. september 2024

uŽIVAj

Blaženost ali zamaknjenost je razkošje, ki si ga lahko privoščimo. Samo sledimo svojemu srcu! Enostavno je! Čisto enostavno.

Vse je samo odločitev. Srčna odločitev. Neka notranja modrost nas vodi, da ustvarjamo še več dobrega. Saj smo dobro. Pa ne tako, da se trudimo biti dobri, ampak samo tako, da smo to, kdo smo. Če izbiramo malo več sreče in sploh srečo, smo to, kdo smo. To je naše poslanstvo, da smo srečni. Radost je v nas, da se izraža. Samo tako smo radostni, da lahko sledimo sijaju, srčnosti, polnosti, živosti. To je v nas. To nas prežema. To je naša pristna narava. To je brstenje slavljenje življenja! To je slavljenje tega, kdo smo!

Ustvarjeno smo bili za srečo! ustvarjeno smo bili za radost. Ustvarjeni smo bili za ljubezen! To je naše poslanstvo!

Naše poslanstvo je, da živimo in uživamo!

S tem ko uŽIVAmo, se komaj zares počutimo žive. To je naše vodilo, naš moto! Življenje je prekratko, da bi samo životarili. Nismo se rodili za to! Rodili smo se za srečo, da uspevamo in da zares cvetimo svojih najbolj polnih barvah, ki nam dajejo zadovoljstvo!

Beseda uŽIVAj skriva v sebi vse pomene življenja, ki jih potrebujemo! (Na to me je opozorila Alenka Rebula, ne vem točno v kateri knjigi ali članku…) Uživanje in življenje spadata skupaj in dajeta sinergijo, ki je več kot ena plus ena.

Prišli smo, da bi uživali v bližini drugih in se res veselili druženja! Da bi se skupaj smejali in se polno zabavali! Vsak sije na svoj čisto poseben način in žarimo v prisotnosti drug drugega!

Življenje je božansko in čudovito!

Ti si izjemna in čudovita! In nič manj ti ni treba sprejemati, ker je vse ostalo laž in manipulacija!

Ljubek ljubeč razkošen jasen iskren blažen izjemen sočen svoboden miren lahkoten harmoničen pester svetleč ustvarjalen edinstven resnično čaroben šarmanten sočen bogat razsvetljen uživaški svetel dan poln božanskega obilja!



Vredna si vsega dobrega! Ti si dobra! ti si izjemna! Sprejmi se in polno uživaj v sebi! Slavi življenje s tem, da si srečna! Blaženost je tvoje vodilo! Sledi svojemu sijaju! (Jospeh Campbell) Sledi svojemu srcu!

Ni komentarjev:

Objavite komentar