četrtek, 15. avgust 2024

EKSTREMNO SREČNA!!!

Sem kdaj pomislila, da mi stene in okopi okoli mene sploh ne pomagajo. Niti malo mi ne služijo. Vsakemu, ki se približa, že grozijo krokodili iz okopnega jarka okoli visokega (previsokega) obzidja. Tako ali tako pa še je utrdba zgrajena na res nedostopnem mestu, da bi se res moral nekdo potruditi, da se mi sploh približa. Potem pa še imam druge metode odganjanja, ki so bolj posredne. Vlivanje vroče smole po obzidju ali celo bolj ekstremne.

Kaj vse sem preskočila ali spustila zaradi tega! Neverjetno! Samo zato, ker si nisem zaupala, da zmorem preživeti po odnosu. Seveda zmorem! ne bi bilo ravno prvič! In ni ravno atomska bomba, ko se zgodi razhod!

Zdaj komaj vidim, kakšna kraljica drame sem v resnici! Niti nisem vedela!

Jaz sem mislila, da se varujem! Pustila sem strahu, da me tako prestraši, da nikogar nisem spustila niti na kilometre blizu! Sigurno je bilo zapisano v moji energiji! »Samo probaj se mi približati! Ti že kurim grmado ali kaj podobnega!«

Kakšna norost!

Ni bilo vredno!

Želim si ljubiti z vsem srcem! Želim biti ljubljena z vsem srcem! Želim izkušati ljubezen! (Tudi, če ne bo trajala do konca najinih dni!) Želim uživati in se zabavati v grajenju odnosa!

Zdaj je potres spoznanja resnice podrl vse oklepe in vsi zidovi so porušeni! Počutim se svobodno!

Ljubim in se ljubljena z vsem srcem! To je smisel življenja! Prepletanje moške in ženske energije v še večjo srečo, kot če bi bili vsak zase in ločeni! Zdaj mi je jasno! (Ni mi pa jasno, kako dolgo sem nasedala strahu! Ampak zdaj je »GOTOF«! Končano je! Jaz sem svobodna, vsi smo svobodni! JUHU!!!!)

Ljubek svoboden bogat srčkan ljubeč iskren zaljubljena strasten uživaški lagoden lahkoten miren srčkan sijoč izpolnjen sočen harmoničen optimističen razkošen šarmanten zapeljiv dan poln božanskega obilja!



Pleši v svoje sanje! Daj no, uživaj malo! Daj no! Malo!?! Saj gre! Tako, se že malo smejemo! Zdaj pa mi res uživaj in sledi svojemu srcu! Ljubi svoje življenje in ljubi z vsem srcem!

Ni komentarjev:

Objavite komentar